Då va man 27 nu då alltså!

Vistelsen ute på Björkö var både fantastisk och mindre bra...skratt blandat med tårar blev det.
Men nu fokuserar vi på det som var bra!
Vädret var kanonfint hela tiden och på torsdagen sjungs det och skrålades så hela björkö hörde oss tror ja!
Givetvis hade jag gitarren med mig så mycket sång blev det! ROligt är de när alla sjunger med!
Hann med ett nattabad oxå! Första för i år faktiskt..!

Det var 11 grader, alltså, lagom varmt!

Min bror var oxå där med sina kollegor å här är ett asfint kort på ett syskonpar som verkligen hade en kul kväll tillsammans!

jag och min käre bror! <3
å Molle som ska va med överallt ser man bakom oss på bilden...!


När ja kom hem på fredagen till min lägenhet dissade jag krogen. Orkade inte nåt. Var helt slut och nere.
Men på lördagen tog jag och Andäss en rejäl promenad vid järkholmen och solen riktigt stekte, det var underbart!
Då kände man för en stund att det var sommar..!På söndagen var vi ute hela dagen! Gick långpromenad och sen satt vi på uteservering och tog ett par kalla å vovvan va så klart med! Hon blev matade med bacon vilket gjorde att hon inte tyckte det var tråkigt alls! J hade sin hund med sig oxå så de va en dalmatin och en amstaff som bredde ut sig i de vita sofforna på Bishops arms.

I veckan har jag hunnit fylla år och jag gillar det INTE att jag nu är 27 år! Men eftersom jag känner mig som 20 så är det de, som räknas! Blev grattad på jobbet och jag bjöd även alla barnen på glass, godis och maränger. Fatta att jag blev poppis!!! Fick ett jättefint linne samt ett örhänge, av mina kollegor. Blev jätteglad för det!
När jag slutat åkte jag "hem" till Frugan och hängde ett tag. Det var mysigt att träffa henne å tjöta lite om allt å inget! Senare drog ja te Andäss och vi gick ut och åt å sen blev de lite öl på det, å en tidig säng-gång, då ja va helt slut! Så min födelsedag var jättebra och lugn och skön, precis som jag ville ha den!

Vill tacka ALLA som grattat mig,
blev överrasskad över hur många som faktiskt ringt,
sms:at å skrivit på fb mm... har jag verkligen så många vänner??! haha
Så STORT TACK TILL ER ALLA!!!

Igår blev jag väldigt glad... jag älskar ju Lax, och i går hade A varit förbi laxbutiken och köpt med sig massa gott hem. De va så jäkla gött å kunna sitta ute på balkongen å ta en kall öl å äta lax i kvälls-solen. Det gjorde hela min dag!



I morse vaknade jag kl 05 och konstigt nog var jag inte sur för att jag visste att jag strax därpå var tvungen att åka hem, å sen till jobbet. Studsade upp och var på väldigt glatt humör, och det tycks ha hållt i sig hela dagen.

I dag står det STÄDNING på mitt schema.
Sen får vi se vad det blir av denna helg!

Ha de fint, och ta hand om varandra!!!

PÖSSHAJJJ!

Bortsprungen hund!


Idag kom min kollega in till mig och berättade att det precis sprang förbi en lös pitbullaktig hund på vägen.
Vi hoppade in i bilen och åkte i den riktning som hunden sprang mot....
När vi kört en bit kände vi att nä fan, de är ingen ide, den har stuckit och vi hade inte möjlighet att vara ifrån barnen allt för länge. Men jag ville åka en liten bit till innan vi vände. Då såg vi en bil som stannat och höll i hunden.
Vi tog med vovvan in i min bil och åkte tillbaka till dagis. Hunden var helt slut och hade antagligen sprungit ett tag.
Vi gav den vatten och ringde polisen, men de hade inte möjlighet att komma å hämta den så Ullis for och lämnade in den på polisstationen i frölunda.





Hon va såååå trööttt!! Stackarn!

Vanligtvis är jag lite rädd för kamphundar men denna vovva va så trött å viftade så gulligt på svansen så jag var inte rädd för att ta tag i henne. Faktum är att hon själv hoppade in i bilen och så de blev inget större projekt.

Eftersom jag skulle åka till Angered med några av barnen idag så fick Ullis åka iväg med hunden till polisen.

Givetvis får man en klump i magen när man finner en lös hund eftersom man vet att någon är just då väldigt orolig över vart ens älskade lilla vovva befinner sig, och även om hon fortfarande är vid liv...

Nu hade denna vovva tur, tack vare våran insatts idag. Ringde polisen nu i eftermiddag och de kunde meddela att hunden blivit hämtad av sin husse vilket gjorde oss väldigt glada!!

 

Jag fick även en present idag av Ullis! Fick ett kort där det stod:

Tack Gulliga du för att du ALLTID ställer upp Kramar Ullis,

och så fick jag ett paket. I paketet låg ett jättefint linne!!

 

 

TACK UNDERBARA ULLIS, KLART MAN STÄLLER UPP FÖR

UNDERBARA MÄNNISKOR!

DU FINNS JU FÖR MIG, OCH DÅ FINNS JAG FÖR DIG ♥

 

Just nu väller regnet ner och vi ska snart åka ut till Björkö för studie dag. Ska bo där på nåt hotell i natt, å jag ser mest av allt framemot hotellfrukosten i morgon! Åh vad jag älskar det!

Igår åkte jag upp till TJörn och lämnade Akhela, och på vägen upp hände nåt mycket stört!

Det var ju så satans varmt så jag hade rutorna ner dragna 1dm typ och när jag körde på motorvägen så hörde jag hur nåt studsade mellan fönstret och dörrkarmen å PANG!!!! Så fick jag ett typ stenskott rakt i tinningen. Assa folk, jag började lipa, vad ont det gjorde! Jävlar va de brände te! Trodde garanterat att det hade gått hål och att de blödde, men som tur var så fick jag bara ont. Efter att ha tjötat hål i huvudet på mor och far, åkte jag åter igen ner mot stan å hem till Andäss.

Vi käkade stark thai-mat och tog oss även en stor kall öl ute! De va smaskens må ja säga. Senare när jag skulle gå till bilen på kvällen fick jag sällskap av en skum typ som jag inte alls gillade att snacka med. Han gick alldeles för nära och frågorna bara haglade ur hans mun å jag svarade kort och bittert. När jag kom mot parkeringen stannade han och stod bara å glodd efter mig så ja studsade in illa kvickt i bilen och låste dörrarna! INTE OKEJ att hålla på å vara så efterhängsen på en okänd människa kan jag tycka. Men nu gick de ju bra men han var skum.

Ha de bäst och hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

 

Längtar tills ikväll då de blir vin och trevligheter i gott sällskap ute på Björkö!

 

Har även haft Dig, kära Mor i tankarna idag, hoppas allt gått bra!

 

Pöss på Er, vettja ;-)

 


Ingen dag är lik den andra!

Jaha ja då var det dax igen, dax för en uppdatering.

 

Först och främst vill jag “hälsa Dig välkommen” du som precis börjat kika in på min blogg I syfte för att snoka! Men alla är välkomna här serru så läs på bara, här kan du nog hitta både det ena och det andra gottigheter som du kan läsa om.

Funderar på att kanske lämna ut en timrapport över när jag träffar vem, hur ofta och vad vi gör.. skulle säkert ligga I ditt intresse att notera det.

Helt ärligt, orka ödlsa tid. Läs och njut av mitt härliga liv vettja!

Hit är alla välkomna oavsett syfte med läsningen.

 

Sedan sist har det hänt mycket. Lite av vad som hänt kommer här:

 

Jag har hunnit avlida, men återuppstått igen. Var och såg Gubbröra å pyttipanna med After Shave I kajskjul8 med Emma för några veckor sedan. Jag skrattade så jag dog. Tårarna rann och ja fick ingen luft, där kan vi snacka om humor! Jisses va bra dom är! I löööv them!

Tackar underbara Emma som ringde 45 minuter innan showen började och bjöd med mig med 2 gratisbiljetter. Det gick undan kan jag lova från att ha legat hemma I soffan och jäsa I mjukisar tills jag satt I bilen på väg ut till Emma,  piff och käck laddad för en helkväll fylld med skratt. Lämnade mitt hem efter ca 10 minuter efter att vi hade lagt på luren.. Fort ska de gå!

 

Vad har jag mer gjort?

Jag har hängt med Andäss å degat å även hittat på lite roligheter.

Provade på att dricka en svensk whisky ute I helgen, men de var inge vidare må jag säga. Det var som ett huggormsbett! Uh, inge vidare alls. Men det är alltid spännande att prova nya whiskysorter.

Har inte så många pastarätter kvar att bocka av från Vinopasta restaurangens meny har tagit mig igenom alla rätter snart! Bra jobbat Nora Eriksson!!

Funderar på att lista upp dem, men har ingen fullständig meny hemma. Detta måste ordnas!

Var ute på en härlig långpromenad vid särö I det fina vädret en dag. Det var skönt. Blev dock så trött efteråt så ja knappt orkade köra hem. Frisk luft tar på krafterna ibland ;-)

 

Jag har hunnit vara på Stenungsbaden två gånger och buggat. Ena gången var när Bhonus spelade, å andra gången var när Scotts var där och spelade. Jag kan inte säga att jag gillar att lyssna på dansband men jag har blivit smittad, kollegorna är ju galna I den sjukdomen å de har smittat mig!

Men roligt värre är det ju att BUGGA! En och annan foxstrot blev det  oxå, jag blev imponerad av min, Emma & Malins tremanna foxstrot! Den va jäkligt käck..visst vi tog ju upp lite plats, men de funkade för oss ;-)

Kan känna att de regler jag lärt mig av själaste “buggkungen” fallerade totalt när jag buggade ute. De va ju ingen annan som dansade “riktig” bugg, utan de var “firmafestbugg” som gällde. Så de var bara att åka med, men jag klagade å andra sidan inte!

Men en buggkurs är att fundera på, det är ju jävligt roligt alltså! En dans man helt klart blir väldigt glad av!

Kan däremot tycka att det är drygt att fölk blir sur för att man tackar nej till en “dans” med “fulla Begnt 40” men tackar ja till halv “käcke klas 50”,... det är väl ändå jag som får frågan och då har man väl rätten I att få tack ja, eller nej utan att de ska bli massa sura miner? (Namnen var bara påhittade men jag menar ju att oavsett vem som bjuder upp så tycker jag att jag själv får välja  vem jag vill dansa med.) Annars är det väl ingen idé att fråga över huvudtaget utan bara att dra upp en på dansgolvet??!

 

Inhandlade I alla fall en sjukt snygg klänning som jag blev sååå nöjd med, som jag hade på mig när Scotts spelade.

 

Hade världens högsta klackskor till men det gick hur bra som helst att både dansa I dem, köra bil upp till stenungsbaden och hem till götet igen undersamma kväll. Verkade mer som andra hade större prolblem med mina klackar än jag. Men är glad så länge jag slapp att ha några problem med dem.

 

Tycker I alla fall att det är fantastiskt roligt att vi åker iväg på lite såna tillställningar vi kollegor. Det är så sköna människor att hänga med! På en del arbetsplatser man varit på vill man verkligen skilja på arbet och privatliv, men det känns inte som de finns nån gräns haha vi umgås mer än gärna med varandra oavsett om det är på arbetstid eller på fritiden.

 

Har vari ute och sprungit när jag minst trott själv att jag någonsin skulle orka ta mig ut och springa.
Verkar som de oftast blir av när jag kommer hem från jobbet och är dödstrött. Sen är det nåt som händer, för innan jag vet ordet av står jag redo I hallen med en kopplad hund med ryggsäcken på ryggen, å jag är iklädd springkläder, sen sticker vi ut och gör slut på de sista krafterna. Konstigt nog har inte min trötthet som fanns när jag kom hem kännts av I springandet. Snarare tvärt om.

Skönt är det I alla fall att komma ut och röra på fläsket lite även om jag för nångon vecka sedan konstaterade att jag är nöjd in för beach 2010! Jag är så nöjd med min lilla mage och mina former, precis som jag är! Det passar mig tycker jag! Å så länge jag är nöjd och mår bra så är att perfekte, enligt mig! :-)

 

 

Tråkiga nyheter fick jag ta del av idag då Katt nr 2 tydligen har avlidit. Fick inte svar på hur det hela hade gått till då det var lite för känsligt att prata om just då..hemifrån.

Men det är nog inte menat att vi ska ha katt...de springer ju bara ner mot vägen. Synd. Missan som va så sällskaplig så att till och med jag gillade henne. Tragiskt att säga så, men jag är ingen vidare kattmänniska. Men hon var så goe. Nästan som en liten mini vovve. Vila I frid missan! <3

 

 

I dag ska jag träffa en musikproducent, möte nr 2, vi ska diskutera lite. Spännande må jag säga. Vet att jag inte får pladdra för mkt mer ingående ang det, men det är roligt att det händer lite med musiken.

 

Ska åka iväg till Björkö och ha de gött på tor-fre och då jävlar ska ja även få käka hotellfrukost. Jag vet inte varför jag är så galen I det, men de är nåt visst med det!

 

Å på lördag blir de eventuellt middag med Sandra och Andäss...annars har jag nog inga större planer I helgen.

 

Å snart fyller man år oxå. 27 år??!! Hallå hur är det möjligt? Vad hände? Det var ju inte längesedan jag fyllde 20 då jag för första gången handlade på systemet. Jaja nåt jag lärt mig är ju att ålder är bara siffror, man blir inte äldre  än vad man gör sig och jag tänker ha mitt barnasinne kvar tills jag faller I graven!!!

 

Vet inte alls hur jag vill fira min födelsedag I år, eller om jag ens vill fira den. Jag hade en oslagbar födeseldag förra året. Det var den bästa någonsin. Även om jag inte gjorde något speciellt under dagen/ kvällen så blev den sååå lyckad, älskar oväntade överraskningar och det blev de ju vekrligen förra året.Underbara Petter va med och delade dagen med  mig å de va så mysigt!

 

Bilen mår går bra och hunden mår bra!

Hon fäller dock så jag tror jag blir galen!!!! Hundhåren gnager sig in ÖVERALLT!

Men men, så är det ju med hundar.

 

Jag har fått en ny bärbar dator av jobbet :-) Det är roligt och jag klappar mig själv på axeln för att jag gjort mina uppgifter så jag förtjänade den.

 

Ska försöka ta mig ut och slå lite bollar nån dag vid golfbanan, jag måste ju träna upp mig igen. Ska dock försöka lirka med mig nån vettig och bra människa som är pedagogisk nog att ha tålamod att hjälpa mig med tekniken.

 

Avslutar med ett citat som får mig att bryta totalt. Rätt person måste dock säga det för att det ska bli sådär roligt...!!!

 

–                   Hjääääääääääääääääääääälp, jag är förlamad!!

Ta hand om Er alle sammans!!!!

 


RSS 2.0