Nu så...!

Lite uppdatering...

I lördagskväll åkte jag hem till frugans föräldrar och softade med frugan,hennes pojkvän, hennes bror & föräldrar. När vi satt där och tjötade kom vi på att jag aldrig hört frugan spela piano..har bara hört henne säga att hon spelar så hon slog sig ned vid pianostolen och drog av en låt. Jag stod helt mål-lös när hon spelat klart, FAN VA DUKTIG! Det roliga var att hon spelade just den låt jag spelar mest och oftast men på ett helt annat sätt å de lät så jävla bra!
Hon spelade "The Piano"
om ni inte vet vilken det är så lyssna på denna...



Denna låt satt jag och tog ut hemma när jag för första gången hade sett filmen... lyssnade noga, pausade, sen sprang jag upp till pianot och spelade och sen efter ett par vändor så hade jag knypplat ihop en version som jag fortfarande spelar.
Frugan spelar oxå på gehör och har gjort sin tolkning!
Jag tycker hennes lät bättre och hon tyckte min var bättre hahah aldrig kan man vara nöjd!
Det var i alla fall tokmysigt att bara ta det lugnt... sen for jag hem och åt en mkt sen frukost ;-)

söndags morgon for jag ju och tränade och därefter åkte jag och Herr Möller till IKEA och handlade.
Vi var ju inte direkt själv där, utan hela göteborg verkade vara där samtidigt kändes det som.
Men det störde oss inte så mkt vi gick i vår egna lilla värld och kikade runt på saker och ting.

Senare på kvällen kom kallekalle ner och vi käkade god mat och drack öl...eller ja drack en öl sen deckade jag strax efter 21 tiden.

måndags morgon studsade jag upp ur soffan pigg som en get? klockan 05 och gjorde mig sen iordning inför resan till Danmark! Bussen avgick 7 från heden och jag var där i god tid!
Jag satt längstbak ....å där var de inte tyst! Alla uppskattade inte våran glada stämning där bak i bussen men trevligt, det hade vi!




Det spöregnade hela dagen i köpenhamn men de hindrade inte oss från att ha roligt.


Hittade bland annat en hatt som jag tyckte passade mina färger den dagen men köpte den inte hehe

Jag hade en deppig stund då jag blev av med min mobiltelefon...men men de kunde varit värre...
har haft jätteångest för att den är borta och jag vet att jag är alldeles för beroende av den för att klara mig utan en telefon...men nu är jag det!
Får mitt sim-kort om ett par dagar...å fram tills dess TÄNKER JAG VARA MOBILFRI!
Så man kan endast nå mig på jobbnummret eller via nätet...msn,fb, skype eller mail mm..
Vi kom tillbaka till gbg vid niotiden på kvällen och då kom kallekalle och hämtade mig. Han hade passat Akhela och de va sååå snällt av honom!!! TACK KALLEKALLE!

På tisdagen började jag 7.30...de va inga problem att komma upp men framåt dagen blev jag hysteriskt trött!!  Vi firade "Nallens-Dag"... vilket innebar att alla barnen hade med sig sin favorit nalle och så sjung vi och lekte tillsammans med Nallarna å sen käkade vi upp den fina tårtan som Carloline gjort med nallenbjörnsgodisar på!!



Jag slutade 14 men skulle sedan på kvällen ha  APT (arbets-plast-träff) då våran nya rektor skulle presentera sig. För att inte somna när jag kom hem från jobbet gjorde jag det enkelt för mig..jag hoppade i springkläderna och begav mig ut på en springtur med Akhela, sen slängde jag i hårfärg och färgade det lila igen... sen blev de bad och sen tillbaka till jobbet. Hade jag inte kännt stressen så hade jag lutat mit tillbaka i soffan och totaldeckat!!!

Kom hem vid 19-tiden igår och då var jag HELT SLUT!


Idag har jag haft en mys-pys-dag på jobbet...vi var bara 9 barn.
Det är ju lov nu så de är en del barn som är lediga.
Så vi var ute på förmiddagen sen efter lunch satte vi på en film och tittade på med barnen och de va så mysigt. Alla satt knäpptysta och tittade och jag hade två småttingar som gosade in sig i min famn. De va mys-pys på hög nivå, sånt gillar vi!



Nu orkar jag inte skriva mer....

Ha de gött pösshajj!!!


Sköna söndag!

Dagen har börjat bra i alla fall...vaknade upp i soffan och såg de otroligt gråa trista vädret ute.. Tänkte att de va perfekt träningsväder så jag gick ut med Akhela sedan for jag till gymet.



Det var inte många face där men jag var i alla fall ett av dom!
Körde mage och armar plus att jag satt i den där trevliga roddmaskinen!

Insåg idag med all tydlighet att jag klarar mycket tyngrer hantlar nu och även ökat på mer vikter på i stort sett alla moment jag gör, sånt gillar vi!

Har precis duschat och ska fixa te mig lite för att sedan möta upp herr Möller för att sedan dra och handla lite. Det är ju verkligen inne väder idag, men att sitta i lägenheten hela dagen är inge sköjj!!!


Ha en bra söndag!!

kramar!



HAR KÖPT NY BIL!!!

HÄR ÄR MIN NYA BIL ;-)

 

Det är en ford focus

Bytte in min lilla blåa ford och fick hela 5000:- för den å idag när jag lämnade in den

och hämtade den nya fick jag veta att min lilla ford redan var såld!! haha

Helt fantastiskt va bra!

Så nu har man kombi :-)

Fatta vad underbart att nu kunna ha Akhela i babaget!

Tycker att de va rätt bra av mig att pricka in just denna dagen att glömma

körkortet hemma! haha

Försäljaren bad om det när vi satt och skrev papper men så hittade jag de inte.

Som tur var så gick de bra ändå och jag blev inte heller stoppad på

vägen hem!

 

Så nu vet ni vad det var som var hemligt...

Jag hoppas inte ni blev besvikna, de fanns ju de som trodde de va ändring av

brösten som skulle göras, men de kanske det blir nästa gång ;-)

 

Jag är överlycklig över min nya bil!

 




Fredagsmys på hög nivå!

Igår jobbade jag till 17.30...  i slutet hade vi ett barn kvar och när hans mamma kom ville han visa henne massor och vare sig jag eller Molle hade bråttom hem så vi lät honom leka massa och dansa medan vi stod och pratade med mamman. Det kändes så skönt att inte känna stressen att man vill hem så fort som möjligt! Vi hade ju ändå inte slutat vårat pass så vi satt och tog det lugnt. Sandra sms:ade mig i samma veva och frågade vad jag skulle göra på kvällen..då jag svarade att jag skulle leka med henne.
Så hon knallade ner till mitt jobb och åkte sedan med mig hemåt. Stannade till i mölndals centrum och köpte med oss kinamat. Sen blev de hem och äta och dela på en flaska rött.

Alltid när vi träffas är de mycket skratt, allvar, och djupa samtal som alltid leder till tårar. Men det är ändå så skönt att kunna var riktigt ärlig och prata om sånt man egentligen bara tiger om. Vi har båda så mycket att diskutera som man aldrig kommer att kunna släppa. Men de är nyttigt att dela det med någon.

Förflyttade oss sedan mätta och goa in till soffan där vi tog en drink som jag blandade till och de va gör gött. Strax innan 23 hade vi somnat haha
Vi va inga sen-festare igår inte!

Jag älskar Sandra och hon är en väldigt viktig person för mig.


Tack underbara Du för en MYCKET trevlig kväll!!!

Vill avsluta detta blogginlägg med ett youtube-klipp som du verkligen uppskattade att få se i morse!!!





PÖÖÖSSSSS




Funderingar, och klurigheter...

Idag har jag fått en mycket vacker teckning som en 4 åring målat...Behöver jag säga vem det är? Jag ANTAR att ni SER att det är JAG?!!?!?


Blev förvånad över hur bra jag ser ut ;-)
Alltid roligt när man kommer till insikt att man bara blir snyggare och snyggare ;-)

I morse vaknade jag i god tid och hann både bada blåsa håret och plattade det plus sminka mig. Det är inte var dag jag hinner blåsa håret och platta det på morran..

Finns de nåt man blir gladare av än när man kommer till jobbet och barnen springer fram och ropar ens namn så gott de kan och vill bli upplyfta och kramas??!
Svaret är: NEJ!!!
Jag älskar det!!! Sniffa lite på dom, stämma av läget och pussa på dom massor mm mm mm!
Dagen har varit bra och idag slutade jag tidigt! När jag åkte hem från jobbet så försvanna jag bort i djupa tankar och glömde faktiskt helt och hållet av vart jag var på väg när jag körde...kom på mig själv att jag kört förlångt när jag såg avtagsvägen jag skulle av vid i backspegeln...men de blev bara en annan väg hem haha

Jag kom och tänka på hur stark jag är egentligen som tagit mig igenom så jävla mycket skit igenom åren å ändå kommit på fötter igen! Inte nog med att jag hade en stökig tid i tonåren i Uddevalla utan även senare tid efter gymnasiet och även tiden i karlstad har satt sina spår djupt in i själen på gott och ont.

Men allt har verkligen gjort sin lilla del till att bli den människa jag är idag..å nog kommer det alltid finnas saker man möter, är med om eller gör som kommer påverka en som människa. Jag är ändå väldigt nöjd med den person som jag är även om man alltid kan bli en bättre människa!

När jag kom hem va ja ut med Akhela sen slängde jag mig på soffan och låg bara och stirrade och tänkte än mer på mitt liv som varit. Hade det inte varit för min underbara familj och mina fantastiska vänner så tror jag inte att jag hade hittat tillbaka till mitt sanna jag.
Givetvis är det Jag som fått dra det stora lasset men utan stödet runt om hade man inte varit motiverad till att ta tag i de problem eller händelser som man genomgått.

Ibland kan jag känna att de finns saker som man aldirg kan bearbeta klart..det är bara att acceptera och försöka gå vidare... men jag har helt klart saker och ting som fortfarande gnager mig som finns inne i min skalle som jag endast delar med mig själv. Jag är i alla fall stolt över den jag är! Tycker det är otroligt skönt att hösten är här och jag är inte deppig. Kan till och med tycka att det är riktigt mysigt med det något kalla och gråa vädret.

Hade det inte varit för att jag har ett fantastiskt arbete där man fylls med glädje varje dag så hade det nog varit tuffare. Barnen gör mig så otrolig glad och även mina underbara kollegor!

Ikväll har Mr P varit här.. han kom hit och hade handlat massa mat...han dukade upp en hel grillad kyckling å potatis-sallad.. själv nöjde jag mig med lite kyckling och majs..
Satt och pratade om livet, kärleken och allt möjligt. Han är en otroligt fin vän och vi har alltid mycket att prata om och även om vi tycker olika så är det bra för att bli mer uppensinnad för att se på saker och ting från andra perspektiv.

Vi kollade på film också.. fick ju några filmer av S så vi såg Saw... det var jättelänge sedan jag såg den. Den är rätt bra men har lite svårt att ta den seriöst..måste ha rätt sinnesstämning för att ta film på allvar ja. Men de funkade ganska bra idag förutom att de stank skit i min lägenhet!! Å de va inte jag eller Akhela som hade gaser utan de va nån annan! Fyyy säger jag bara! Nog för att jag är ofräch som rapar ganksa ofta och ljudligt...men att fisa högt är inge coolt.. Men de va kul i alla fall att du var här Mr P ;-)

Nu skrev min nyfikna bror till mig och undrade vad det är jag ska göra i morgon som är hemligt...han undrade om jag skulle göra nåt med min kropp.. en gissning från honom var att jag skulle förminska brösten! Haha nog för att jag mer än gärna hade gjort det om jag hade haft pengar till det.. men det är det inte. Det har blivit förflyttat tills lördag så på lördag kommer jag säga till alla här som inte vet..ni är ju en del som vet vad det är jag haft för mig de senaste....


God natt och sov så gott!!!



Jaaaaaappp!





Igår totaldeckade jag i soffan i morgonrocken och med handuken runt huvudet... efter mitt bad.
Vaknade när klockan ringde vid 6 i morse...men efter det minns jag inget mer förrän jag vaknade med ett ryck å kollade på klockan igen.. då var den 08.03 å Nora skulle börja jobba 8.00... de gick inte riktigt ihop...

Gick upp och när jag tog bort handuken runt huvudet och såg min fantastiskt snygga frilla som bara kan göras genom att gå och lägga sig och sova med blötthår insvept i en handuk..så konstaterade jag att dagens frisyr fick bli uppsatt i en trulls! Drog på mig mjukisbrallor och gick ut med Akhela sen for jag till jobbet.

Min träningsvärk har kännts hela dagen och jag har ju verkligen fel jobb med tanke att jag inte velat skratta idag för de gör så jävla ont i magen då.... Men den smärtan fick de vara värt..de e la tur att man har roligt på sitt arbete?!!! :-) Lika så var det med mina axlar...de är inge skönt att lyfta upp massa barn när man har ont, men likt förbannat gör man det.... det är ju så mysigt att lyfta upp ungarna och sniffa å pussa lite på dom! ;-)

När jag slutade jobbe åkte jag hem och tog Akhela på en promenix i rask takt, sen for jag till gymet för att plåga mig själv lite. Asså de var lika jobbigt att träna magen utan vikter som med vikter.. haha men de gick fint!
Satt i roddmaskinen ett bra tag oxå... de gjorde ju susen. Tränade även arslet och ben idag så nu kommer jag la inte kunna gå normalt heller. Det var i alla fall gött att komma iväg dit idag även om jag inte hade planerat att träna idag.

I morgon hoppas jag på att kunna hitta på nåt sköjj efter jobbe..slutar ju tidigt i möra så då vill man ju utnyttja dagen till max.

Nu ska jag dega tills jag somnar men först ska jag gå och fixa iordning mitt blöta hår så jag slipper somna med handduken runt huvudet i natt igen å vakna upp med en frissyr som liknar en KATASTROF!

Ha de gött hajjjjjjjj!

Full rulle!



När jag kom till jobbet i morse hade två små söta killar vält ut en stor burk med massa knappar som låg utspritt över hela köksgolvet! De hade även ryckt ner en låda med kameler som oxå låg på golvet.
Yes!!!! De e ju inte de att de har full koll på de där med att städa efter sig. Jag bad dom städa men knapparna blev bara mer och mer utspridda över golvet och den tomma burken var efter 10 minuters städning fortfarande tom. Men efter en stunds plockande hade vi tillsammans städat upp alla knappar.

På min rast åkte jag hem och gick ut med Akhela. Vi kastade pinne och jag blev liiite lerig insåg jag när jag kom tillbaka till jobbet...men de gick att tvätta bort ;-)

Till mellanmål idag hade våran kokerska gjort en kesoblandning med ingefära, chilli och skinka å massa annat gött i som hon ville prova om barnen gillade. Tänkte att de där kommer de vara skeptiska till...de är van med att en macka ska ha ost eller leverpastej på sig... men tänkte att jag ska verkligen försöka få ALLA barn att smaka på denna röra. Ja la upp lite röra på en halv knäcke macka och dekorerade den med lite grönt upp på, så det sog gott ut.



skippade faktiskt smöret med vilje på dessa små knäckebröd för barnen har en tendens att slänga av pålägget och bara slicka upp smöret å sen vill de inte ha mackan... så nu blev de inget smör utan bara "pålägg". De fick ju smör på de andra mackorna när de hade smakat! :-)

Gjorde 15 st sånna och sen gick jag in till barnen i samlingen och sa att de skulle få en för-rätt idag! Vi diskuterade om vad det innebar och efter att man smakat får man vanlig macka om man vill.
ALLA barnen verkade tycka att de var spännande.

Alla smakade, å de va nästan på pricken hälften som gillade den och den andra hälften inte.
Det är roligt att lägga upp maten fint, å det är även vår kokerska mycket noga med. Det ser alltid väldigt gott ut!

Många barn är så van vid att äta sånt de känner igen och är därför livrädda för nya saker.. men om man lockar dom med att smaka lite och att " de e okej om du inte gillar det", men smaka SKA DU GÖRA, å sen kan de få nåt annat så brukar de funka.
Och de gjorde de ju idag.

Senare på kvällen hade vi föräldrarmöte.
Det var så avslappnat och bra!
Det kändes som om vi satt och fikade tillsammans och där i diskuterade och informerade lite.
Vår blivande chef kom in och presenterade sig och sa hej och vår nuvarande chef tackade för sig.

Vi har så nöjda föräldrar och det känns underbart! En sådan öppen relation till barns föräldrar har jag aldrig mött på någon tidigare verksamhet där jag jobbat. Vi pratar om det mesta med varandra, å det är underbart att allt är så lättsamt att prata om.

Jag är så jävla glad över att jag hamnade på den avdelingen jag jobbar på för jag älskar mina kollegor!
Vi jobbar kanonbra tillsammans och vi läser verkligen av varandra utan att behöva snacka.

jag kom hem strax efter 20 då jag var så trött i huvudet. Innan jag hann tänka hade jag svirat om till träningskläder och smällt på mig reflexväst och benreflexer och även reflexer på Akhela. Sen stack vi ut och sprang en runda. Det gick kanon! Om jag säger såhär...att jag har sån träningsvärk i mina axlar och i min magen så jag tänker inte under några som helst omständigheter umgås med någon som får mig att skratta, för de är en pina! Jobbigt värre är det ju att jag skrattar mkt på jobbet, men i morgon får jag helt enkelt försöka vara grav-allvarlig hela dagen...lycka till Nora! haha
Nä men ärligt, de känns tydligt idag och då lär de kännas än mer i morgon!!


Har precis duschat och nu darrar jag i hela kroppen som ett asplöv... varför blir de så?? Blir så ibland men har aldrig fattat varför... de är nästan lite otäckt...men de går ju alltid över efter ett tag...


Nä nu blir de till att slappa!!!

ha en fortsatt trevlig kväll!!!
Puss på er!!

Hemlighetsfull...



Jag mår bra!!!
Men det har inte blivit av att jag bloggat...
Har nåt lurt för mig serru...
fredag Lördag kommer de bli offeciellt...

Hade en fantastiskt bra helg då vi hade avskedsfest för våran chef!
Hon kommer vara oersättlig, fan asså vad tråkigt att bli av med henne!
Hon är underbar!!

Vi tog med henne till en studio där hon fick spela in två låtar!
Helt taktlös och tondöv och det var så roligt så vi skrattade ihjäl oss men hon var skitnöjd med sin insats så de va kanon!! hahaha
Men det var svårt att hålla tyst under inspelningen när hon sjung och spelade gitarr utan att ta ett enda riktigt ackord..det lät.....speciellt hahaha
Sååå jävla skön hon är asså!

Sedan for vi till ett ställe där vi käkade massa god mat samt drack, sjung och dansade hela kvällen!

Vi var några som fick ett uppdrag under kvällen...
jag skulle torka mina bordsgrannar om munnen en gång i halvtimmen! haha
jag torkade dom hela tiden!
En annan skulle resa sig upp och fånga allas uppmärksamhet och när hon fått de så satte hon sig bara ner igen utan att säga nåt mer.
En annan skulle hitta på egna snapsvisor som den personen skulle sjunga högt.
Asså stämningen var på topp och jag tror alla var supernöjda med festen!

Det är lite roligt när de händer lite...sen sjung vi massa sjuka sånger som fanns med i vårat sånghäfte.
Det blev även en del bugg och vipp på rumpan haha
Men min klänning begränsade mig då man inte kunde snurra för mycket utan att visa arslet så jag fick helt enkelt ta de lite lugnt i svängarna!

Så helgen min var skitbra!!!
Tack alla underbara kollegor och tack Chefen för att du är en sån skön människa som bjuder på dig själv så mkt som du faktiskt gör!
Kommer sakna dig, men du lär ju komma och hälsa på oss!!
Det är ett MÅSTE!



Två bra låt-texter

Här är två låttexter som jag verkligen gillar.
De passar in på mig...

 

SEN EN TID TILLBAKA....Melissa Horn

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

*********************************


Foto: Jag


en annan låt jag gillar texten på är denna.
Hittar inge youtube-klipp dock..lyssnar på den på spotify...


JAG VET VEM JAG ÄR NÄR JAG ÄR HOS DIG...
Melissa Horn

det tar ett tag för mig, jag kanske glömmer hur man gör
sist var himlen vit som pappret ovanför.
men jag har slutat säga nej, nu jag ska göra vad jag kan,
jag ska riva mina murar tills vi ser varann
för jag vet vem jag är, när jag e hos dig
jag vet ,vem jag är , när jag e hos dig.

jag har aldrig fått ihop, modell och verklighet
jag tankar nya tankar men långsam som du vet
så jag lovar ingetning, jag säger hellre förlåt
vi ska va dom vi vill vara , hellre nu än efteråt
för jag vet,vem jag är, när jag e hos dig
jag vet,vem jag är, när e hos dig.

jag har inte sagt till nån, att du blev kvar här igår
fast det är svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går
för jag vet, vem jag är, när jag e hos dig
jag vet vem jag är,när jag e hos dig
jag vet vem jag är, när jag e hos dig
ja jag vet vem jag är, när jag e hos dig
jjaa jag vet vem jag är, när jag eeee hos dig



Har gjort nåt spännande idag... 
Den som lever får se vad det var ...!

GOD NATT!!



Akhela

Skakig film men filmade Akhela idag när hon sprang efter ÅKE & GRETA!



Ni förstår sicken lättroad hund jag har, helt underbart!
Söt är hon oxå, precis som sin matte ;-)
När hon sprungit fram och tillbaka såhär i ca 15 min så ligger hon som en död sill på golvet sen!

Åh vad jag älskar Min hund!


Tjohoooo!

Foto: Mr P

Idag har jag jobbat till klocka 16. Dagen på jobbet har varit bra men fasen vad kallt det var ute då!!

Idag fyller världens bästa pappa år!!!

Min PAPPA!!

HURRA HURRA HURRA HURRRAAAAAAAAAAAA!!!!

Och idag är det även exakt 26 årsedan jag kom till Sverige!

Snacka om att min pappa fick en bra födelsedagspresent. :-)

Nog den bästa han någonsin fått hehe

För vem skulle inte bli glad över att få mig inlagen i ett paket när man fyller år??!?!

 

Snart nalkas det träning, ska faktiskt dit själv för första gången !

Känns helt okej!

I morgon ska jag göra nåt skojjsigt efter jobbet men det är hemligt! ;-)

Om det går vägen lär ni märka vad det är ...

Sandra, du ringer INTE och frågar vad det är, för jag säger inget, men älskar att göra dig

nyfiken! haha

Grattis än en gång pappa!!

Du är världens bästa PAPPA!

 


 

 


Underbara Måndag!


Foto Mr P (Amundön)

Idag har jag haft en skojjig dag med massa skratt!
Jag måste säga att nåt har gjort mig så glad det senast..det är som om jag fått tillbaka så mycket sprallighet med inslag av tokigheter som jag känner igen hos mig själv men som legat begravt ett tag.
Kom till jobbet klockan nio idag då fick reda på att jag skulle gå på teater med några barn.
Jag insåg ganska så direkt att jag inte kanske hade de bästa skorna... högklackade stövlar... men de fick gå! Jag och en kollega åkte först buss till marklandsgatan med barnen.
sen fick vi byta till en spårvagn för att komma till Frölunda torg.
Väl där knallade vi upp till frölundas kulturhus där teatern utspelade sig.
Det var en ganska så speciell föreställning... men den va okej.
Vi såg denna:




Bakverk – Dansgruppen Agnes
Drömmar om kakor, bullar, kringlor och klenäter. Tre sockerbagare skapar bakverk med kavlar, dans och deg. I denna humoristiska föreställning möts dikter av Lina Ekdahl och dans bland prinsesstårtor och sockertoppar. I en dansverkstad får barnen själva prova på att jäsa, vispa och vara deg. Medv: Annakarin Simonson, Helena Nilsson och Åsa Fagerlund. För 3-8 år. Foto Anders Ahnell.
info hämtat HÄR


Sedan när vi skulle åka hem visste vi inte alls när bussarna gick men det löste sig ganska smidigt ändå och barnen skötte sig jättebra! Vi fick vänta ett tag, så de blev en kaffe i väntans tider ;-)



Min käre bror var på mitt jobb idag och han höll på att smälla av när jag provade ett par brallor som en kollega inte ville ha så jag tänkte att ja men jag kan la prova dom. Nu var de ju bara ett litet problem. Brallerna var avsedda att vara pösiga med häng, men när jag väl hade stoppat in magen i brallorna så gick dom inte att knäppa förrän jag drog upp dom så långt jag kunde...drog upp dom så dom satt under brösten. Min ena kollega skrattade ihjäl sig. Så jag bjöd därför mina andra kollegor på en uppvisning om hur byxorna kunde sitta om man inte va så nett i kroppen så de blev ett resultat som förväntades...
haha det såg fan inte klokt ut!
Men det var roligt att va "snygg" för några minuter på jobbet!
Å jag måste säga att min rumpa fick verkligen visa sitt rätta ja i dom brallorna hahaha!!
DEN VAR HELT FANTASTISKT SNYGG! NOT
Det finns bildbevis på detta men är rädd att folk skulle ta efter det snygga mode så jag låter bilderna stanna på min dator!

Slutade 17.30 och när jag slutat ringde jag min nära, kära och underbara vän Mr P och vi bestämde att vi skulle ta en promenad vid delsjön. Vi gick och gick och det blev mörkare å mörkare, sen vart det typ köl svart!
Men de va rätt gött!
Följde sedan med upp till honom å käkade makor med stekt ägg och champinjoner, oj vad gott det lät eller hur??! men de var det! Med rätt kryddor så blir allt gött ;-)



Sen så fixade vi lite bilder som vi tog för längesedan.
Det var kul att få med sig dom hem samt lite andra bilder som jag väntat länge på att få från hans födelsedagsfest.

När jag kom hem gjorde jag ett svandyk ner i ett kokhett bad..å nu ligger jag helt matt i sängen med handduken runt huvudet och jag vet att jag inte kommer orka gå upp och torka det så i morgon när jag vaknar kommer min frissa se ut som FAN !


Nä fan nu blir de sova!!

God natt på er :-)




Nu är allt som det ska, igen!

Igår kollade jag på fotbollen här hemma tillsammans med ett par glas vin. När matchen var slut kände jag mig så irriterad så jag ringde en taxi och nästan var otrevlig när jag beställde en bil pga fotbollen.
Bilen kom och jag for till Johny foxes där jag mötte upp Tim, Ralph, Jenny, Frugan, Peter mfl...
Vi stod där och tjötade ett tag innan vi bestämde oss för att knalla ner mot avenyn.
Vi hamnade på Babar där vi fick tillskott i sällskapet! Hade en jättetrevlig kväll där och träffade även en dama som var så himla trevlig. Vi råkade däremot ut för en riktig idiot som trodde han kunde konsten att ragga.. Han snackade sån jävla grov göteborgska !!

Han sa: Ni, damer, vet ni vad jag gjorde i veckan?
Vi: Nä
Han: Jag var uppe i Stockholm och festade!
Vi: öh ok..??
Han: Hittade en assnygg säjj (tjej) där va och hånglade upp henne va, å sen så frågade jag hur gammal hon var va, å hon va bara 21 du vet.
Asså jag är fötti (40) år och ja har minst fem säjjer på rygg hemma under en vecka!
Jag: Men du, tror du att det är de vi vill höra? Du är inte kung på att charma en, i alla fall....
Han: Men asså ja ba hånglar upp dom va..säjj efter säjj. Men vi killar va, vi vill inte ha säjjer som legat med hela stan.
Sara: Men tror du att vi vill ha en kille som legat med alla stans brudar då?

O.s.v....

Vi sa sedan bara hejdå och gick för han tjötade hål i huvudet på oss...knepig snubbe får jag lov att säga!

Efter att ha suttit och pratat massor så drog jag, Peter och Sara vidare och svängde våra lurviga lite...sen blev det BK å sen taxi hem.

I morse vaknade jag vi 8...gick ut med Akhela sen gick jag in och la mig och sov igen. Gick upp vid 13 då jag började känna att jag kunde köra upp till ön.
Körde dit och väl där bytte jag däck på bilen. Fixade 3 däck själv men det fjärde däcket gjorde mig galen!!!
Hade skruvat av muttarna och däcket skulle egentligen bara lyftas av men det satt fast. Jag sparkade och slog och svor högt... men likt förbannat satt däckhelvetet kvar. Ringde grannen och bad honom komma över och hjälpa mig rycka bort det..å så blev det. Sen fick jag satt fast det nya däcket!

Jag är ju en människa som HATAR när jag inte KAN SJÄLV! Ogillar starkt när jag inte klarar av vissa saker och blir ofta så arg så det slutar i tårkalas. Jag är inte rädd för att be om hjälp men när jag vet att jag egentligen kan så blir jag så frustrerad över att det inte går som jag vill! Men nu blev det ju löst på ett bra sätt idag ändå. Jag hade i alla fall klarat allt annat själv.

Åt middag hemma på ön...tre rätters :-)
Huvudrätten var lammkött och potatis med vitlöks-sås, avocadoröra och sallad. Det var hur gott som helst!
Älskar mina pärons mat! :-)



Åkte sedan ner till stan igen vid 18 tiden...när jag kom ner slängde jag mig på sängen.
I morgon är jag sen och det ska bli gött med lite sovmorgon!

Sammanfattnignsvis har jag haft en helg med inslag av både halleluja moment och av irritation på hög nivå pga punkteringen!

ha de fint!!

pöss på er!



Sicken dag!

Igår slutade jag jobbet klockan 14 och for då hem och hade egentligen planerat att dra till gymet men jag kan säga er att den träningsvärken jag hade i mina armar sedan body combat passet dagen innan, de va inte att leka med. Kände att jag hellre sprang en runda och så blev det. Mös här hemma och var högaktiv på facebook och när rastlösheten blev för stark tog jag mig ett bad i mitt underbara badkar! Så igår badade jag badkar 3 gånger bara å duschade en gång. Här spar vi inte på vattnet!

Senare på kvällen åkte jag och hämtade hit S... vi kollade på film och umgicks.
Jag slog på stort och tog en öl... har fan inte ens rört flaskorna eller burkarna som jag köpte när jag var i danmark! Har inte varit sugen men igår blev jag sugen när jag såg locket stå på ballkongen. Ölen var dock inte sååå god som jag hade förväntat mig. Men kanske den smakar bättre ikväll!?!

Morgonen började bra ;-) men efter att man stigit upp och dagen skulle sätta igång blev det motgångar!
Jag skulle skjutsa S till träningen som jag lovat och när vi kommer ut till bilen, är det ett problem....



Men så passande med en punktering!!
S fick ta bussen och jag började ta i tu med självaste problemet!
Jag har ALDRIG råkat ut för punktering faktiskt så de va la på tiden. Tur att bilen stod hemma på parkeringen och inte längs en väg...
Nu råkade de vara så att jag inte hade vare sig fälgkors i bilen eller domkraft... Men efter mycket om och men fick jag funnit information om att den fanns bakom reservdäcket.
jag tycker det är väldigt dumt att sätta ett reservdäck under bilen...det blir ju både rostigt och så är det mer komplicerat att få fram än ett som ligger i bagaget.

Men jag visste att jag inte skulle komma långt utan fälgkors så jag satt vid bilen och när det kom ut någon på parkeringen så frågade jag om de hade nåt att låna ut..
Jag skämdes lite över att behöva fråga för det är ju nåt som ALLA SKA HA i sin bil... men jag ska tala om för er att jag frågade 4 personer och INGEN hade nåt jävla fälgkors!
Jag trodde jag skulle koka av irritation.

Jag ogillar väldigt starkt när något såhär viktigt inte fungerar. Ja det är nästan så jag blir nervös över det.
Tänk om det händer något, då måste ju bilen vara redo att bara starta och köra med..

Gick in efter ett tag och ringde lite vänner som kanske skulle kunna vara till hjälp men anntingen var de bakfulla, inte i stan eller så hade de inte sakerna jag behövde! Typiskt! Men tack ändå!
RIngde sen till nån statoilstation i stan och frågade allmänt om statoil lånade ut domkraft..de gjorde dom. Så jag knallade iväg till en statoil för att köpa ett fälgkors samt låna den domkraft...Tänkte att det antaglien inte är nån jättebra som finns under min bil så istället för att behöva gå två gånger så va det lika bra att passa på när man ändå var där.

Men vad blir svaret när jag kommer in på statoil??

-Hej jag har fått punktering och undrar om jag skulle kunna få låna en domkraft..å så skulle jag vilja köpa ett fälgkors...

-Nä vi har inte några domkraft här! å fälgkorsen är tyvärr slut!

Jag ville faktiskt börja gråta av besvikelse, men de gjorde jag inte. Istället ringde jag en vän och tjötade med på vägen tillbaka hem. Väl hemma, sur, irriterad och less ... så fick jag veta att min bror och Kristin kommit tillbaka till stan från Torp. Så de kunde komma över och hjälpa!!
Tjohoo vad glad jag blev!
Båda två kom och då fick vi bytt och ordnat allt!!
Att byta däck är lätt som en plätt såvida man inte saknar rätt verktyg!




Hittade även den lille boven i det hela...en skruv!
Va fan ska jag köra i skruvar för?? Måste skärpa mig och ha bättre uppsikt när jag kör, märker jag!
I morgon får jag åka upp till Tjörn och byta däck på hela bilen..lika bra att sätta på vinterdäcken nu.

Nu ska jag ta en seeen frukost som består av blodpudding och lingonsylt!
Har verkligen jättesug på det idag! Det är faktiskt gott och i MIN blodpudding finns det inget blod...*håller för öronen och vill inte höra* Om nån börjar prata om dess innehåll när jag käkar det då spyr jag!

Blev bjuden på middag ikväll men tackade nej för jag ville få bukt på bilen. Men tack Peter för inbjudan, kanske kommer fler tillfällen då man kan komma och avnjuta nån smarrig middag du kokat ihop!
Blev även erbjuden att följa med till scandinavium på "Walking with dinosaurs" men tackade nej där med då jag heller ville kolla fotbollen ikväll. Får se om de kanske blir en öl senare på stan efter fotbollen sedan.. det är inte helt omöjligt..beror helt på hur trött jag är! Annars blir de nån av filmerna jag fick igår av herrn..

Vill tacka er alla som engagerat sig i mitt lilla dilemma idag!

Har bara EN sak till att säga:

HEJJA SVERIGE!!!




Den nynnande golfaren!

Idag har jag haft en jättebra dag!
Min pigghet har funnits i mig hela dagen och jag är mycket nöjd med dagen som varit.
Jobbade idag till klockan 14 då jag ringde S och hörde om vi skulle åka och slå lite golfbollar på ranchen..å det ville han, så, så blev det.

Åkte hem och svirade om, kände att de kanske inte va så passande att stå i blåsten i kortkort kjol å frysa! Tog även en promenix med Akhela sedan bar det av...

Jag har idag fått lära mig massor av honom idag men det är lite frustrerande att det ser så himla enkelt ut när han gör det men när jag ska göra likadant så är det skitsvårt. Men det är som allt annat, DET KRÄVS TRÄNING för att upp nå ett bra RESULTAT!

Lyckades i alla fall inte få till ett sånt här slag som tur var!



När jag slog idag stod jag och nynnade konstant...haha jag vet att man ska vara tyst för andra vill säkert ha det tyst för att uppnå högsta koncentration, men inte jag. Jag slog som bäst när jag nynnade  ;-)
Så nästa gång ska jag ta med musik och proppa in i öronen så jag slipper störa andra, men det finns ju en risk med det oxå...att man sjunger till musiken och eftersom man då har hög musik i öronen så kommer man ju antagligen sjunga så högt så att man hör sig själv... hm... får se hur jag klarar av det! :-)

Är i alla fall supernöjd med min insats idag och jag har tackvare de nya råden, minskat antal luftslag!
När jag skulle slå ut sista bollen stod S och pressade mig om att det var sista bollen och att den måste ut snyggt! JA JAG KÄNDE PRESSEN, men drämde till ...och ut flög bollen både rakt och långt... (långt för att vara slagen av mig)
Så nerverna var i behåll och helt kontrollerade! Hade jag sagt att de bara var tur, så hade jag sänkt min självkänsla så jag står kvar vid att jag hade full koll och var fokuserad till tusen!

Det känns kanon att jag presterade så bra idag, har aldrig slagit så bra någonsin! Så just nu ligger jag etta! Att tävla mot sig själv är det bästa tycker jag vad det gäller allt. Det är likadant på gymmet...de är mina egna rekord som ska slås, inte någon annans.

Lite synd att jag inte tänkte på att dokumentera min vistelse där så nu kunde se hur snygg jag såg ut ;-)
Ska försöka komma ihåg det till nästa gång! Kände mig i alla fall super snygg ;-) Min smidighet kan liknas med ett kylskåp stundsvis i mina slag!


När jag kom hem var jag fortfarande sprudlande pigg så efter att ha suttit ner i soffan några minuter så tog rastlösheten över så det var bara att svira om samt slänga på Akhela ryggsäcken sen ut och springa.
Dåligt av mig egentligen som inte varit på gymmet nu på flera dagar men rört på mig, det har jag ju verkligen gjort och jag känner redan att man minskat lite i volym...märks på brallorna!
Jag vill inte träna för att bli "smal" jag vill bli mer tight och bygga upp lite muskelatur i kroppen samt få en någorlunda kondition.
Det gick i alla fall super bra att springa, det var dock jobbigt att det blåste så mycket, men jag tog mig allt fram. Väl hemma hoppade jag i badet och det gjorde minsann susen, fy fan va gött de var!
Jag älskar mitt badkar såååå himla mycket!


Nu ska jag käka!!  Det blir ingen jävla soppa ikväll inte!



Ha en underbart trevlig kväll!! kramisar


Guten Morgen!

Hast du gut geschlafen?

Igår kväll tog jag det bara lugnt..övervägde om jag skulle ta mig till gymet eller inte, men det blev en springrunda istället! Även om jag är ute och promenerar mycket med Akhela så är de inga fel när man får jobba upp flåset lite oxå å kämpa lite för att ta sig fram. Att gå är inte såå ansträngande, även om det oxå är motion.

Jag har sovit helt fantastiskt gött i natt, somnade dock på soffan vilket känns i min ena arm som jag så gott sovit på.

Drömde en helknäpp dröm å när jag vaknade så var jag orolig att drömmen var sann men efter ett par sekunder så insåg jag att jag bara drömt!
I min dröm i natt gifte jag mig :-) haha hel galet




Jag som inte ens är så mycket för giftemål å sånt...men jag vet att jag gifte mig men i drömmen var jag såååå frustrerad över att jag stod vid altaret och skulle svara ja, men jag kunde inte se ansiktet på mannen som stod vid min sida. Jag kände mig jättelycklig över att stå där framme men det var som om jag glömt vem min blivande man var. Hel skumt! Jag försökte verkligen se vem han var genom att blinka hundra gånger samt gnugga mig i ögonen då jag även lyckades smeta ut min fina sminkning som jag hade. Men likt förbannat var mannen suddig. Alla satt knäpptysta i kyrkan och väntade på mitt svar...och efter ett tag sa jag JA! haha stabilt va??! Gick helt på magkänslan, tänkte att jag kan ju knappast gått med på att utsätta mig för detta med någon som jag inte skulle vilja leva hela mitt liv med! eller??!
Jaja de va skönt att det inte var sant i alla fall!
Vore ju roligt om man såg vem man gifte sig med...kanske jag var synskadad?? haha nä ja vet inte...

Är pigg som en mört och ska alldeles strax dyka ner i badet :-) sitter och väntar på att badkaret ska fyllas med hett hett vatten å massa skumm!

Sen blir det promenix med Akhela sen joooobbb!!! :-)
Slutar tidigt idag...14 sen får vi se vad denna dag bjuder på för roligheter!

Ooops nu måste jag hoppa i badet!

ha en kanonbra dag allesammans!!

Pösshajj

Pinsamt på riktigt!

Ligger och kollar på IDOL....har ju inte följt det alls typ..men nu kollar jag på de avsnitt som gått i veckan ... och jag säger bara:

PINSAMT!!


Slappardag även idag!

Sov länge i dag, det var gött får jag säga. Somnade dock väldigt sent även igår.. fick besöks senare på natten av S.
Var super sugen på kaffe som vanligt när jag vaknade och hade nästan gjort klart det då vi var tvugna att åka, så jag fick bara åka ifrån det. Skulle ju bara iväg en snabbis å skulle snart komma hem igen då jag kunde få dricka mitt kaffe i lugn och ro...men icke!
Ringde och piskade Peter att vi skulle ta en promenad i de fina men blåsiga vädret å det blev med en gång så jag hann bara hem och hämta Akhela då jag såg kaffet stå på diskbänken och vänta på mig.. men men..
Åkte och hämtade upp Peter i Olskroken sen for vi till skatås där vi gick 5km och snattrade.



Det var en skön promenad och även om det blåste massa så var det ändå en behaglig temperatur att promenera i.
Tack Peter för en trevlig promenix...nu får de fan bli skärpning med att ses. Det blir av alldeles för sällan. Får ta å träna tillsammans nån dag :-)

Väl hemma  fick jag äntligen druckit mitt kaffe ;-)
sedan så fastnade jag i soffan där jag nu ligger och vägrar lyfta ett finger fast jag verkligen verklige verkligen borde städa! Det ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" här.

Känner att det varit en fantastiskt skön helg i flera bemärkelser...
har inte stressat någonting utan bara tagit det lugnt. Ingen alkohol, inga måsten och bara gjort de jag känt för.
Varför gör man inte så oftare?
Nog för att jag brukar göra som jag vill men denna stress över att det "alltid måste hända nåt"...den är jobbig.

Nu ska jag vila en stund, känner att jag har lite sömn att ta igen!

Ha de fint!



Mys-pys-helg-AB

Igår efter jobbet var jag super trött... tog en promenix med Akhela sedan somnade jag på soffan som en stock! När jag sedan vaknade stämde jag av läget med S...och det resulterade till att jag for dit för att kolla på film. Vi kollade på filmen "Max Manus"



en okej film...den var inte jättebra men heller inte urkass...ger den 6 stjärnor av 10.
Det var lite svårt att ta den på allvar när den var på norska men den funkade som sagt.
Jag hade otroligt svårt att sitta still och se filmen...hur jag än satt gjorde det ont efter ett par minuter... jag har/hade verkligen träningsverk i hela kroppen! Men man vill ju inte klaga men de gör ONT!
Det blev ännu en mysig kväll tillsammans med S, som alltid. Trivs i hans sällskap. Han är ju ur min synvinkel en av de galnaste människor jag känner vad det gäller konstiga matblandningar mm...å igår fick jag smaka på något som enligt mina smaklökar smakade hundmat på burk! Det var torkat kött på burk! Fy sicken smak! haha Och, ja, jag vet hur hundburksmat smakar! Det har jag provat en gång för lääääänge sedan och det var inte så gott så jag känt att jag velat smaka på det igen.
Men det var en mysig kväll i alla fall trots den hemska smakupplevelsen!

När jag kommit hem på natten så gick jag in på Facebook för att se om det hänt nåt roligt...jag hade ett nytt mail...Det var från en människa som jag verkligen bryr mig och har inget otalt med...men detta mail var inget snällt mail. Där stod det både det ena och det andra och ordvalen var så grova så jag brast i gråt när jag läste det. Jag kunde inte alls förstå varför denna människa ville såra mig och skriva nåt så elakt till mig. Jag har aldrig någonsin fått ett sånt elakt mail i hela mitt liv.
Eftersom klockan var såpass mycket ville jag inte ringa och fråga vad fan det var som stod på heller... så jag nöjde mig med att skriva ett sms. Kunde inte somna pga detta..mitt underbara ex, Pierre ringde upp och tröstade. Tack kära du för att du finns och alltid bryr dig om mig ♥
Fick dock svar på det sms:et idag och då fick jag veta att det inte var han som skrivit utan någon som blivit väldigt svartsjuk! Blev lättad men kunde ändå inte släppa det riktigt efter att ändå hunnit bli så sårad av det. Men nu har jag släppt det! phew..!

Så eftersom jag inte somnade förrän på morgonkvisten i morse så sov jag tills 14 typ...
Kände mig bakis fast jag var helt nykter igår. Det var väl sömnbristen som fick mig att känna mig sån.
Det var ett riktigt höst väder här i stan idag men trots det tog jag mig ut och sprang. Det var inge vidare gött faktiskt. Det kändes inte okej med all den träningsvärk som jag har...men nu i efterhand känns de gött att jag gjorde det.

Åkte sedan och handlade lite gött...

Gjorde sedan i ordning två tallrikar med lite gravad lax och annat gottigt för Sandra skulle komma över på kvällen.


På tallrikarna fanns det: Sallad, Tomat, Ägg, Gravadlax, Crabsticks, Räkor, Citron, Avocado med Kräftröra i, Gurka, Dill och sedan tillkom även lite senaps sill...

Orkade inte stå och göra någon mat som skulle ta massa tid att göra så det blev något snabbt och enkelt.
Det enda som tog tid var att koka äggen å det tar ju inte allt för många minuter.

Dukade och tände lite ljus i lägenheten och när allt var klart kände jag att ojj vad romantiskt det ser ut haha ur högtalarna på stereon spelades Endless love, bordet var dukat för två, det var en del tända ljus både på bordet och i lägenheten runt om...Men oavsett vem jag hade bjudit hem så gillar jag att ha de mysigt å sen är det ju en tolkningsfråga om det är romantiskt eller inte :-)
Vi åt och åt och åt... det var super gott :-) Men ingen av oss orkad käka upp allt! Det ser kanske inte ut som om det var så mycket mat men det var det, plus att det var baguett till också.
Vi skålade med Ramlösa vilket var av en mycket fin årgång ;-)
Det är väldigt sällan jag och Sandra ses under helt nyktra förhållanden hehe men ikväll var det helnyktert.
Ja har va verkligen inte sugen på nån alkohol idag...inte heller igår, å det är ju sunt! :-)
Vatten är helt klart underskattat och jag försöker verkligen skärpa mig med att dricka mer vatten med tanke på hur lite vatten jag dricker under en dag..det blir  ju mest kaffe...men försöker som sagt skära ner på kaffet och istället dricka mer vatten.

Vi åt och pratade i ett par timmar, sedan gick vi in i vardagsrummet och då ville hon höra Nora sjunga och så blev det. Jag fick stå på vardagsrumsgolvet och sjung för henne som satt i soffan och bara log:-)
Känner nog ingen som uppskattar min musik och sång så mkt som hon. Vilket är väldigt roligt!
När min koncert var klar så kollade vi på filmen "Män som hatar Kvinnor"...den är ju så jäkla bra!
Sandra hade inte sett den å eftersom hon är lite känslig så hade jag en hand i min hand genom hela filmen! *sötis*

Tack underbara Sandra för att du finns i mitt liv! Du är en människa som jag älskar trots att jag får skäll av dig lite då och då när jag hittar på "dumheter"! haha
Inte många som vågar säga vad dom tycker och tänker till sina vänner utan bara håller med, men det gör inte du! Det uppskattar jag! Men ikväll fick jag inget skäll, bara beröm! :-)
Vi är lite lika där med att säga vad vi tycker även om det kanske ibland kan såra den andra..men ärlighet varar längst...

Som jag brukar säga: -Sanna ord är inte alltid vackra, vackra ord är inte alltid sanna. ...

Är stolt över dig som lyckats bli det du ville bli och även nu fått ett kanonjobb som du verkligen har fått kämpa för att få!
Det är min Sandra det!

Tack för ikväll!
Pöss



Body Combat

(bildern är snodd från google.se)



Ikväll har jag varit och tränat. Gjorde mitt första BodyCombat-pass ever! Jag visste inte alls vad det var för pass men hann googla det innan jag for till gymet.

Vad är BodyCombat?


(Body Combat
(BC) är ett förkoreograferat non-contact, högintensivt 60 minuters gruppträningsprogram inspirerat av kampsporter som karate, kickboxning, taekwondo, tai chi, kung fu och muay thai från Les Mills International på Nya Zeeland. ) Informationen är från wikipedia.

Jag trodde då att jag max skulle orka hänga med i 20 min.
Men ack vad jag misstog mig! Jag hängde på igenom HELA passet som var på 55 minuter!
Jag är så stolt över mig själv! Det var riktigt roligt men fan va jobbigt det var. Har aldrig svettats så mycket som jag gjorde ikväll, så de måste gjort susen :-)
Efter som allt var nytt för mig var det superbra att Frugan stod framför mig så jag kollade bara på henne helatiden och det gick som sagt över förväntan bra! Annars är det lätt att man blir fast i att bara kolla på alla andra och le lite inombords när nån inte kan, även fast jag själv inte kan.. men de är ju det där med fokus och koncentration som kan va svårt ibland tycker jag. Men idag var jag superfokuserad.
Ledaren sa i slutet att hon kört ett stenhårt pass med oss ikväll...ja då kan ni tänka att jag sträckte på mig lite till eftersom jag fortfarande stod på båda fötterna. Å Frugan som gjort det passet förr kände oxå att det var ett hårt pass!


Kvällen kommer inte bli lång kan jag ju säga. Jag kommer somna som en stock när detta blogginlägg blivit publicerat!
Har sen jag kom hem från träningen tagit en promenix med akhela, duschat och nu ligger jag i soffan och dricker soppa!

Käka ju massa soppor nu och jag måste säga att för det första så är dom goda, och för de andra så blir man mätt av dem. Om de ger nåt resultat har jag ingen aning om. Men det lär ja la märka framöver. Är egentligen emot soppdieter för man lär ju gå upp allt igen när man väl börjar käka igen...men nu var det så att jag sympati-dricker dessa soppor för att Frugan kör en sån kur! Följer de inte slaviskt men käkar inget som är alltför onyttigt! Tog en sallad i dag istället för en soppa till lunch.
Kan va gött att bli av med lite överflödigt fett men jag hävdar ju att träning är sundare än bantning, å då pratar jag av egen erfarenhet. Det är självklart att man måste käka! Men ändå så är jag ju en sån som är usel på att äta och kan lätt svälta ner mig när jag känner för det. Känner min kropp såå väl. Men har man engång varit där, så är der lätt att man faller tillbaka.
Men tillbaka till sopporna... jag undrar om de där sopporna jag nu käkar innehåller tillräckligt av allt så ja får i mig de jag måste, för att orka med träning och allt... Jaja den som lever får se...

Nä gott folk! Ska slurpa i mig min soppa sen slänga på en film och somna till den tror jag!
Är verkligen helt slut!


GOD NATT!!

Hor-brallor, var vad jag sa!

Jag är en expert på att göra bort mig! Men jag skäms dock inte, utan skrattar högt åt det nu i efterhand haha man måste ju bjuda lite på sig själv!!

Ikväll när jag och frugan kom in på gymmet var vi helt uppe i ett samtal sins emellan och tänkte inte alls vart vi befann oss medan vi tog av oss skorna innanför dörren på gymet. Det jag sa var: att jag äger ett par, vad de kallar det, hor-brallor...
å då tittar killen bakom disken upp och frågade:
- vad sa du att du hade??
å uppe i samtalet som jag var, sa jag:
-att jag har, vad de kallar det, ett par hor-brallor!

Han sken upp av nyfikenhet och bad mig genast att berätta mer... å då insåg jag att jag var på fel plats, pratade med fel människa och allt blev bara fel.Han hade ju ingen aning om vad vi snackade om egentligen och det var ju inte riktigt så illa som det lät!

Råkade även säga en sak till som misstolkades... jag stoppade precis in en banan i munnen som vi nyss köpt innan vi gick upp till gymet..och så säge jag "fan va hård bananen är".. ja ni kanske förstår att det inte lät allt för bra...jag insåg dock inte hur tokigt allt måste låtit förrän det var försent.orkade dock inte förklara mig utan kände mer att de var NU som jag bara gick bort till omklädningsrummet! Och det gjorde jag, med en asgarvande Christine vid min sida!

kom nu å tänka på en annan klantig sak jag gjorde i Karlstad när jag bodde där en gång... jag har ju en förmåga att säga saker som man bara borde tänka...men ibland flyger de ur mig saker innen jag hinner tänka... om ni vill höra vad jag sa för stört den gången så klicka HÄR för att komma till det blogginlägget!

Var på gymmet i 1h och 20 minuter. Kommer antagligen drabbas av en fruktansvärd träningsvärk i magen i övermorgon om jag inte misstar mig! Men de e gött dä, de ska kännas att man tränat!
I morgon ska jag gå med på nåt pass igen...kommer dock inte ihåg vad det var man skulle göra då, men det lät spännande så jag ger det en chans!

Senare åkte jag till Mr P å vi spelade in min senast låt. Fick lagt all sång... Så vi hann med mycket på en kväll. Det brukar ju annars ta 100 år för att bara göra en liten del av en låt.
När jag kom hem var jag så ivrig på att höra hur allt blivit som vi gjort under kvällen men vad händer??
Jo, han har skrivit fel på länkadressen så jag får inte höra! Detta är faktiskt människoplåger! Har provat ringa och sms:a men han har öronen fullproppade med technomusik å hör ju inte att jag ringer!

Aja jag får la försöka vänta tills i morgon annars!

Nu ska jag försöka sova!

hoppas ni har haft en lika bra dag som mig, med massa skratt och galenskap!

kram på er!

RSS 2.0