WIPEOUT ÄGER!

Har precis kollat på wipeout på femman och jag måste säga att roligare program har jag inte sett på mycket länge!
Jisses vad jag skrattade!!! Om det finns någon som inte gillade de programmet så säg till!!!

Jag vill ha fler sånna program, kan inte hjälpa att jag lider av en sjuklig skadeglädje, hahah kan verkligen inte låta bli att skratta när nån ramlar och slår sig. Å de få gånger som jag faktiskt kan hålla min, så skrattar jag som en galning inombords!!!

Nä nu blir det filmen på tv 4+

ha en fortsatt trevlig kväll!!!

kram på er!

Mat, mat, mat....

I går kom Johannes hit och  vi drog direkt till affären och handlade för båda var ashungriga.
Vi handlade:
*melon
*Jordgubbar
*Godis
*Brie ost
*Digestive
* beställde var sin pizza oxå!

Snacka om att vi åt, visste inte att det fanns plats för så mycket mat ! haha
Å så en del vin till oxå såklart!! Blev mest imponerad över jordgubbarna som smakade riktigt gott men dom var inte så bra alla i paketet. Men vissa va fina och goda!

Det var sjukt kul att snacka gamla minne och kolla på kort från när vi gick på Åh stifsgård på konfirmationsläger!
Man har ju förändrats LIIIITE sedan dess!! Så det är ju fan kul med facebook för om de inte hade varit för den sidan hade jag aldrig tagit upp kontakten med honom. Det hade varit för krångligt!

Kvällen blev i alla fall väldigt lyckad och de va jäkligt kul att ta upp kontakten, så de blir helt klart fler tillfällen man kommer att ses!!

Idag har jag inte gjort många knop. Vaknade 05.40 men tvingade mig tillbaka till sängen och låg och vilade. Sen tog jag en kort promenad med Akhela i det underbara vädret!!! Jisses vad det regnade och snöade. De va inge viiiiiiiidare!

Laddade hem lite film som jag låg och kollade på i sängen med Akhela.

På eftermiddagen kom Kallekalle ner och vi for å köpte kinamat och det  var nog den godaste kinamat jag ätit!
Mums!! Fyra rätter för 109:- och om man beställde minst 2 4:rätters ingick friterad banan och glass, så de blev ju femrätters. Men de va inte så mycket som jag fick ner, va typ mätt från gårdagens matintag!

Nu ligger vi i soffan och glor på singing bee och det är ju helt sjukt vad illa vissa människor kan sjunga! Jag fattar inte hur man kan få ur sig sånna toner!! Imponerande!


Snackade tidigare med Lillsörran och vi ska ses på fredag, de va många år sedan vi sågs och än längre sen vi hängde, så då kommer det att bli ännu en kväll med mycket minnen och sånt! I like it!


Nä nu ska jag ta mig en liten whisky å smutta på!! mm mm mm!! medans jag väntar på att "wipeout" ska börja på femman, tror de är ett kanonbra program!! Hoppas på det i alla fall!!!

Vill sist men inte minst säga:

GRATTIS ULLIS PÅ FÖDELSEDAGEN!




Ha de gött hajjjjj

:-)

Det har ju gått ett LITET tag sedan jag bloggade sist, men idag kände jag för att skriva lite.
Det känns som inte tiden räcker till och mitt engagemang här på bloggen har inte varit jättestort det senaste som ni kanske märkt!
Fattar inte hur snabbt tiden går, veckorna bara rusar förbi och allt flyter på bra!!
Jag älskar mitt jobb och är verkligen lycklig över att jag valde att arbeta på just den förskolan!

Akhela mår inte så bra just nu, hon har skadat sig.
Var ute och sprang som en dåre i rasthagen en dag och när vi gick hem såg jag att hon blödde från tassen.
Efter att ha badat henne och så, såga jag att hon brutut av en klo inne vid roten, på ena baktassen.
Så hon hoppar runt på tre ben, å ett tag var jag lite orolig för hon bara sov och ville inte gå ut elller ens komma och hälsa när man kom hem från jobbet. Men nu är hennes energi på väg tillbaka. Hon har fortfarande ont, vilket inte är så konstigt, men hon är glad och hoppar gärna runt på en kort promenad på bara 3 ben.
I morse busade vi massor med hennes  favoritleksak ÅKE, de va kul att se henne på G!

Idag har jag inget planerat, bara lite lösa planer. Började skriva med en gammel konfirmationskompis på facebook igår och skojjigt värre så bor han väldigt nära mig så vi kanske ska ses ikväll och snacka minnen och höra vad som hänt i våra liv de senaste åren. Sånt e ju skitkul!

Igår  var jag hemma och mös å gjorde inte många knop. Tog ett glas vin men orkade inte ens dricka upp de, så egentligen var det väl ett halvt glas haha. sen somnade jag som en stock!
Vaknade vid 6.20 i morse då jag gick upp och satte på lite kaffe. Tog en promenad med Akhela, sen gick vi och la oss i min stora säng &  mös.
Köpte en till 120 säng i torsdags så nu har jag en 240x200 stro säng! Det är underbart! Så nu behöver vi inte knö om nätterna!

Jag ska lägga ut bilder på längeheten men de bara blir inte av,. det är svårt att ta kort utan en kamera, har ju mobilen men de blir inte så bra, men jag jobbar på den saken. Har ju inte packat upp allt än men de är mycket som redan är på sin plats. Har ju inte bott här mer än en månad.

Nä nu ska jag hoppa ner i ett bad !!

hade gött hajjj

RSS 2.0