Uppdatering!

I torsdags var jag, Linda, Emelie och Erika på tjejkvällen i stan och kollade in vad de hade för roliga erbjudanden i butikerna, tråkigt nog tyckte jag att utbudet på rabatt och lite annat sög!
Men som tur var hade jag ett mycket trevligt sällskap som gjorde att kvällen blev såå skön.
När vi kollat runt i butikerna och så gick jag Emelie och Erika till arena bar och tog Ett glas vin.
Satt och tjötade om allt och inget. Varför går man inte ut och tar Ett glas vin och bara tjötar oftare?? Det behöver ju inte leda till utgång eller nåt speciellt. Bara så trevligt att umgås och njuta.
Tog sedan bussen hem och somnade som en stock!


Idag har jag varit ute i ett område här i karlstad och blivit fotad! Det var skitkul och eftersom mina ideer på bilder sprudlar fick vi många fina kort. Tog kort ute i naturen bland höstens granna färger!!
Det som jag känner är viktigt med bilderna är att de inte blir allt för omgjorda. Vill att de ska se naturligt ut och inte som ett dockansikte.
Har fått en hel del bilder ikväll av Henrik men tänker inte lägga ut dem idag. Tror jag vill ha dem för mig själv. Men ska ge ett smakprov på någon bild någon dag!

Nu sitter jag hemma hos Emelie och vi ska snart ta lite vin..ska ner och kolla på modevisningen som är på bmb sedan.
Söta Em. lockade mitt hår i morse så jag hade korkskruvar när jag va ute och fotade!!! Det tackar vi fööör!!!!

Ha en trevlig kväll!!

puss och kram

Utedag idag!!



Igår var jag äntligen frisk nog att ta mig ut lägenheten och komma ut till praktiken! Har ju legat hela helgen med värsta hostan och kännt mig allmänt hängig.
Men igår var jag tillbaka på skolan och barnen hade saknat mig:-) Alltid kul att höra!!

Efter praktiken åkte jag hem och tog en ganska lång promenad med Akhela. När jag precis kom in ville Linda ses och de gjorde vi. Tog en promenad i Mariebergsskogen med Alva och Akhela. Hann inte hänga så länge men en stund i alla fall och Linda ger mig verkligen energi!! Känns gott att bara ha riktiga vänner runt om sig nu. Är så trött på all ytlighet och trams så jag har hellre få men riktiga vänner än många och ytliga!!

Åkte sen direkt från Linda till Henkebänk för han skulle försöka återuppliva min döda dator, då de visar sig när han söker på nätet om mitt problem att jättemånga som köpte den modellen under samma period som mig, har lämnat tillbaka datorerna för de hade EXAKT SAMMA PROBLEM!! Så söta Henkebänk ska maila till dom jag köpte den av och klaga rejält och hoppas på att de kan återgälla felet.

De va så skojjigt att träffa Cosmos och Linus, henkebänks katter:-) dom har jag ju inte träffat på evigheter!!! När jag typ bodde hos henkebänk så var jag och Cosmos bästisar å då va Akhela alldeles nykommen till mig så de vaq många  roliga minnen då hunden och katterna lekte!


Åkte sedan upp till Tobbe och Emelie för att kolla Idol som vanligt och givetvis hade jag med mig "Noras-supergoda-äpplepajj" Ingen gör godare paj än mig!!! Enligt min smak då, vill säga!! :-)


Sen när jag kom hem så kom Jesus över och fick smaka på resten av pajjen som blev över. Måste ju hinna göra åt alla äpplen innan de bli röttna!



Idag har vi i förskoleklassen och deras faddrar varit på Skagefyr och tittat på få bland annat fåglar som några snubbar hade fångat så barnen fick klappa och titta på. Det var blandannat järnsparv, rödhake mfl..
Detta var mycket uppskatta av barnen. Vi har matsäck med oss och vi satt på klipporna vid vattnet i solen och fikade.
Sedan sprang de omkring och kollade på insekter  och djur i lupp.








Ikväll ska jag Emelie och Erika på "tjejkvällen" i mitt i city och de ska bli lite kul att se vad de har för erbjudanden å lite så.

Det blir ingen utekväll för min del som börjar jobba 7 i morron igen!

Ska upp till Emelie en stund innan vi drar ner och ta ett glas rött och bara koppla av!


 

Nu ska jag gå ut och kolla läget i ett lager här på skolan. Det var en pappa till en elev som gick i konkurs med sin affär och han sålde massa barnleksaker å prylar. Ska se om de finns nåt kul som XXX kan ha nytta till nu när han ivesterar på nytt till sin lägenhet...kanske de inte finns nåt kul kvar, men men ska kolla i alla fall! Kan man hjälpa så är de bara kul!

Dumt att köpa dyra leksaker om de finns splirrans nya, billigt!


 

Ha en fortsatt bra kväll, och vill sist men inte minst säga Grattis i efterskott Christian K och grattis till flickvännen oxå!!

Take care!!



 

Kram Nora!


GRATTIS TOMAS!!!!

GRATTIS TOMAS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!


Massa kramar å pussar från Mig och Akhela!!!


Ikväll har jag och J suttit hemma och kollat på film och käkat kinamat... kanske drar över till tomas sen en sväng och tjötar lite!
Hoppas ni andra får en bra kväll!!

pöössssshajjj

Mätt och go!!

Jisses vad mätt jag är!! Har precis käkat mat med barnen i skolmatsalen. Idag serverades det kycklingfilé, pasta, sås och brockolie. Jättegott var det! Ett barn vid bordet frågade mig vad det var för kött vi åt. Kyckling svarade jag. Han frågade då, varför är kyckling ett djur?  När jag försökt svara på det satt han och tänkte ett tag, sedan sa han..är höna oxå ett djur då? hehe de är inte lätt när man är liten och hjärnan går på högvarav för att förstår hur allt fungerar!

Måste kila bloggar mer om en stund!!!


kram hajj!


Onsdag!

Igår när jag kom  hem gick jag ut på en långpromenad med Akhela! Sedan gick jag och Jesus till gymmet. På vägen dit fick jag reda på att Tobbe skulle ha "kalas", snabbtränade lite sen skyndade jag mig dit. Hade faktiskt helt ärligt tagit fel på hans födelsedag, trodde de var idag, men ICKE!!!
Han är ju helt otrolig på att hitta på sjuka lekar! Något han borde hjälpa andra med som behöver inspiration! hehe kanske han kan skriva en bok som heter  "Tobbes störda lekar". Önskar att jag skulle kunna komma på de sjuka ideer han besitter!
Det var i alla fall väldigt trevlig även om jag kände mig som en partynedstämmare. Var ju helt slut när jag kom dit.
Efter att vi kollat på Idol åkte jag hem till min älskade lilla skrutta som varit ensam så många timmar igår. Fick nästan dåligt samvete, så vi la oss i soffan och kollade på tv, busade och åt poppcorn! Nåt som Akhela gillar starkt!

I morse vaknade jag utsövd och pigg i soffan... hade lite ont i nacken dock. Måste totaldeckat, eftersom jag inte gått och lagt mig i sängen!
Kom ut till skolan i god tid och satt och drack kaffe och pratade med de andra lärarna om lite allt möjligt.
Hade senare möte med min handledare och jag är så jäkla glad över att  få ha min praktik här där man är så uppskattad och jag blir verkligen försedd med verkligehetens alla situationer i en förskoleklass och de är kul att man är med och ser barnens utveckling. Har ju varit här på skolan sedan 04- så jag känner ju till alla elever. Kul att se hur de förändras utseendemässigt samt hur de går för dem i skolan.

Ikväll ska jag upp till Tobbe och Emelie och kolla på idol, har lovat att ha med mig en äpplepaj!
Mamma och pappa gav mig ju massor med äpplen hemifrån trädgården så de måste jag använda innan de börjar till att bli dåliga!
Ska även försöka hinna med ett pass på gymmet om J har tid.

ha en fortsatt trevlig dag!!!

*kramar om*

Lite uppdatering!

Min dator är just nu stendöd så nu är man rätt så handikappad känns det som.
Men för att uppdatera lite då..
I söndags slappade jag med Tomas hela dagen. Kändes som om jag var bakis fastän jag var nykter ute i lördags.
På kvällen gjorde jag en jättegod äpplepaj som jag satt och mumsade i mig framför tvn på kvällen.
Igår kom jag ut på min praktiksplats där jag ska vara i 4 veckor nu!!
Det är helt otroligt kul att komma tillbaka till alla ungar!
Roligast av allt är att de saknat en!! Man blir helt sönderkramad när man kommer ut på skolgården.

Är i en förskoleklass nu på 23 elver så nu är det 23 namn som man ska lära sig. Kan faktiskt nästan alla redan.
De som har syskon i andra klasser känner man igen sedan innan när de följt med sina föräldrar till skolan för att hämta sitt syskon.

Min handledare och jag kommer så bra överrens. Hon är liksom mig, rak och ärlig!
Uppskattar detta jättemycket!
Jag är ju INTE den som är passiv när jag är här, men det är min uppgift just nu i 2 dagar.
Nora ska vara passiv och iakta och se hur barn skiljer sig från gruppen, hur de leker, vem som kanske är lite mer tillbaka dragen, vem som kräver mycket uppmärksamthet och bekräftelse, mm utan att jag fått veta det innna. Jag ska alltså själv få studera dem och lärarna för att sedan sitta ner och diskutera med min handledare om hon har samma uppfattning som mig.

Igår och idag har vi varit ute i skogen och letat upp olika mönster samt ritat av mönster som man kan hitta i skogen.
Barnen är intresserade och eftersom instruktionerna är enkla och ganska öppna så skiljer sig uppfattningen om hur uppgiften ska utföras på många olika sätt. Inget är fel, kul att se hur de tar till sig uppgiften samt att se resultatet på deras olika verk av mönster!

Senare idag när jag kommer hem ska jag först ut med min lilla skrutta och gå en långpromenad, sedan blir det gymmet en sväng. Har ju inte tränat nu på flera dagar= KATASTROF!!

Jaja nu ska jag ta mig en koppkaffe och en snus å bara slappa på min rast!!

Ha de gött hajjjjjj

Tröttttttttttttt

Det blev ju lite hastigt och lustigt en sväng ner till Bmb en liten stund ikväll med Fransson, Alexande, Therese, Teres och Jesus å några fler.. Satt och iakttog fulla människor och lite så.. va verkligen inte på danshumör utan jag ville bara sitta å titta på alla andra som kommer vanka upp bakfulla i morgon med ¨ångest haha...!

Snyggast handväskan ikväll var i alla fall änglamarks-tygpåse! Å snyggaste skjortan var rutig flanell ;-)

Körde hem strax efter 01...gick ut med Akhela och rastade henne och nu sitter vi här hemma å lyssnar på soft musik och bara varvar ner.
Har hunnit med mycket idag! Hade ju tänkt slänga mig på soffan efter att jag kom hem från Linda för ja va trött, men ibland blir de ju inte riktigt som man tänkt sig.

Sov så gott!!

Myskväll!!

Ikväll har jag varit hemma och myst med Linda och Alva!
Det var skitgött att bara slappa å kolla tv å tjöta.
Så kul att vovvarna fungerar tillsammans med!:-)

På vägen hem nu blev jag stannad av självast herr blå!
De har visst en nykterhetskontroll här ikväll, men de va ju inga problem för mig som är så skötsam!

Precis när jag kom innanför dörren blev jag tillfrågad om att följa med ut på BmB en sväng..
Ska svira om och följa med ner och ta mig en titt men de blir tidig hemgång och nyktert ikväll.

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Å Tack Linda för en mysig kväll!! Måste göras om snart!!

Pösshajjj

Underbart!!!

 

Vakande precis av att Linda ringde, hade somnat till, töligt värre hade jag somnat med en snus inne så innan jag kunde svara kändes de som jag svalde en klunk med snus! Underbart!!
Eller oxå inte!
Ska vakna till liv lite sen åka ner och mysa med Alva och Linda.
Ska bli så mysigt så!!


                Min pärla Linda:-)

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll ni med!!


Pösshajj

Renovering i ballkonglådan!

Min snygga ballkonglåda behövde förnyas lite så varför inte inspireras av hösten istället för att plantera blommor!?

Innan:


(Akhela gillar att stå i köksfönstret å titta ut)

Efter en liten snabb promenad ute så hämtade jag lite mossa, rönnbär och lite annat..

Efter


oj vad fint de blev :-)

sen till vintern ska jag ha vit mossa och lite annat smått och gott där!!

Nä nu måste jag kila..ska ju ner på stan!!!

Ha de gött hajjjjjjjj

Skogsmullen Nora!!:-)

Det var mer än trevligt igår må jag säga och maten vi åt blev supergod!!
Käkade melon och lufttorkad parmaskinka till förrätt sen Kalkongryta, rostade grönsaker och potatis samt en grekisk sallad till det!
Efterrätten fick dock vänta tills idag, då vi åt för mycket igår så det gick inte ner mer.

 

Vi hade ett jäkligt intressant samtal igår då vi bekännde minnen och upplevelser som vi inte visste om, om varandra.
Jag bekännde igår en sak som jag var med om under min "uddevallatid" som jag sagt till mig själv att jag ska berätta när jag är 25. Kände att de var viktigt för mig att få ur mig det, men visste inte alls hur de skulle reagera. Trots att man blivit tillsagd att inte göra en del saker så måste man ibland begå misstagen innan man fattar. Som tur var gick det bra för mig, men det kunde slutat jäkligt illa.



Idag har vi varit ute iskogen och plockat lingon!
Ja ni hörde rätt!!! Jag är ju en skogsmulle så va fan!
Jag är oftast inte så effektiv i mitt lingoplockande utan tjötar mest men idag plockade jag massssor!!!

  

Plockade en hel hin, pappa plockade inte ens en halv...så jag anser att jag plockade mer..



Nu va det ju inte RIKTIGT samma storlek på hinkarna vi hade men som sagt, jag plockade en hel, och pappa plockade en fjärdedel av sin hink.
Jag kom på att man borde ha en dammsugare när man plockar lingon..de hade gått sååå mycket fortare! Visserligen skulle man la suga upp en jäkla massa mer skit men näää jag gillade den ideen. En lingondammsugare! Då hade det varit roligare och man hade fått mycke mer lingon!

Akhela sprang lös och hade fullt upp med att röjja upp lite i värmlands djupa skog!

     

Hon va såå duktig! Men det roliga va att hon käkade massor av lingon! hon hittade kanonställen så hon var jäkligt bra att ha med sig :-)



Jag tror jag ska bli lingonplockare när jag blir stor! Eller kanske inte haha men de är gött att vara ute och njuta av naturen men samtidigt tröttnar jag snabbt. Gick till mamma och satt å tjöta med henne i husbilen medan pappa gick vidare å plockade lite mer lingon.

De har en rätt kul skylt inne i husbilen:



De har givetvis en maskot oxå!!


söt va?? hihi

När jag tröttnat och övertalat herrskapet att åka och handla istället kändes det lite roligare. Köpte en jättesnygg duk till mitt matsalsbord. Det är ju ett glasbord och jag ORKAR INTE DAMMA VARJE DAG!
Det är ju sååå jobbigt å så tråkigt att de ser så skitet ut jämt. Är ju rent i10 sekunder sen ser man damm på det igen. Hopplöst men nu har jag en jättesnygg duk!!

Mamma och pappa tyckte jag hade det jättesnyggt hemma nu och de va så kul!!
Pappa tyckte även att jag blivit längre när han såg mig när jag stod brevid mamma, men vi konstaterade att det måste ju vara mamma som krympt! För jag växer inget på längden längre, endast på bredden !!!

De höll på med nån bantningsmetod nu som verkade helstörd!
Frossa i fett- rasa i kilo, kallade jag den..men den heter Atkins diet...man får käka massa fett men inte bröd, pasta och potatis mm.. pappa hade gått ner 4 kg på 2 veckor! Så den verka ju funka!
Men de är inget jag själv tänker ge mig in på, är jökligt nöjd med min kropp som den är!

Nu har vi fikat och de begav sig vidare ut för att plocka mer lingon, men jag kände att jag fått nog!

Ikväll ska jag eventuellt mysa med Linda och Alva. Men först ner på stan med Patrik!

TACK MAMMA OCH PAPPA FÖR ALLT!

ÄLSKAR ER, NI ÄR VÄRLDENS BÄSTA PÄRON!!


Oj vad många läsare!!

Shit va många som kikat in här idag! Vad kul!!
hoppas ni haft lika trevligt som jag!!!

Orkar dessvärre inte blogga om kvällen just nu, men gör det i morgon!!

Sov så gott !!!

hittade en lista till :-)

  1. Vilket är ditt fullständiga namn? Nora, Anna, Klara Eriksson
  2. Vilket stjärntecken är du? Tvilling
  3. Vilket stjärntecken är personen du håller kär? Vattuman
  4. Spelar åldern någon roll för dig i ett förhållande? Nja det beror på..
  5. Vilken kroppsbyggnad på en kille föredrar du? Inte någon jävla muskelknutte ialla fall, så oskönt att kramas med! Ingen pinnsmal heller enligt min smak, det ska va lagom av allt!
  6. Har du någon gång dumpat någon som älskar dig? Ja tyvärr.. eller jag vet inte vad jag ska säga..men det kändes inte rätt att vara tillsammans med honom.
  7. Har du någon gång blivit dumpad via sms? Nej, men via telefon
  8. Har du dumpat någon via ett sms? Nej
  9. Har du någon gång blivit bedragen? Ja de har jag och de visste jag om.. men sa inget. Ville inte veta om det, ibland förstår man inte hur man kunde blunda för nåt sånt!! Det var länge sedan.
  10. Har du varit otrogen? Nej ALDRIG och tänker hålla de som motto att inte vara det heller!
  11. Var går gränsen för otrohet, tycker du? Svårt att säga, en puss hit eller dit spelar mig ingen roll det är känslan bakom som är mer betydelsefull.
  12. Har du någon gång stulit en kompis pojkvän? haha nja stulit å stulit, men han ville va med mig så.. Då fick de bli så. Kan ju inte hjälpa att vi tyckte om varandra...men vi redde ut det ganska bra tycker jag.
  13. Har du någon gång blind dejtat? Ja och det gör jag inte om!
  14. Har du någon gång gjort bort dig rejält, på första dejten? hehe skulle vilja ha nåt riktigt smaskigt att dela med mig av men kan inte komma på nåt sånt faktiskt. Gränsen för att jag ska känna att jag har gjort bort mig är ju ganksa högt uppe så jag känner inte att de varit något sånt jag gjort, nej.
  15. Har du dejtat mycket? Ja periodsvis
  16. Vad vill du helst göra på första dejten? Hitta på nåt kul att göra! Bowla, spela biljard eller ta en promenad eller nåt liknande, gillar Inte att bara sitta i ett stelt samtal för att försöka lära känna varandra.
  17. Har du träffat någon från internet i verkligeheten? Ja många
  18. Raggar du mycket? Nja periodsvis som sagt ;-)
  19. Spelar du svår eller är du lättfångad? Oj hm.. jag spelar oftast inte, känner jag att detta vill jag undersöka så gör jag det men visst kan man spela lite svår ibland med glimten i ögat.
  20. Vad tycker du om sex på första dejten? Det vet man inte förrän då!
  21. Vad bör man inte säga till dig på krogen när personen försöker ragga på dig?  "Ska du med hem och knulla?"
  22. Vilken är den bästa raggningsreplik du fått ute på krogen? Fika i morgon?, tycker den va klockren, att vilja ses dagen efter då man är nykter och har alla sinnena ibehåll!
  23. Har du någon gång blivit uppraggad av en tjej? Många gånger, men de gör mig inget!
  24. Var brukar du hålla till när du är ute på krogen? Väldigt olika, beror på vad jag är på för humör. Ibland står jag på dansgolvet hela kvällen, ibland sitter jag i baren och tölar med förbipasserande folk, ibland sitter jag å bara iakttar alla andra som tror de äger!
  25. Vad vill du veta på första dejten om personen som du dejtar? Lite av varje, men inte för mycket. Vill mest diskutera roliga saker.
  26. Vilken typ av killar är du svag för? De som har mycket med sig bagaget, och trots det blivit en bra människa.
  27. Vad spanar du in extra noga på en intressant kille? Händerna!
  28. Har du pojkvän nu? Om inte, När hade du pojkvän senast? Nej jag har ingen pojkvän nu, hade kille senast 2003
  29. Vad tycker du om singel-livet? Helt ärligt så är jag sjukt trött på det nu. Nu vill jag bara hitta en bra snubbe som man trivs med och satsa stort!
  30. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja..

  

  

  


Frågor med ärliga svar ;-)


1. Hur gammal är du om fem år? 30år, herregud !
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Patrik
3. Hur lång är du? 159.7 och jag kan säga att det där komma 7 är viktigt!!!
4. Vilken är den senaste filmen du sett? The messengers
5. Vem ringde du senast? Moa
6. Vem ringde dig senast? Pierre
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Fan va jag saknar dig söt!! Blir tokig! Puss på dig min ängel!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa!!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? GIFTA:-)
10. När såg du senast din mamma? den 18 augusti kl 06.35
11. Vilken ögonfärg har du? Brun
12. När vaknade du i dag? 8.30, men somnade om ;-)
13. Vilken är din favoritjulsång? Beror ju på vem som sjunger hm men Christmas list
14. Vilken är din favoritplats? på min klippa vid havet..på Tjörn
15. Vilken plats föredrar du minst? I tingstadstunneln när man sitter i kö och det står helt still!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I Göteborg
17. Vad skrämde dig om natten som barn? kan inte komma på något...
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När Erik & Felix sjung igår jag dog!!
19. Hur stor är din säng? 120
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar så klart!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? På sommarn i trosor, på vintern i pyamas, sexig som fan or not haha
22. Hur många kuddar har du i sängen? 7stycken men sover inte på någon oftast.
23. Hur många landskap har du bott i? oj, jag å geografi..hehe 3 tror jag kanske 4
24. Vilka städer har du bott i? Tjörn är ju ingen stad, inte heller stenungsund, men Göteborg, Uddevalla, Avesta (om de nu kan räknas som en stad), Karlstad & Pona,
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
26. Är du social? Sjukt social, om ja får säga de själv! ;-)
27. Vilken är din favoritglass? Älskade Magnum ego men den finns ju inte längre tyvärr.
28. Vilken är din favoritefterrätt? Farmors köttbullar med potätter å lingonsylt!
29. Tycker du om kinamat? ja de är gott!
30. Tycker du om kaffe? Hallå vad vore ett liv utan kaffe?? KATASTROF! Klart jag gillar kaffe!
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? ligger pladask på mage med hövvet vändt åt höger när jag somnar men vaknar ju aldrig i samma position.
33. Kan du spela poker? japp å ja är en jäkel på att bluffa!
34. Tycker du om att mysa/kela? Det är det bästa som finns!
35. Är du en beroendemänniska? kankse
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp
37. Vill du ha barn? Ja de vill jag verkligen! Måste bara hitta en bra gubbe och se till att bli klar med utbildningen och skaffa jobb, sen så :-)
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite Tyska, och Nora språket!
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja ett par gånger, mycket spännande
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet givetvis!!!
41. Vad spenderar du helst pengar på? nöjen
42. Äger du dyrbara smycken? Ja de gör jag, men vågar inte ha på mig dom haha
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Vet inte...
44. Kan du rulla med tungan? Klart jag kan!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Moa & Tobbe kan inte välja
46. Sover du med gosedjur? nja de pryder sängen när den är bäddad men sover med dom gör jag inte.
47. Vad har du för ringsignal? Beror på vem som ringer.. annars är det nån kines som snackar om att hon öppnat en ny "sinaaa lestulang"
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?Massor! Använder fortfarande en kjol som jag fick när jag fyllde 4år!
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en röd kudde som är hjärtformad
50. Flirtar du mycket? Ja de gör jag men det är inte alltid medvetet
51. Kan du byta olja på bilen? haha klart, man har la inte tummen i näven?!
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? NEVER!
53. Vilken var den senaste boken du läste? kurslitteratur..
54. Läser du dagstidningen? nä inte så ofta
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nepp
56. Dansar du i bilen? Jaa de gör jag!
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix Fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? 2440, på ett oviktigt papper.
59. När var du i kyrkan senast? 6 augusti, farfars begravning
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Bytte ju lärare lika ofta som man byter trosor så de är svårt att säga. Men Annelie Kummel var en favorit!
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Kanske 2-3 nätter
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Min studiegrupp köpte godis till mig för att jag skrev hela uppgiften haha
63. Drömresemål? vill åka till Madagaskar, och de ville jag INNAN filmen kom.
64. Drömjobb? Att kunna va känd och få betalt för att bara vara den man är!
65. Vart sov du senast borta? hemma på Tjörn



Kungen och Drottningen kommer hit ikväll!!

Igår kväll kom Jesus över och vi skulle kolla på The messengers IGEN för att jag ville se om den gjorde mig lika rädd igen. Givetvis var det INTE samma sak att se den på datorn som på en projektor!!! Hoppade inte alls till lika mycket som när jag  och Tomas såg den. Slår vad om att hade jag sett den hos honom igen så hade jag suttit där i soffan som ett asplöv IGEN HAHAHAa!

Idag har jag och Jesus varit ute på en långpromenad i det härliga vädret!! Så gött!!!
Gick ner till kroppkärrssjön och tillbaka. Så nu ligger lillan och sover som en stock. Hon hade väskan på sig när hon var ute å de är ju jobbigt för henne att kånka på men bra!

Ikväll kommer Kungen och Drottningen hit och vi ska äta god mat av hög klass och dricka gott!!
Varje år vid denna tiden på året kommer de hit och ska plocka lingon i värmlands djupa skogar och det brukar alltid ge ett gott resultat. Sen får man lingonsylt så det räcker och blir över för hela året:-)
Det ska bli så kul att träffa dem!
Har dock inte börjat duka å så än, de får jag vänta med till lite senare.

Kände mig lite förkyld igår men idag känns det inget alls! Jag måste blivit frisk! Eller, erhm så frisk jag kan bli ;-)
Nu ska jag och Akhela käka lite mat sen slappa på soffan!
Blir nog ett bad för oss båda idag:-)

Ha en bra fredag, och åter igen Felix, Grattis!!!!

GRATTIS FELIX PÅ 25-ÅRSDAGEN!!!!!








Hoppas du får en kanonbra födelsedag Fellepelle!!!

Massa kramar Från Mig och Akhela!!!

Redan kväll!!??!!

 

Jisses vad tiden går fort när man har roligt.. ja vad har jag gjort då som är så jävla roligt??

Jo jag har städat lite, efter som Kungen och Drottningen kommer och besöker mig i morgon. Sen har jag busat massor med min lilla skrutta!!! Jag älskar henne verkligen över allt annat på jorden! Hon är bara såååå underbar!

Jag vet itne vad det är men jag är så lycklig idag! Kände det förut i förmiddags, kanske de va för att de är helg nu?? Eller kanske va de för att jag fått slängt vinglaset?? eller kanske de e för att ja snackade med R.M igår? eller kanske det är för att jag får besök i morron? Ja varför jag är så lycklig kan jag inte komma på, men kul är det när man bara går omkring med ett fånigt leende på läpparna hela tiden!

Satt å skrev med exet förut och han skickade över massa ny musik som jag inte riktigt smält än men de e ganska bra. Progrock va de av nåt slag.. alltid kul med ny musik som man inte är van att lyssna på, tycker jag.

Ikväll blir det nog Idol med Erik, Felix och Jesus... får se .. i morron fyller i alla fall världens bästa Felix år!!!

Nu ska de lagas kvällsmat samt busa änmer med Akhela!!!

Tror fasen ja ska ta en lite whisky oxå å fira! Fira att...?!????!! hm ja jag vet inte, fira för att jag har en bra dag!!

ha de fint!! hajjjjjjjj

Nu tar jag helg!

Har idag varit i skolan en sväng, skrev bara en uppgift som vi skulle göra i studiegruppen, är så jävla trött på tråkiga föreläsningar nu så jag SKET i att sitta å lyssna på dem!
Sitter hellre å pluggar hemma då än låta min dyrbara tid gå åt till nån som står och ordbajsar i ett par timmar och resultatet av mina annteckningar är mitt namn skrivet på 20 olika sätt, lite fula gubbar som skelar samt en del bara kludd.

Vaknade inte vid fem i morse jippie, fick sova ända till halv sex!!! De är stort, en hel halvtimme längre! Så då tyckte jag det v ar okej att släpa ut snuttan på en morgon promenix.
Kände mig fan lite förkyld när jag vaknade, men nu känns de ingenting. Jag lovar att när jag kommer ut till alla ungar på min praktikplats på måndag så kommer jag strax därefter ligga som en slak sill i sängen.

Ungar som är små som snorar och hostar å nyser rakt ut, de är ju som gjort för att bli sjuk. Men inte kan de hjälpa de!

Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska skriva om i min C-uppsats. Måste skriva om något med läs och skrivsvårigheter, men de är ju sååå jävla sönder tjötat!!! Fast i och för sig, tänker nog göra det så lätt för mig som möjligt..
Har ju skrivit arbeten om det flera gånger så jag har ju mycket material hemma som man kan ta till användning.

Ikväll blir det Idol igen, har inte bestämt om jag ska sitta hemma och kolla själv eller om jag ska orka flytta mitt feta arsle till en polares soffa.

Min idol är denna underbara tjejj!!!

Anna Bergendahl "have a heart"



Asså de va ju helt otroligt bra! Blev helt stumm när jag hörde hennes röst.
Hon har DET!!!
Go girl!!
Spelar ju ingen roll om hon vinner Idol eller inte, hon kommer lyckas ändå med den rösten, närvaron, utstrålningen å ja vet inte allt!!!

Nu ska ja städa!
Roligt värre ...or not!

pusshajj

Myskväll med skräckinslag!

Ikväll har jag varit hos Tomas och kollat på Idol. Samtidigt som vi sappade över till fotbollen lite då och då. Käkade chips och drack tee..en riktig myskväll!!:-)

Ungern - Sverige spelade ju ikväll. Sverige vann med 2-1 precis som jag trodde, men de sista målet kunde ju blivit ogjort kan jag tycka. Jävla ungern! Hade ju varit såå mycket bättre om Sverige vunnit med 2-0 istället men ICKE!!

Slängde på en skräckis som vi skulle se, och de tog inte många minuter in i filmen innan jag typ satt i knät på Tomas haha fyy sicken äcklig film!!! De va faktiskt inte bara jag som blev rädd ett antal gånger i filmen *host*

Vi såg denna filmen, The messengers

 
Familjen Solomon bestämmer sig för att flytta från Chicago för att ge sin rebelliska tonårsdotter en lugnare uppväxt. De slår sig ner på en nedgången solrosfarm i North Dakota och allt är frid och fröjd. Men samtidigt som renoveringen av farmen fortskrider så börjar pappan i familjen visa tecken på personlighetsförändring och en olycksbådande stämning sprider sig över en den lilla farmen. Familjen börjar splittras av misstänksamhet, lögner, svek och ondska.

Handlingen i sig va la inget speciellt utan de va scenerna som va gjorda bra så man skvatt till ett par gånger!
Tycker de byggde upp en bra spänning och sen många plötsliga skrämseltillfällen.

När jag gick hem från Tomas var jag så rädd så jag höll på att skita på mig! Var tvungen att ringa en vän som fick hålla mig sällskap!! Kändes lite tryggare när jag tog promenad med Akhela senare, men ändå så va man på helspänn.
Lovar dig att hade jag mött någon så hade jag skrikit högt! hahaha en underbar känsla när man är rädd tycker jag!


I morgon blir de föreläsningar igen... hoppas verkligen att de är bättre än de som va idag.
Det blir ju pinsamt för föreläsare när så många går hem! Då måste man väl inse att man är förbannat tråkig att lyssna på kan man tycka?!

Idag Sandra S slängde Nora Eriksson vinglaset!! Inte illa va?? hahah inte en dag förtidigt!!!
Håller tummen för dig i morron eller idag blir de ju!!
Älskar Dig!!

Nä nu blir det sängen! Måste sova!!!
Ha de gött najjjjjt pusshajj!!!

Ps, såå underbart det var att höra ifrån dig idag R.M!!! I miss you!! Ha så kul på din resa nu!! Ds.

Plugg plugg plugg

Sitter i skolan nu och läser en bok i bibblan. Skippade den första föreläsningen som inte va så givande som jag velat.
Som tur är så är ingen föreläsning obligatorisk så man går på de man vill. Men jag har i alla fall varit på typ alla föreläsningar minus några som jag gått ifrån på rasten då de inte varit tillräckligt givande.

Att bara stå och prata och utstråla att "jag vill bara härifrån" eller "jag brinner så för mitt ämne men ni fattar ju ingenting" är så uselt tråkigt att lyssna till. De som föreläser måste väl ändå vilja att man ska bli intresserad av de de säger och de vill väl att den ska ge oss något, för knappast står man väl där framme i en aula och tölar bara för att få betalt?
Det finns så många som inte borde få föreläsa, då de kan få intressanta ämnen att bli dötrista.
Jag har i alla fall lovat mig själv att ALDRIG bli en sådan tråkig kärring som bara kör sitt egna race utan att eleverna lär sig något.

Till helgen får jag finbesök av självast Kungen och Drottningen!! Det ska blir så kul att träffa dem. De va ett tagsedan nu.
Även en Kung och en Drottning kan behöva lite avkoppling i värmland så då kommer dom till Prinsessan och äter gott och bara slappar.

Nä nu suger det i kaffetarmen,  måste gå och fylla på systemet med koffein.

hörs säkert sedan!

pusshajj

Ja men godmorgon då!




Helt otroligt att man vaknar på exakt samma tid...lika pigg..lika irriterad!
Detta är ju hopplöst att vanka vid denna tiden! klockan är liksom 04.59 typ..

Tänker i alla fall inte väcka min lilla skrutta som sover så gott.
Det är inte rättvist att dra ut henne nu nä hon söver så gott.

Har i alla fall påbörjat frukosten, så strax blir de mat.
Brukar aldrig vara hungrig tidigt på morgonen men de är jag idag.

Får se sen om jag kan somna om eller om jag måste börja den långa dagen redan nu.

Ska sitta på föreläsning sedan fram till 16..kommer ju vara död sedan..jag som tänkte dra till gymmet å träna oxå senare ikväll men de kommer jag väl inte orka om man inte kommer få sova nåt emellan.

aja ,,... hoppas ni får en trevlig onsdag!!

Kram hajj

Vad är problemet?



Alltså min kropp har satt i system att vakna kl 05 å då är jag pigg.
Går ut och går med Akhela även om hon inte uppskattar de sådär jättemycket alls.
Sedan hoppar jag i badet, sen när jag kommer upp är jag så snurrig i hövvet så jag lägger mig och söver igen.
Det är gött på ett sätt men när klockan ringer och det är dax att gå till skolan är jag helt slut.

Hoppas hoppas att jag kan vakna senare i morgon, de är fan inge kul å va uppe så tidigt!

Dagen som varit idag har varit rätt bra. Satt på en ganska intressant föreläsning om föräldrarsamverkan.
Hur man kan bemöta olika föräldrar med vars barn har olika handikapp.

När jag kom hem satt jag och pluggade rätt länge. Sov en stund, och ikväll har jag legat och kramats med Akheal och kollat på film å druckit tee. kollade givetvis på top model oxå..
Mycket mysigt!!!

orkar inte skriva mer ..

najt  pusshajj

Jävla tråkmåndag!

I morse vaknade jag klockan 05...kunde inte somna om. Drog med hunden ut på en promenix, vilket hon inte uppskattade alls. Sedan gick vi in och åt frukost. Sicket jädra tråkväder!!!
Nu känns de som hösten är här...jag som länge envisats med att sommaren inte är över bara för att skolan börjat, men nu när det varit sånt här väder i ett par dagar så börjar jag ge med mig.

Sitter nu och skriver lite på ett arbet som ska va inne i slutet av kursen, men de är väl lika bra att starta i tid.

Nu blir de kaffe och macka!



ha de gött hajj     

Bilderna som säger mer än tusen ord!

Ja, här har vi då Mostjärta i egen hög person!


Jag när jag ler som mest hjärtligt!


Jag ser nåt i Mostjärtas öra som hon inte visste fanns där...


Mostjärta försöker lee lite avslappnat och naturligt..


Vi som gjort allt galet ingen människa skulle kunna tro va sant!


Världens sötaste lilla Ackelacka!


Tack för senast Moa, du är alltid välkommen hit, ser framemot att se dig den 3 oktober!!!

Pöss Pöss Älskar Dig!

Grattis Ela!

Först och främst vill jag säga GRATTIS ELA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!


(bilden är från elas blogg)

Hoppas du får en kanonbra födelsedag!!!! Massa med kramar från mig och Akhela!

Igår hade jag en Nora-och-Akhela-mysdag/kv'äll hemma! Det va sååå gött!
Erik och Jesus kom över en sväng och käkade bullar och drack kaffe.
Vi spelade även lite spel. Men sen va de bara Nora och Akhela time.
Akhela fick bada badkar och hon luktar sååå gott nu i pälsen.
Datorn pajjade igår IGEN, men idag fick jag igång den.
Så de va verklign en stilla och lugn hemma kväll igår.
Somnade väl vid 22 tiden eller nåt, vaknade vid 6 i morse och va såååå rastlös!
Satt och väntade på att barnkanalen skulle börja sända barnprogram.
Ja så MOGEN är jag ibland!

Idag har jag varit och storhandlat mat på willys och sedan har jag varit
hemma bara och degat. Ikväll ska jag kolla på film och äta chips ;-)
Tänker inte lämna lägenheten!
Sitter å tar mig ett glas rött  och kollar runt här kite på nätet.

Ha en trevlig fortsatt söndag!




Lördagsmorgon!



God morgon på er!

Igår hade jag en dag/kväll som va såå härlig!
Träffade Linda igår och vi va på ut på skutberget och promenerade runt med vovvarna! De va ju bara så kul att träffa henne igen, å lilla Alva va kanonfin! Söt och lekfull!!!
Igår var de ju nån tävling där ute för polishundar så de va jättekul att kolla på alla vältränade hundar, men jag gick RÄTT stolt när deras hundar skällde ihjälsig på oss när vi gick förbi och Akhela bara ignorerar dem å går förbi.
Min lillskrutta är såååå duktig!!!

     

Senare åkte jag hem till Emelie och tog ett glas vin, sen åkte vi ner till Bmb.
Jag tycker bandet va bra igår, men sicken snygg trummis de va:-) mm mm mm
Satt å tjöta massor och hade trevligt! Spanade in alla som dansade där framme vid scenen och de är ju bara sååå kul att titta på dem!

Efter afterworken åkte vi hem till mig och hämtade Akhela + ett par mjukisbraller, sen satt vi hemma hos Tobbe å Emelie å drack lite vin å tjöta mer skit!:-) Jesus kom oxå förbi en sväng och tjöta.

Skrev en dagensdikt på bloggen., hemma hos tobbe igår men den va ju såååååå dålig så jag tog bort den! hahah

Jävla tråkväder de e ute idag med... hoppas de blir bättre sedan!!

ha en bra lördag!!!

Kram å hajj

Dagens dikt: Dikter är som vikter

Dikter är som vikter

Dikter är som vikter.
En del är tunga, andra lätta.

Vissa berör, en del kan man inte greppa.

Man behöver vara stark för att prestera bra.
Kraft, mod och motivation, är viktigt att ha.

Ibland behöver man anstränga sig mycket, för att nå sitt mål.
Ibland finns där inget mål, bara ett stort och mörkt hål.

Dikter är som vikter.
En del är tunga, andra lätta.
Vissa berör, en del kan man inte greppa.

Av: Mig
                                               

Satt å skrev med Tobbe  om regnet som öste ner, då han påbörjade en dikt, så sa jag på skämt att man kanske skulle börja med en "dagens dikt" på bloggen...
Tror jag ska börja med det.. ibland blir de kassa som fan och i bland kan de bli bra!
 


KLANT NORA!!!



Okej klockan är strax efter tolv och jag har redan gjort bort mig två gånger idag...

Första gången var i morse när jag gick till skolan.
Jag går och lyssnar på Rix Fm i hörlurarna och är helt inne i min egen lilla värld då de säger något roligt
och jag gapskrattar rakt ut! De som gick framför mig, vände sig om och antagligen undrade vad jag led av för sjukdom!
Jag kände mig liiiiiite dum där, men de bjuder jag på!!! Hahaha de är ju lätt hänt! Glömde bara av att jag kanske inte skulle skrattat så högt, kanske hade räckt med att lee...??

Andra gången var när jag nästan var hemma så mötte jag en kille som jag brukar säga hej till och stämma av läget med lite, vi känner inte varandra egentligen, å jag vet inte ens vad han heter..
Han gick, liksom jag och lyssnade på musik i sina hörlurar. Han hade såna hörlurar som är som öronproppar som man kan trycka in ganska långt in i örat, (sånna har jag med) å när han stannar och drar ut dom får har inte bara ut hörluren utan även en stor klump med öronvax!!! Vad säger klant Nora då??
Oj, se där, där fick du ut vaxproppen!

Sekunden efter så tänkte jag, men gud, sa jag de högt??? Tydligen! Han skämdes jättemycket men skrattade lite ändå... vi utbytte inte så mycket i vårt samtal mer sen gick han... Asså ibland flyger de ju bara ur en saker innan man hinner tänka efter om det är så bra tänkt att säga de man just tänkte!


Jisses anåda! jaja tur att de inte var något man behövde få dåligt samvete över, jag bara skrattar åt det nu! hahaha såå dum man är ibland, men de är ju lite kul såhär efteråt!


Igår hann jag sticka iväg till gymmet och träna lite innan de blev idol hemma hos Tobbe och Emelie. Jag hade med mig en skål med färdigpoppade poppcorn i går, Micropopp är inte gott!
Man ska poppa själv! Då blir de bäst, å dom var mycket uppskattade! Så ikväll ska jag poppa ännumer och ta med mig!!!

Nu blir de promenix med Kelavela!
Har tagit helgen nu ja, såå skönt!

ha de gött hajjjjjjj

Finbesök idag:-)

Idag kommer min favorit och idol och hälsar på mig!! Moa Emanuelsson!!



Vi gick i gymnasiet tillsammans på musiklinjen i Uddevalla. Redan första dagen i skolan "klickade" det mellan oss!
Vi har hållt kontakten sedan dess minus en period då de va en snurra på tråden som egentligen var en bagatell.
Det ska i alla fall bli hur kul som helst att se hennes snygga face!
Det finns ingen människa som jag har så många sjuka minnen tillsammans med. Vi har gjort så störda grejjer så ingen skulle tro på en om man berättade en del saker, men de har vi! Vi äger Moa!
Snacka om att vi bjuder på oss själva till 250%

Ska hämta henne vid tåget om en liten stund sedan ska vi sitta här hos mig och fika å snacka blajj!!
Sedan ska hon vidare upp till Stockholm där hon bor.

I Lördags blev jag så badsugen, så jag drog ut till Skutberget och hoppade i sjön! De va inte så farligt kallt! De va gött!!!
Trodde de va sista badet sist gång jag badade men ICKE! Kansk kan bli ett bad till innan hösten.
Hade jag inte känt mig själv så bra så hade jag trott jag var en viking;-) Badkruka finns inte med bland mina namn i alla fall. Kommer ihåg när jag badade i slutet av oktober borta vid alstersjön...de va kallt på riktigt! Men solen sken i alla fall!

Igår var jag och J och tränade. Känner inte av så mycket träningsvärk idag konstigt nog. Körde på bra i går men de kan ju va så att de kommer i morron! Hjälp! Mina klasskompisar måste ju tro att jag är invalid när jag inte kan få på mig jackan själv mm. hahah men låt dem tro de då!!! Det skiter jag i! Så de så!

Var på föreläsning i går. Tomas Söderberg, asså han är så jäkla bra! han borde föreläsa på alla skolor som finns så lärare får sig en tankeställare i hur de bemöter problem med elever.
Han är så klockren när han alltid relaterar till konkreta exempel. Humor har han oxå! När man sitter på honoms föreläsningar rusar tiden bara iväg. Tråkigt nog var det tredje och sista föreläsningen han hade för oss i denna kursen.

Nu ska ja piffa till mig lite, sedan ska ja dra mig neråt mot stan å möta upp min ängel!

Ikväll blir de Idol hemma hos Tobbe å Emelie med Martin & Erica med :-)


Ha en fortsatt bra onsdag!

RSS 2.0