BIO IKVÄLL!

Tjohejjj, har kommit hem för en liten stund sedan och när jag kom hem satt det två tjattrande damer i vardagsrummet, Ally och mamma. Dom ska gå på bio ikväll och när de sa det så ville jag oxå följa med.
Vi ska se, Maria Larssons eviga ögonblick. Ska bli mys att gå på bio med dem och sen hem och decka!

Har haft en bra dag på jobbet idag, men det är tröttande med den höga ljudnivån som vi kämpar aktivt med att få ner.
Igår orkade jag inte blogga men träningen blev inge vidare igår. Det blev bara 60 situps och en liten promenad.
Och de jag åt igår var :
*2 tallrikar soppa
*2 mjuka mackor
*2 knäckebröd med makrill i tomatsås

Idag har jag varit på promenad å kommer endast göra mina 60 situps innan jag går och lägger mig som vanligt.
 Har käkat:
*2 mjuka mackor
*2 knäckebröd med makrill i tomatsås
*1 tallrik soppa

sen blir det nåt mer innan jag går och lägger mig efter bion.

Jag anstränger mig fortfarande med att försöka dricka MASSA vatten, men tror ändå inte att jag uppnått 2Liter gränsen.

fick ett bra mail igår av U angående detta med att gå ner i vikt... HÄR KOMMER DET!

HUR SKA MAN PRIORITERA?


Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!

Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag och sedan kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat på toa. Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen, annars är det illa!
Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte ens att märka det.

Man ska också äta nötter och bönor/ärtor varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärtor. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!

Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna. Borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.

Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad, vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme).

Du måste också hinna med att träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.

Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några stycken kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet.

Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.
Du ska också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.
När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst
29 timmar.
Den enda lösningen är att göra
flera saker samtidigt!
T.ex.
duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.
Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan
ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det , du kommer att behöva det.
Sen om du skulle få 2 minuter över,
skicka detta mail vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet, vilket är som sagt väldigt nyttigt.

Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärtor), vet jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU.
Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna samtidigt!



Ha de gött hajj hajj hajj

GRATTIS GRATTIS!




Det va den dagen det!



Så nu känner jag mig nöjd med dagen som varit!
Det skall bli intressant och se hur många kilon man går ner med denna dieten under 2 veckors tid.
Jag gjorde något ikväll som jag inte gjort på flera år... jag ställde mig på vågen!
Har inte vägt mig på år å dar..blir så lätt att har man en gång ställt sig där så springer man å väger sig hela tiden sen å så blir man besatt av siffrorna som måste minska mm... nä nåt sånt trams orkar ja inte med mer.
Nu får man skärpa sig och klara av detta! Annars tycker jag att det har fungerat alldeles utmärkt att se sin viktminskning i sina kläder, då man märker att det plötsligt blivit ett icke utfyllt utrymme i kläderna .
Jag ska nu vänta tills fredag å se om de hänt nåt.

Dagens träning:

* Promenad med hunden,knappt värt att skriva upp som motion men de va en kort promenix i rask fart.
*Har trampat eller vad fasen man ska säga att man gör på den där maskinen vi har... sak samma..den har jag stått ¨på i ca 45 minuter.
* har gjort 60 situps

Dagens matintag:

*  3 Tallrikar grönsaksoppa (innehåller; Morot, vitkål,purjo, vitlök gullök och vatten å kryddor!)
* 2 hårda knäckebröd (utan något på)
* 2 koppar svart kaffe
* En banan
* Å MASSOR MED H2O!!! Asså man ska dricka 2 Liter vatten om dagen. Nog för att JAG tycker att jag druckit massor med vatten idag, men ja vet inte om jag har fått i mig 2 liter, det tvivlar jag på!

Det ser inte ut som jag ätit mycket alls idag och kanske till och med kan man tycka att jag kanske borde vara hungrig men det är jag inte. Jag måste säga att man blir fasen mätt av att dricka massa vatten. Så det går inte någon nöd på mig, å man har ju lite att ta av oxå hehe.

Nä gott folk nu blir det sängen för min del, måste snarka nu!

Sussa sött!!!

Ps* Underbart att se ditt snygga face idag R, hoppas man ser det snart igen* DS

Nu jävlar är jag på G!

Nu har jag kommit hem och jag har även hunnit vara ute på en rask promenad med hunden samt slängt i en färgklick med hårfärgningsmedel i hövvet. Ska bli svartskalle igen tänkte ja, trivs rätt bra med det.
Innan var jag ju typ tvungen att ha svart hår för att smälta in i omgivningen i Kronoparken, men nu är det helt och hållet för nöjets skull.
Ska dyka ner i källaren och köra ett litet träningspass oxå. Anntar att jag inte kommer vara så här redig i slutet av veckan!
Men, den som lever får se!!!

Måste köra igång nu!

hajj hajjj

Då var det måndag igen!

Nu sitter jag på jobbet och har rast.
Idag bjöd jag på soppan som jag stod och kokade i går och den blev uppskattad!
Nu får vi väl se om den kan få oss smala och snygga oxå!!

Igår kväll hade jag lite svårt att somna, men så ringde jag min underbara lilla älskling å pratade
och det va så skönt att höra hennes ljuva stämma i mitt öra hehe
Du är världens underbaraste Sandra!!! ♥
Saknar Dig massor och vi 3 måste absolut ses snart, Du, jag och en bage-in-box!

Idag jobbar jag till klockan 16 och när jag kommer hem ska jag försöka komma ut på en härlig promenad sen ska jag spendera lite tid i gymmet. Det är väl konstigt att man inte tränar nu när man har tillgång till ett gym hemma?
Men det ska det bli ändring på. Bara att skruva upp volymen på stereon och köra!!

Hoppas ni har en bra måndag!!!


pösshajjj

Våran lilla Missan!



Jag vet att jag skrev om våran "vildkatt" i somras som kom till oss.
Men inte vart hon så vild efter sommaren.. då var hon såpass tam så att man kunde klappa henne och även bära henne fast än hon inte direkt gillar att bli upplyft.
Enligt mamma och pappa heter hon stumpan, kanske för att hon inte har någon svans utan en stump. Men JAG kallar henne för missan och det trivs hon jättebra med.
Egentligen bor hon i vårat garage men förra veckan blev hon steriliserad och fick då flytta in i källaren i 10 dagar för vi kände inte för att släppa ut henne med en stökig tratt runt hövvet!
Men denna korta tid som hon varit inomhus har gjort att hon inte längre vill vara ute hela tiden så hon kommer och jamar när hon vi komma in.
Kom på ikväll när jag busade med henne att vi inte har en enda bild på henne så visst är det dax att även hon blir utlagd på nätet?!! Så här kommer några bilder ...lite dålig bild men det får duga!!












Så de va det!!

Nu måste jag springa ner å lägga mig och skynda mig att somna.

God Natt!!!

pösshajj

Bloggen lever men det är knappt!



Först av allt vill jag bara säga HEJJA ERIK!!!!
Tycker det är GRYMT kul att han och hans kör kommit så långt och jag tvivlar inte en sekund på att de tar hem hela körslaget! Det vore ju hur kul som helst!
Maggan du va stråland vacker igår och du sjung så fint som alltid!








Förlåt att jag är så sjukt dålig på att blogga nu men jag har inte orkat!
Gör inte så mycket nu mer än att jobba äta skita och sova!
Åker ju från Tjörn och ner till jobbet i Askim varje dag och det tar drygt en timme enkel väg.
Så jag stiger upp tidigt och går och lägger mig tidigt.
Är helt slut när jag kommer hem men jag har inga som helst problem med att gå upp på morgonen, å speciellt inte när man ska göra något kul, som att jobba!!
Jag triv jättebra på min arbetsplats och jag kommer bra överrens med mina kollegor, barnen och deras  föräldrar, kan det bli bättre??

Idag startade jag dagen med att sitta och plugga. Måste få klart min C-uppsats så de blir överstökat.
Sen har jag varit i Uddevalla och hälsat på min farmor med mamma och pappa och alla tre hundarna.
Hann även shoppa lite oxå..
två par dojjor och lite godis hehe

  Tyckte dessa dojjorna va rätt snygga, å tror jag kommer använda dom mycket när vädret tillåter det!



JA JAG VET, det är BARN SKOR, (stlk 35) men va fan de va ju jättevarma och vattentäta.
Passar mig perfekt när jag är ute i skogen och traskar!

När jag kom hem ställde jag mig och kokade en jävla massa soppa.
Vi ska banta i två veckor ja U och C. Soppan blev kanon! Är man grym i köket så är man.
Tror dock inte att man kommer tycka att den är lika god tredje dagen i rad som man käkar den... men va fan, vill man vara fin får man lida pin.
Det har ju av någon konstig anledning hamnat några icke välkomna kilon runt magen under jul. Vette fan hur de hamnat där...hehe men nu ska de bort! har lagt upp ett träningsprogram oxå så de är inte maten som ska ta bort kilona.

Asså i fredags när jag kom hem var jag så sjukt trött och irriterad oxå för den delen. Fattar inte hur föräldrar till sina barn tänker ibland. Stänger vi 17.30 så stänger vi ju då, Å då kan jag tycka att det blir lite stökigt om man kommmer och hämtar sitt barn17.40, vilket leder till att vi inte alls stänger 17.30!! Det kankse känns okej för dom som har lilla vägen hem, men det har inte jag! Hade i alla fall en sjukt kul resa från jobbet till Svingeln med M i bilen. Å vilken besvikelse det var när larmet gick vid SOS centralen och det kom ut en krypkörande ambulans, det va inge action alls.
När jag kom hem så var maten klar och jag satt å åt medan pappa satt ¨å babblade med mig. Sedan tvingade jag mig själv att gå över till grannen men klarade bara av att sitta där i max 30 minuter sen va jag tvungen att gå hem. Jag var så trött så jag gäspade så mycket så ögonen rann å jag blev helt dåsig. Knallade hem och DOG!
Dagen därpå (alltså igår,) vaknade jag 11.30 av att mamma ropade å frågade om jag skulle ut och gå. Gick upp en kort stund tog en macka sen somnade jag om till klockan 16. Förstå att ja  var TRÖTT!!!!
Sen var jag pigg och kände mig på G. En granne kom över på middag hemma men de blev så tjötigt så jag flydde ur huset hahah oj vad dramatiskt det lät. Så illa var det inte, men jag ville inte vara kvar hemma. For till min älskling Frida och Joel å kollade på körslaget! Åhh vad jag är stolt över dem!!!


Nä nu får det vara nog!
ha de gött hajjjjjjj, ja saknar dajjj S.S ♥

Lägenhetsvisning och filmkväll!

När jag och Kallekalle kom ner till stan idag hade vi god tid på oss innan visningen så vi åkte och fikade på Shell! Kaffe och bulle är inga fel!
På visningen var det bara vi som var där, det var en stekare som var mäklare och han va rätt så trevlig.
När vi kom in i lägenheten trodde jag att jag var lite yr för det kändes som jag gick ner för en backe när jag gick in i köket, men det vågade jag ju inte erkänna förrän Kallekalle påpekade samma sak. Lägenheten lutade jättemycket haha de va rätt coolt!
Ytan var dock för lite för min smak men allt övrigt var fräscht. Så den lägenheten blir det inte för mig.

Jag skulle även träffa en annan mäklare men den idioten tyckte inte att han behövde svara på sin telefon när jag ringde och sa att jag var i stan. Vi hade gjort upp att han skulle komma och visa upp lägenheten men IICKE!
Ringde nog sammanlagt 20 ggr till honom utan svar. Det kommer han att få äta upp i morgon när jag ringer och är inte den trevliga Nora folk är van vid att möta.

Jag kollade ju på en lägenhet i torsdags som jag blev  lite kär i även om den i stort sett är ett renoveringsobjekt, men det är ju en smak sak hur petig man är med hur fint det ska vara. Jag vill ha de snyggt och frächt. Funderar på att lägga ett bud på den i morgon, för det går ju att piffa till den med nya tapeter och ett nytt kök!
Det som jag gillade så¨mycket med den lägenheten var planlösningen och läget. Det spelar en stor roll i mina ögon.

 När jag kom hem till tjörn pratade jag med Peter som satt och slöade med Ralph och då beslöt jag mig för att göra dom sällskap. Så jag tog min lilla forrd och körde ner till vasastan. Det blev film hemma hos Ralph och Jennie.. VI kollade på den senaste filmen med Leonardo Dicaprio och Russel Crowe.. den va helt okej.

Nu sitter jag i Peters lya och är trött som en Ko. I morgon har jag sovmorgon, jippie!!! Men slutar desto senare men men, de är ju kul på jobbet så de är ingen fara!!!


Mina tankar går till dig i Toffellena, nu idag, blir det ju eftersom klockan är över 00.00
Håller tummen för dig!!!



ha de gött å¨sov så gott

pösshajjj

Har jag en blogg???

Hm det verkar som jag inleder det nya året med att ha fått insikten om att jag är senil!
Har inte tänkt på min blogg alls typ! Har haft så mycket annat viktigt att tänka på.

Får väl försöka uppdatera er lite lätt vad jag gjort å så det senaste.

Jul och nyår var ju kanon!! Det kúnde inte bli bättre. Fick precis som jag ville.

En lugn julafton med underbara människor runt om mig vilket blev Kallekalle, familjen bergström och några fler. Mamma och pappa firade jul med min bror kalle å hans tjej å familj i år. Men det blev super bra så.

Nyår firade jag med Peter nere i Götet med typ 16 andra sköna stjärnor. Sicken fest!! Musikaliskt folk och sjuk humor och 19875389275829 ton skratt,  och sjukt god mat! De va SUPERKUL!


Dagarna innan den 7 januari som var det STORA DAGEN, gick jag och va såå lycklig för snart snart snart skulle jag ju ÄNTLIGEN få börja jobba.

Lära känna nya människor!!

Frida och jag var och shoppade en dag då jag köpte mig en LG 42 tums plasma tv och en scarf.



Hehe De va inte gratis, men ojj sicken snygg tv jag har nu!!!

Sen en annan dag var jag och mamma ut och handlade lite kläder, köpte mig en kappa och ett linna å lite smink å så en tvbänk från Em. Sååå jävla snygg var den!!! 
 

Har även kollat in en soffa på Em men kan inet köpa den för jag har ju ingenstans att ställa den :-(

I söndags åkte jag upp till Karlstad en sväng och hälsade på Ems och Tobbe. Em å jag va på IKEA å käkade och hon fick även köpt en snygg möbel till köket. Sen satt vi alla tre och sjung/skrek singstar hehe... emelie är en hejjare på det där. Jag SUGER! Får typ minus poäng när jag sjunger singstar haha men de är kul!

Hann åka och klippa mig på måndagen innan jag träffade Felix och Erik och hängde med dem ut på bergvik å sen gick vi och käkade.  Träffade ju Patrik oxå vi tjötade en del och tog våra promenader. Alltid roligare att vara ute och gå med nån man kan tjöta med.
Åkte senare och kikade på Tomas nya lya och hjälpte honom att sätta ihop datorn. Fin lägenhet, men de såg ju inte så fint ut när jag var där med tanke på att den var fylld med flyttkartonger högt och lågt.

På Tisdagen packade jag in än mer i min lilla forrrrrd å begav mig hemåt.
På Onsdagen gick jag upp 05.30 och gjorde mig i ordning, var ute med Akhela, sedan åkte jag till JOBBET. Jisses det känns typ stort att ÄNTLIGEN ha ett heltids jobb ¨å inte bara timmanställd. När jag väl kom fram till jobbet gick all luft ur mig. De va såå skönt att äntligen vara där. Tror nog att jag skulle kunnat ha uppfattats som något tyst första dagen, då man BORDE ha frågat massor men jag ville med bara känna in läget.

U och C verkar vara två störtsköna brudar med krut i! haha.. de har liksom jag,humor på både hög och låg nivå hihi
Jag tror de kommer bli kanon när vi lärt känna varandra mer.

Åååååååååååh va ja är glad att jag har ett jobb och att jag fick jobb där jag verkligen ville vara!
Nu är det bara lägenhet som saknas. Har kollat på ett par stycken men vi får se...jag är ju lite kräsen men jag överlever att pendla än så länge. det tar cirka en timme till jobbet för mig just nu, med bil alltså.

Idag ska jag och Kallekalle ner och kolla två lägenheter... orkar inte skriva mer nu... vet att de är sjukt jobbigt att läsa inlägg som bombaderar en med massa svarta bokstäver huller-om-buller-....

ha de gött pössshajjj


RSS 2.0