Såååå negativ idag!!! Jävla idioter!!


OJ glömde publicera gårdagens blogg..här kommer den...



Idag vaknade jag bara lite försent, kom til skolan och va med så gott jag kunde. Va jävligt dryg och arg på allt och alla..jävla puckon man har i klassen som tror att tumlare är en insekt och talgoxar är inte alls fåglar....
image13     Liknar detta en insekt?
           image14Ser inte detta ut som en fågel? Kan ju vara lite svårt att se i och för sig..den har ju både näbb och vingar !

hallåååå hur jälva dumma får man lov att vara? *suck* sicka idioter!! Jag blir så trött!!!

Jaja kan inte göra något åt att de tyvärr existerar sådana männsikor..

Hade seminarie och jag hade inte läst de jag skulle men jag klarade mig ändå... *yees* Sen va de rätt kul bråk i min studiegrupp..sicka jävla stjärnor... ujujuj tur att man bara läser med dem denna kursen.. ibland undrar jag om jag går på dagis eller på universitetet? de verkar ju ta in vilka idioter som helst! Gud vad jag är positiv idag känner jag!


Saknar Snobben massor!


Efter skolan så va degade jag och mös med Akhela. Sedan skjutsade jag in grabbarnagrus till krogen...Hur svårt kan de va å komma ner till en parkering när man bestämt en tid? Är de okej att man kommer 15 min försent när man har 10 meter ut dit? Svaret är nej, körde ifrån en av dem för att han va sen..men godhjärtad som jag är åkte jag och hämtade honom senare...

 For sedan till Tobbe som är en klippa som hjälpte mig spela in låtarna idag!! Så nu är det ett problem mindre! Tack Tobbe och krya på dig Emelie!(flickvännen)

Vi drack glögg och sjung och spelade ett tag. Sen vart det hem och plugga!


Ikväll ska jag ta det lugnt med en vän som jag inte träffat på ett tag.. de ska bli kul att ses, tjöta och kolla på skräckfilm tillsammans med honom och bara vara!

Ha de så himla bra, för de ska ja ha!


Idag är ingen bra dag!



image12



Dagen började med att jag försov mig ett antal timmar...Kom till skolan halv ett då. Bättre sent än aldrig liksom..

Åkte till en förskola och frågade ut dem om ämnet "hälsa" som var vår uppgift. Det var intressant och givande faktiskt och vi blev glatt bemötta på dagiset.

Senare åkte jag och Tobbe ut till Willys, för han behövde handla. Sen åkte vi till en godisaffär för jag skulle köpa LITE godis till fredag då jag och Erik ska göra pepparkakshus tillsammans! Det är lite av en tradition! Köpte en stor jävla påse med MASSOR av godis så de kommer både räcka och bli över! J

När jag kom hem gick jag och Akhela ut på promenad i regnet.. mötte ett dumhuvud som frågade ca 65784259289 frågor om hur det är att ha hund. Hon hade inte "alla hästarna i hagen" om man säger så. Asså jag svarar gärna på frågor men jag vill helst inte stå i regnet och snacka med någon som inte lyssnar på svaren innan de kommer nya frågor. Jaja nog snackat om henne.

Åkte på kvällskurs vid halv fem då jag också fick ett samtal av mor att Snobben, min gamla hund, hade avlivats idag. Kvällen blev då mycket tung och jobbig. Det var svårt att hålla fokus i klassrummet när tårarna bara ville ut och jag ville bara hem och dra täcket över huvudet och försvinna. Men ändå vet jag att Snobben nu har det bättre än han hade det innan!

Han blev i alla fall 16 år och det är inte fy skam.


Nu är jag äntligen hemma och jag hade mer än gärna krupit upp i en varm famn och bara gråtit ihjäl mig, än att sitta som ett fån här och inte veta vart jag skall ta vägen eller vad jag skall göra!


Sen fick jag veta idag också att killen som hjälper mig att spela in, han skulle hjälpa mig med att lägga två bakgrunder till bröllopet som jag ska sjunga på men han har inte tid. Så nu blir det kris! Hoppas verkligen Tobbe kan hjälpa mig, annars får jag snällt spela själv men de vill jag inte!


 Tack och hej,

Snobben jag älskar dig!!


Tänker på dig!


RSS 2.0