Jippie!!

Himmel och pannkaka!!
Jag har internet hemma!!!
Det var visst inte grannen som hade internetet som flyttat!! ;-)

Ikväll har jag försökt göra en mall för hur jag ska kunna borra hål i mina kökslådor men det har gått åt HELVETE!
Jag är ju inte känd för att vara "säker på handen"... mina händer är för skakiga för att jag ska kunna hålla mallen rak samtidigt som jag mäter och jag blev så frustrerad så jag skrek FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNGEEEEEEEEEEEEEEEER jättehögt!!!

Så jag la ner och tänker istället överlämna det till min far!

Ligger nu i soffan och kollar på "the perfect storm" den kan man aldrig se för många gånger...eller jo kanske,men den är rätt bra tycker jag!

Tjötar med Jesus i telefon oxå för ovanlighetens skull :-)
Jag undrar hur många timmar vi tjötat nu under min semester!
Man ringer upp så slänger man på högtalarn sen så lägger man telefonen på ett bra ställe så snackas man vid medan man fixar och trixar här hemma, mycket bra när man vill ha lite sällskap men ändå inte ha någon här!

Funderar på om man skulle lägga ut lite bilder på köket eller om man ska vänta....

jag tror jag väntar...vill fixa lite till sen så... då ska ni få se!

Igår när jag var hemma en sväng träffade jag min bror, honom har jag inte sett på hela semestern och det var riktigt mysigt att hela familjen satt samlad när vi åt middag hemma!
Önskar faktiskt att vi sågs lite oftare men det blir ju inte så tyvärr. Men jag ska bjuda hem honom snart då han ska få hjälpa mig med att måla taket i köket. Jag vet att jag borde gjort det först, innan jag målade väggarna men tänkte inte alls på att taket var så gult innan. Det var först när väggarna blev kritvita som man märkte det...


Nu ska jag läsa bloggar!!!! Nåt jag inte gjort på läääääääääääänge!
Måste ju kolla hur de gått för tjejjen som är 15 år och nyss kläckt tvillingar! Det är helt otroligt!! :-)

Ha de bäst
Pösshajjj







Nu jävlar borras det!

De har ju börjat med renoveringen av badrummen och det är vad man vaknar till varje morgon nu... Låter som om någon står och borrar i mitt kök men de är i själva verket inne hos grannen, så ja det låter högt!
Så idag tänkte jag att jag oxå skulle föra lite väsen så jag skruvad upp stereon massor och poppade musik samtidigt, som jag drog fram min borrmaskin och började borra hål till handtag i mina köksluckor!
Det gick överförväntan bra och nu sitter alla handtagen på plats.

Har dock inte klurat ut hur jag ska få till lådornas handtag så alla sitter likadant...är ju inte jätteduktig på att vara nogrann utan är mer den ivriga typen som vill bli klar snabbast möjliga. Får la göra en mall som jag kan använda till varje lucka..det hade jag till köksluckorna å de fungerade ju perfekt men då var de ju pappa som gjort mallen! Nu måste jag göra den själv...

Sitter nu hemma hos Mr P och degar i hans soffa och hjälper honom med lite finslipning av musiktoner som ska klaffa in i hans låtmix vid låtbytena. Lagade mat åt honom oxå haha sicken snäll människa jag är!
Slängde ihop en wook med grönsaker, nudlar och kyckling som blev nice!



Varför wookar jag så sällan?? Det som är så lätt och gott!
Får böjra göra det !

På måndag är det jobb som väntar och jag måste säga att det känns riktigt gött att få börja jobba igen!
Har saknat barnen och kollegorna, så det ska bli roligt att komma tillbaka till jobbet!

Frugan är fortfarande i England hos Tim och jag saknar henne massor!!!!
Var i hennes lägenhet idag och pysslade om hennes växter samt diskade hennes disk som stod kvar...blir roligare för henne och komma hem om den är borta :-)
Snälla snälla Nora som fixar och trixar för alla :-)
Men de är sköjj de!

Får la se te å va lite social här nu, men ha de gött vettja!!!

Händer saker hela tiden nu!!

Skrev detta blogg inlägg igår men det blev aldrig publicerat...

Hej allesammans!

 

Kan inte vara roligt att läsa det föregående inlägget varje dag så jag tänkte chocka med att skriva ett NYTT inlägg!

Jag tror det va grannen med det öppna &  trådlösa internetet som flyttat så jag får nog skaffa mig ett eget!

 

Det har hänt MASSOR sedan sist och lägenheten blir bara snyggare och snyggare!

Det är fortfarande en del som inte är på sin plats, men det ska vi snart få bukt på.

Nu har de även börjat med badrumsrenoveringen huset men de har inte kommit in till mig än.

De är hos grannarna nu och borrar och för oväsen och det är allt utom ett trevligt ljud att vakna till på morgonen! Känns otroligt skönt att jag börjar känna mig hemma här och att det är nu mer roligt att bjuda över vänner!

 

Fick mina köksluckor i förrgår, å de va såååå snygga!

 

Var runt en dag och raggade bra pris på att lämna in alla luckor och lådor för omlackering och det var minsann olika bud här och var....6000:- kostade de på ett ställe 4000:- på ett annat sen kom jag till ett ställe där jag kände att NU Nora, det är nu du ska charma snubben!!

Fick alla mina luckor och lådor omgjorda för 2895:- det hade det INTE kostat egentligen men de va så roliga de där killarna. De va två rejäla killar i 160kg´sklassen...å den ena sa att det bäst sa finns är att känna doften av en kvinna inne i arbetslokalen där jag stod. Hahah de va sååå sunkiga men väldigt roliga! Den ena såg precis ut som ha i ”en annan del av köping” den stora luffsen som inte säger så mycket...asså de va galet lika! Men denna snubben höll inte igen med sin grova göteborska! haha

 

Vi gjorde upp ett bra pris och det blev billigt!

Men fick det än billigare! Hahaha det skulle kostat strax över 3000:- för alla hål i luckorna skulle spacklas igen och sen borras dit endast ett nytt hål i varje å de skulle kosta en liten slant för  varje hål de borrade och spacklade men priset han sa till mig först var 2895:- å när jag kom tillbaka för att hämta och betala sa han, ja du Nora, ska vi säga 2900:-?  

-Låter helt fantastiskt bra det där!!!, sa ja !

 

Hade ju liiiiiiiiiiiite beslutsångest för vilken färg jag skulle ha, å jag med mitt ”braiga” färgseende skrämde skiten ur gubben som skulle fixa mina luckor!

Han trodde jag skämtade när vi stod och kollade på färgkartorna. Han pekade på en färg som han sa vara grå/lila men den var mörkbrun!

Den färg jag hade valt ut  när jag kom dit var tydligen grå med grönt i sig... ganska mycket grönt. Men jag tyckte den bara var grå!

Ja ni förstår!

Fick i alla fall tillslut hittat en bra färg som va kanonfin! Mörk mörk grå som går i lite blått så när solen skiner in i köksfönstret ser man lite blått.

 

Köksbordet står på plats med fyra snygga stolar till, lampan är upphängd och nu är det väl bara spis,köksfläkt och kyl och frys som saknas!

 

I vardagsrummet har jag fått upp basen och gitarren på väggen samt köpt en snygg hylla ”expediten” på i IKEA (8 hyllor)

 

 

Jag håller ju på att försöka bli av med min pluffsiga mage. Har ju börjat gå ut och springa samt vara noggrann med vad jag stoppar i mig, å nu kommer jag i min balklänning!! Jippie!!

(En gammal bild, antagligen samma dag då jag spontant köpte den, fast jag inte ens skulle på nån bal...)

Drog på mig den en dag när jag var ensam här och det skulle jag inte ha gjort!

På något sätt fick jag dragit upp hela dragkedjan å sen pillat in armarna i ärmarna och smack så satt den på... men.... sen satt den fast!

Nådde inte längre dragkedjen bak i nacken för den är sydd så, så att man knappt kan krama någon..så jag fick panik!

Var på väg ut i hallen för att gå och knacka på hos grannen för hjälp med dragkedjan...men kom på i samma stund som jag öppnade dörren att jag hade ju fan inga kläder under klänningen.

Det går an att skratta nu efteråt men då hade jag panik. Hunden skulle ut och kissa och det var sent som fasen... jag fick verkligen inte av mig den och fick då dra å slita och det knakade i sömmarna ...efter mycket slit fick jag av mig den och då var jag genomsvett av paniken jag hade innan. Kollade över klänningen men det verkar inte som de gått sönder..men det kan inte varit bra att slita upp dragkedjan utan att dra i den där lilla pluppen som man stänger och öppnar den med. Men nu vet jag att den går på och att jag INTE ska ta på mig den när jag är ensam för då får man inte av sig den!

 

Man lär sig av sina misstag...ibland...! ;-)

 

Vad det gäller mitt liv just nu så lever jag livet för fullt.

Tar vara på mina nära och kära samt fortsätter att planera allt efter dagen som kommer och gör det som faller mig in, vilket jag trivs med!

Min semester börjar närma sig sitt slut, och jag måste erkänna att jag saknar jobbet!

Nu ska jag svänga upp till ön en snabbis och kapa några skruvar till mina handtag som ska sitta på mina köksluckor och jaaaa det kommer bilder, men vill få klart hela köket först så man ser ”innan” och ”efter”-bilder!

 

Sandra var en ängel som hjälpte mig med att hämta luckorna hos dom SNYGGA GRABBARNA, när Mr P låg hemma å va sjuk. Men det fixade vi galant!

 

Ha det bra allesammans!!!

 

 

 

 


Tjosan!

Hejje, jo jag lever!!

Men jag har ju inget intetnet hemma .. :-(
Men jag håller fortfarande på att grejja med min lägenhet hemma och igår for jag och lämnade in alla mina köksluckor och lådor för omlackering! JIppie!!

Det kommer bli spännande å se hur det blir!!

Igår åkte jag och frugan till lillsörran å hälsade på! Det var jättetrevligt!
Hon är ju bara så underbar min lilla Ida!!
Senare drog vi ut till partille på grillfest hos Peter.
Där var de fölk!
Det var riktigt nice, å så fick jag träffat Elin oxå!! Det var inte igår man träffade henne!!!

Körde sedan hem till mig och jag tog ett glas rött i sällskap med frugan, som halvsov.
Jag blev super trött efter ett glas sen deckade jag men vaknade vid 4-tiden på morgonen och kunde inte somna om...
men efter ett tag så måste jag ha somnat...för jag vaknade av att frugan kom å gav mig en pöss på pannan innan hon drog hem.

Igår förmiddag och var jag och Mr P på IKEA å inhandlade lite grejjer, men så ångrade  vi oss båda med våra inköp som gjordes så vi åkte idag ännu en tur dit och lämnade tillbaka sakerna..
Fick även sagt hej till "Kesellamannen", som jobbar där.

Var även in på bauhaus och bytte en lång hylla som han köpte igår som han inte heller ville ha! Och det gick snabbt och lätt, Bauhaus brukar ju annars ta en väldans tid innan man får hjälp...men inte idag.
Jag har hittat en bänkskiva inne  där som jag ska köpa! Det kommer bli snyggt dää!!
Men vill att pappa blir med så allt blir rätt med alla mått eftersom den ska delas upp i tre olika stora delar å lite annat...
Min pappa kan ALLT!


Ikväll sitter jag hemma hos Mr P och kikar på när han hänger upp sina nyinköpta hyllor från IKEA. Tror det kommer bli riktigt snyggt!! Men jag hjälper till lite... Mr P borrar och  jag suger....( med dammsugaren så klart!)

Det blev ett snabbt nerpladdrat blogginlägg idag, men de va bara för att jag ville spy ur mig lite vad jag gjort idag och igår!!

Ha de bäst!

Pösshajj

Frugan decka, jag målade köket!

I morse väcktes jag av att Frugan ringde kl 10.05...hon vill hänga och jag var på!
Såg efter samtalet att hon redan 07.48 skickat ett sms ... snacka om att vara otålig! haha

När hon kom hit åkte vi ut till sisjön för jag var i ett stort behov av ett nytt tikskydd till Akhela..hon började löpa igår och det enda löpskyddet jag kundet hitta va de dåliga som hon kan ta av sig...så vi for ut till Arken och inhandlade ett nytt!
Sen for vi till systemet och jag gick med raska steg bort till samma ställe som alltid, där mitt lådvin  Podium, står och får en smärre chock när jag ser att just det vinet är slut!


Där man ser golvet, där ska pallen med mitt vin stå!!

Jag visste inte vad jag skulle göra, började beklaga mig och sa att de måste ju finnas på lagret, men icke...
Efter en stund när min irritation och stora besvikelse hade lagt sig gick jag bort och tog ett annat lådvin, Mauro..ett rött, gott och lättdrucket vin. Frugan köpte fyra aquatini. Sedan gick vi in på Coop!


Frugan har ännu en "träningskläderna-dag"


Själv hade jag en "högklackat-skjorta-och-jeans-dag"

Vi bestämde oss för att göra tacos när vi kom hem så vi gick runt och plockade till oss det som vi skulle kunna tänkas behöva!
Det var först vi gurkvalet som vi blev lite oense...


Hon ville ha den smala och jag den stora tjocka!
Jag vann!!!

Sen blev vi lite fundersama över hur i allsin dar leverpastej egentligen ser ut enligt Coop...


Flintastek, tänkte vi, men det stod leverpastej...

Sen hade de även en mycket skum potatissallad...

Ja... Coop är bra på mycket men man kan ju tycka att de borde gå någon kurs i vad det är som ligger i diskarna innan de smäller upp en tillhörande skylt!

Som ni vet brukar vi ha en otrolig otrur i vad det gäller att hamna i en snabb och bra kö...
PLÖTSLIGT HÄNDER DET!!!!



Personen framför hade inte alls mycket i sin vagn..så snabbt gick det och vi var båda nöjda och glada när vi gick ifrån affären!

Väl hemma satte vi oss och avnjöt var sin cider...sen blev jag rastlös...
Frugan la sig på soffan och glodde på tv och drack mer cider, medan jag svirade om till mina fantastiskt snygga och sexiga målarbrallor för att sedan fortsätta måla i köket!


Är man snygg eller är man snygg??

"Någon" satt och tog kort på sig själv när jag målade.. jag säger inte vem... men bilden visar ju med all tydlighet vem det var...



Målade tills jag tröttnade, vilket blev i ca 1 timme...sen tog jag mig en cider till och satte igång och laga mat!
Efter att vi gjort iordning allt hällde vi upp var sitt glas med rödvin sen satte vi oss för att börja käka och liksom alltid är vi vrålhungriga när vi väl ska käka.
Det är knappt att vi hinner snacka mellan tuggorna innan vi tömmt våra tallrikar!!


En god sallad som innehöll: Rödlök, fetaost, majs, tomater, gurka, salladsbönor,sallad och paprika!



Det var jättegott och vi åt oss verkligen proppmätta!
Kollade på filmen " om jag vänder mig om" undertiden som vi åt.

Efter maten satt vi och tjötade lite och pillade med datorn, å drack mer vin...
Sen deckade Frugan på min soffa...
Kollade på halva filmen "ondskan" som gick på tv.
Men jag var så rastlös så jag gick ut i köket och fortsatte måla lite till!
Å där har jag tillbringat resten av kvällen medan min kära Fru har snarkat.

Nu har jag gått och lagt mig och ska väl försöka sova lite.

Har haft en mycket bra dag och kväll även om hon deckade lite väl tidigt..tror hon deckade vid 20.30 tiden..men å andra sidan tog vi första cidern vid 14.30

Sov så gott!!!

Najjt!!!

pösshajj

Målat om köket!

Ikväll fick jag ett ryck! Orkar inte med min snygga tapet i köket längre!!!
Orkar heller inte vänta tills de kommit och renoverat mitt badrum för det verkar ju dröja hur länge som helst!
De skulle kommit i mars, men de är fan ingen som renoverat mitt badrum ännu...
Och jag ville helst vänta med köksrenoveringen tills badrummet blev klart men nu blev det inte så!

Så jag for ut till Flüggers ikväll och snackade lite med dom vad man ska ha för typ av färg i ett kök.
Fick veta det jag behövde, sedan åkte jag till ett ställe där de har NÅGOT billigare färg men inhåller samma.
Köpte två hinkar med Vit färg.

Såhär snygg tapet var det i köket innan...



Är det den inte vacker??!


Tog även en närbild på den vackra tapeten!!!

Spacklade där det behövdes och slipade sedan till det så det blev en jämn yta!
Sen började jag tejpa å fan vad jag hatar att tejpa taklinjen...JAG ÄR FÖR KORT!
Hade bara en pall och stod på tånaglarna för att nå... men min envishet gav resultat så efter mycket slit fick jag tejpat uppe vid taket och även listerna!
Sen drog jag på mig mina otroligt snygga målarbrallor som har mycket färg på sig!
Fattar inte hur det kan komma så mycket färg på mig, när det är på väggen färgen skall vara!

Målade två väggar ikväll...sen orkade jag inte mer... Två gånger målade jag med den vita färgen och jag måste säga att det blev riktigt jävla bra!
*Ger mig själv en klapp på axeln*

Hade dåligt ljus å mobilen har ju ingen blixt så jag tycker inte riktigt att det framgår på bilden att färgen är vit, men den är kritvit!



Undertiden som jag målade drack jag lite öl och poppade musik!
Det var fantasktiskt gött faktiskt!!
I morgon ska jag måla resten och sen ska jag kolla ifall jag hittar något bra ställe som lackerar om skåpsluckor!

Så denna kvällen tycker jag gick med en jävla fart faktiskt! Är helt slut nu... Har legat i ett långt hett bad och försökt skrubba bort all vit färg som jag hade i ansiktet, armarna och på händerna! Tror jag fick bort nästan allt! Vet ju att jag kommer få lika mkt färg på mig i morgon! haha

Nu blir det till att sova!!!

GOD NATT PÅ ER!!!

Ett år sedan idag!

Ikväll, för ett år sedan var det första gången jag och "han" träffades!
En kväll jag aldrig kommer att kunna glömma, inte han heller...!


Ångrar inte en sekund jag delat med denna människa!


Gaaaaaaaaaah sicken kväll det var!! ♥

Har varit ute och sprungit!!


Klicka på bilden för att komma till hemsidan för Häromi, där jag köpte Klövjeväskan!


Kom nyss hem från en springtur, ja ni läste rätt!!
Det har inte hänt många gånger i mitt liv att jag varit ute och sprungit!
Kanske för att det känns som jag har blyklumpar till fötter samt att jag inte haft tålamod för
att träna upp min kondition, utan vill bara kunna flyga fram, utan att låta som en brunstig tjur!

Men idag kände jag att det var lagom svalt och luften ute var härlig så jag tog på Akhela sin ryggsäck och packade ner
de viktiga saker JAG MÅSTE ha med mig!

1.Astmaspray
2.Mobil
3.Nycklar

Det är oxå något som tidigare tagit emot att jag måste ha med mig dessa saker, de är jobbigt att ha de i fickorna!
Å ryggsäck på mig?? ÖÖhh nej tack!

Akhela brukar ha denna på sig när vi är ute och går promenader för att få kämpa lite mer.
Har alltid två vattenflaskor i väskan så de tynger lite.
Hon är rätt bra att ha med sig när man springer för hon vill springa mer när jag vill ge upp och då åker jag bara efter...haha
Effektiv draghjälp!
Är förvånad att jag orkade springa nästan hela vägen! Utan att flåsa ihjäl mig!
Känns otroligt gött nu när man kommit hem!!!

Sorry Frugan men nu rök din Kesella... har inte provat vaniljsmak innan, men den va rätt okej, men hällde så klart i lite fun light så de smakade bättre!
Känner mig på G nu så nu ska jag fixa lite här hemma!

Kändes dock lite stökigt att jag precis duschade innan jag gick ut och sprang...men de va ju i duschen som jag kom på att jag skulle bege mig ut, å jag nekar ju aldrig en dusch eller ett bad, så nu blir det en dusch till sen grejja me grejjera här hemma!

Ha de gött!!!


Plaskeblöt!



Är nyss hemkommen från Frugan!
Är plaskeblöt, då jag tog mig en promenad hem i det härliga regnet.
Å mamma du kan vara lugn, jag hade både överfallslarm, bodygardspray och hunden med mig! OCH benreflexer!!


För att läsa mer om detta, klicka på bilden!



Vill du veta hur det fungerar klicka på bilden...

Vad det gäller larmet så är det inte det bästa, då jag alltid haft sånna med mig när jag behövt gå ensam kvällstid...men har av egen erfarenhet fått veta att det går att få tyst på larmet genom några rejäla stamp.. men bara ljudet av det som ger uppmärksamhet skrämmer de flesta. Det är helt klart bättre än inget å jag kan ju säga att ha de i väskan är ingen bra idee, det ska vara tillgängligt!

Boryguardsprayen, även den provad, den färgar verkligen bra och det är tydligen ingen skön upplevelse att få den sprayad i ansiktet. Har aldrig använt den i nödsituation, bara provat på en envis full polare som inte trodde att den var så hemsk.

Även om det bara är en kilometer hem från frugan så litar jag inte på något område. Ensam tjej kvällstid och så har man druckit lite vin oxå, de känns som att det är bättre att ligga steget före än att tänka efteråt när det är försent!

Och jag och mina reflexer, det går inte att rubba! Är man uppvuxen på Tjörn som saknar gatubelysning så vet man att vill man synas så är det reflexer som gäller. Jag stör mig ofta på fotgängare som tror de syns så jävla bra när de är ute och går kvällstid, när man kommer körandes, men där tar de fel! När man väl hinner uppfatta dem så är det på gränsen till försent om de går på fel ställe, så jag går hellre med ett par fula reflexer runt fotlederna än att bli en blöt fläck på vägen!

Har alltså varit hos Frugan och delat på en flasa vitt och syndat i oss pizza!
Ibland måst man unna sig lite av det feta!!

Bjuder inte på några snygga bilder av oss från ikväll då vi kände att vi va lite FÖR SNYGGA!
Vill inte att folk ska tappa ögonen och endast besöka bloggen för vårt snygga utseende, haha men några som mer än gärna ställde upp på bild var hennes snygga äggkoppar!


Är dom inte snygga?? om jag skulle få döpa dom skulle de heta
Kerstin & Doris!



Akhela hängde inte alls med i konversationerna vi hade ikväll
utan stod istället och blängde på det jävla regnet som öste ner!!


Denna filmen visades ikväll på kanal 6 å jag tycker pesonligen att den är riktigt bra!


Nu blev det ju inte så att vi direkt kollade på filmen utan hade fullt upp med att snacka killar och massa annat viktigt, så den stod mest på i bakgrunden.
Det är alltid lika trevligt att umgås med Christine, å det  är sällan tyst en minut för det finns SÅÅÅÅ mycket att prata om!
Känns underbart att hon fick träffa sin pojkvän i helgen, det gjorde gott det, kan inte vara lätt att ha distansförhållande!
Är otroligt glad över att jag har henne som vän!!

Fick ett oväntat samtal ikäll från Karlstad!
Det var min föredetta Taxichaffis som ringde och frågade vart jag hade tagit vägen!!
Blev gött paff när jag så på displayen att det var han som ringde, men fan va roligt ändå!
Åkte ALLTID taxi med bara honom. Gillar inte okända taxisnubbar! Bättre att ha en och samma samt att alltid åka för samma pris!
Frugan påpekade att jag tydligen hade lagt till med en rejäl värmländska när jag samtalade med honom. Själv tyckte jag att jag lät som alltid, men tydligen inte! haha Jag och dialekter= hopplös!

Nu blir det till att läsa lite bloggar, sen sova!!!

God Natt!!!♥

Stekt gröt...

Idag har jag varit och handlat... toapapper och jordgubbar hehe..!  1kg jordgubbar blev det!

Å sex rullar toapapper för er som vill veta det! ;-)

Lycklig över mitt inköp åkte jag hem för att proppa mig full med goa gubbar, men till min stora besvikelse visade det sig vara osöta gubbar... Det var bara några få som va lite söta.

Men jag åt dom ändå!

 

Tog mig en långpromenad upp mot Sahlgrenska och tillbaka sen blev det till att dega och kolla på film.

Har ju faktiskt 8 filmer på datorn..så jag valde den film som jag inte sett hundra gånger, bara 99ggr!

 

Somnade vid 19 och vaknade av att mobilen vibbrerade vid åtta tiden å då va de min käre vän Petter som ville ha pannkakor!

Tog med mig laktosfi mjölk å några ägg för mjöl hade han...

Hm.. grahamsmjöl.

Pannkakorna smakade som stekt havregrynsgröt haha!

Men de va säkert lite nyttigare än vanliga. De smakade inte sååå illa även om de kunde smakat bättre!

Åt typ två pannkakor sen var jag proppmätt!

 

 

(Det är alltså inte en enda stor fet pannkaka, utan det ligger massa på en hög..)

 

 Det var lite svårare att steka dessa pannkakor...de ville liksom bara gå sönder, å jag som aldrig använder stekspade utan vänder dem i luften, men de va ca 60% av pannkakorna som blev såhär snygga!

 

Trasiga och danna men de smakade som sagt inte såååå illa

även om de smakade något annorlunda...typ stekt gröt!

 

Kom nyss hem och blev lycklig som bara den när jag insåg att jag hade internet!

Shit alltså vad beroende man har blivit av det...kanske det är dax att skaffa eget'?! hihi

 

 

God natt på er!

 

 


Jävla åska!!

Asså fatta hur rädd jag  var inatt när det åskade!!!
Visste inte vad jag skulle göra av mig själv!!
Hade somnat hur gött som helst, å så vaknar jag av allt muller å blixtrar.

Studsade upp och drog ur alla kontakter jag kunde hitta och sen loggade jag in på msn på mobilen
för att se om någon var vaken!
Lyckligtvis var de det...Peter var vaken och höll mig lite sällskap via msn undertiden det bullrade och blixtrade som mest.
Akhela låg och snarkade helt oberörd, de är ju snällt, när matte ligger och är helt skakis.

Fy va jag ogillar åska!

Tack Peter för att du tog dig tid att vara lite social, trots den sena timmen...





Har en kavrglömd kesella i kylen...



Ikväll gick jag och mötte frugan så kom hon förbi på ett glas whisky och ett glas rött!
Var ju tvungen att stämma av läget efter att killen hennes varit här å så.
Jag hoppas det inte dröjer allt förlänge innan han flyttar hit för att stanna!

Fick mig lite massage också och det gjorde gott det, mina axlar kan liknas med två tegelstenar ungefär!
Efter att vi druckit upp vår dricka och smällt i oss en gigantiskt stor skål med poppcorn skulle Christine lyssna på sin favoritlåt.
Den spelas varje gång hon är här och hon ser helst att den står på repeat!

I morgon kväll är jag hembjuden på skaldjur hos hennes päron, en inbjudan jag inte kan säga nej till!!
Finns det något godare att käka??
Förresten på tal om godare...hon glömde sin kesella i mitt kylskåp'! haha å när hon frågade om hon fick lägga in den där undrade hon om det skulle vara någon tjuv som skulle sno den, å jag sa att det kan jag inte lova, speciellt inte nu när jag själv blivit så förtjust i just denna lilla söta burk!
Den lever helt klart farligt i min kyl!!!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen somna gött!

Ha de så bra !!

Pösshajj!

Vem ringer på min dörr??

Min röjjning har börjat ge resultat även om det finns massor kvar att göra, men man får ta ett hörn i taget!
Åhhh vill bara få allt i ordning i min lägenhet nu så man kan bjuda hem fölk utan att skämmas för att de ser så illa ut!

Har nyss varit ute med Akhela, skulle gå in på hemköp men ångrade mig när jag kom på hur dyrt det vart förra gången så det blir en vända till Coop istället tror jag!

Nu ska jag ta in mina sängkläder som hängt ute och lägga in dem å ta på rena påslakan!
Alltid gött med nybäddat!



Det ringer på min dörr och jag vägrar öppna!
Jag väntar inte besök!
Hatar när det ringer på å man inte väntar någon...


Ikväll har jag pratar med Konstapel Larsson och bestämt träff på söndag!
Det måste varit 3 årsedan vi sågs sist..det brukar bli att vi ses på somrarna då vi drar och badar eller dylikt, men nu har det varit dåligt med det. Sågs ett par ggr i Karlstad men de va som sagt 2-3 årsedan!
Så det ska bli roligt å höra vad som hänt sedan sist!

Nu ska jag åka till Coop å handla lite, måste bara kolla så inget psyk står utanför dörren å väntar på mig!

ha de gött hajj

Röjjer




I morse vaknade jag halv nio utsövd och lite kall...
Det har blivit en riktigt trvisam temperatur här i lägenheten!
Gick ut med Akhela, tog givetvis med ÅKE så vi gick till rasthagen och körde ett race!
Uj vad hon sprang!
Sen när vi kom in, slängde jag mig på sängen å somnade om !

Men nu är jag i fullgång med lite röjjning bland massa skit som ska bort!

Har kommit underfund med att jag skulle behövt ha en kontainer utanför här där jag bara kunde dumpa allt, men icke!
Får lagra det i mitt förråd för att en annan dag åka till  tippen och slänga det!
Förstå att man hunnit samla på sig grejjer efter 21 flytter!

Rensade bort massor  när jag packade ner saker i karlstad men det verkar som jag var blind då...för allt för mkt onödigt har kommit med hit!

Nä nu är "rasten" slut, dax att köra igång igen!

ha de bäst!

Första semester dagen!

Då var första semesterdagen överstökad!
Oj vad jag gjort mycket idag...not!
Har ikväll sovit och kramats med min älskade lilla skrutta!
Nu sover hon som en gris och det känns så skönt att slippa vara själv!

Ikväll har jag pratat i telefon med Patrik i 2h och 48 minuter..inte för att vi hade massa viktiga saker att diskutera utan mest för att ha någon att tjöta med lite då och då. Hade mobilen liggandes på magen med högtalartelefon på så de var rätt bekvämt!
Han kollade på llite bilar på blocket och kvällen snyggaste fynd måst nog vara denna!



Kan dock tycka att 1000:- är lite väl mycket pengar...men ...det är ju en smaksak!

Var nära att åka till P ikväll för att slippa sova sjävl när det åska men den försvann så jag stannade hemma!
Hatar verkligen åska!

Detta vädret gör en så jäkla trött!
Känns som om man skulle kunna sova i flera dagar!

Nu ska jag sova igen!!

Kul att de börjar bli lite fler beökare här igen, de försvann ju jävligt många när bloggen var låst...

god natt på er allesammans!!

Fy, för åska!





foto.P.B

Många gånger är jag tuff men inte när det åskar!
Det är nåt jag verkligen ogillar!
Det blixtrar lite då och då och ibland hör man det arga mullret...
Inge kul alls..
Hoppas det försvinner snarast!

Regna får det gärna göra men inte åska!

Ligger nu och läser lite bloggar samtidigt som jag har telefonen liggandes på magen där
Patrik håller på att tjöta om allt å inget!

nu ska jag överväga vad jag ska göra ikväll!
Eftersom man har semester så kan man vara lite spontan och hitta på vad som oavsett tid!!

Kram på er!





Hon är död!



I morse ringde min granne Nina, hemma från Tjörn...och meddelade att hennes man hittat vår katt överkörd på vägen.
Missan va jättedöd och jätteöverkörd! Ingen trevlig syn alls vad jag förstod!
Antar att hon kände att det var bättre att jag ringde hem till mor och far och sa det än hon...
Jag ringde vidrare till mor och far för att meddela detta men pappa hade sett blodfläcken på vägen samt katten när han var ute med hundarna på promenad. Missan var då ännu varm så det måste skett strax innan han kom dit.
Usch vad tråkigt sånt här är!

Missan som kom till oss som vildkatt och senare blev en tamkatt med en mycket stark personlighet, hon hann vinna mångas hjärtan.
Hon fanns alltid runt omkring även när man inte såg henne.
Hon älskade att leka och kela !!






Bara känslan av att inte ha någon katt hemma längre fick mamma och pappa att tänka till lite och kom då på att vi faktiskt klurat ut vart ifrån Missan kanske kom ifrån innan hon bosatte sig hos oss.
Det är ändå en speciell teckning på henne och så är hon svanslös och otroligt liten i kroppen.
Så de ringde till dom och frågade om de hade några kattungar '??
Det hade dom men visste inte vart mamman hade gömt kattungarna men de skulle leta och föröska få tag på en som vi kunde få!!

Ingen katt i världen kan ju ersätta Missan, men en katt ska vi ha!

Vila i frid lilla Missan!!! ♥


Kom nyss tillbaka från en snabb visit upp till Tjörn då jag hämtade Akhela!
Hon har varit där på minisemester nu när jag har varit på galejj! haha

Köpte med mig en kartong med jordgubbar å sen snodde jag några rosor i mammas rabattt som jag gav dem dels för att beklaga sorgen men även för att de varit så gulliga och passat min lilla skrutta!
Satt ute på altanen och käkade jordgubbar och pratade lite om helgen som varit.

Sen tog jag bilen till Nina, grannen, haha de tar ju nästan 40 sekunder att gå dit, men tog bilen så va la där på 30 sekunder haha
Sa hej och stämde av läget och sen for jag ner till stan igen!

Igår kväll skulle jag ju göra pastasallad med fetaost och kyckling till bara mig, men när ja gjort klart den insåg jag att jag gjort mat till ca 6 personer... hm.. Ringde Kallekalle å frågade om han inte va sugen på lite sallad, å han är ju alltid hungrig så han hoppade in i bilen omgående å körde från uddevalla ner hit.

Innan  hann komma hit stack jag bort till Frugan och Tim för att se hur lägenheten såg ut med alla möbler i!
Det blev kanonfint!! Hoppas på att kunna få i ordning i min lya snart oxå.
Funderar på att fixa till köket även om de kommer snart å ska fixa badrummet. ORKAR inte vänta längre å ha de så här!
Å nu när man har semester får man ju passa på!!!

Kallekalle hade med sig cider och öl å till de käkade vi min goda sallad



kollade på nån film som gick på tv.
En rätt störd film ...men den dög i krig!

Nu ska jag ta mig lite kycklingsallad! :-) har liiiite över!!

kramhajj

357kr?? Hur i helvete tänkte hon nu?


357kr?? Hur i helvete tänkte hon nu?

Ja det tåls att skriva rubriken flera gånger för jag fattar inte vad människan höll på med i kassan!
Köpte detta och så säger hon att det blev 357kr...
Nog för att de är dyrt på hemköp men detta tog ju priset!

handlade detta...

1Laktosfri mjölk, 1 kesella, 2 fetaostpaket, 2 tomater, 1 gurka och ett salladshuvud.

När hon sa: Då blir det 357kr då tack...
Jag: Öh...hur tänker du nu? Är det guldkorn i kesellan??
Hon skrattade till å i samma ögonblick insåg hon att priset inte alls verka vara rimligt och sa: men guuuuud förlåt detta kan ju inte stämma...!!!
Jag: Nä de känner inte jag heller...

Fick löst det i alla fall och det märktes att hon blev stressad och kön växte och suckar i kön hördes.
Jag var mest irriterad. Men höll en ganska god min.
Men efter att ha kontrollerat kvittot sen så blev allt tillslut rätt!

Nu ligger jag på sängen och njuter... lät de bra?? haha
Blev ju smittad förra helgen av en människa som tutade i mig att kesella och fun light va gott..
Faktum e ju de att människan hade rätt så nu käkar jag kesella med funlight tropical i...å de smakar ljuvligt gott!!!


= KÄRLEK♥


Senare blir det en god hemmagjord sallad, med massa fetaost i !! Mm Mm Mm...

Ha de!

Underbara människor!!

Jag & Frugan

Igår var jag ju på fest hemma hos Christine!
Det var kanonväder så vi kunde sitta ute.
Det var väl ca 70 pers bjudna har ingen aning om vi var 70  stycken men jag kan ju säga att det var mycket folk där!!
Så himla trevliga människor i alla åldrar och alla snackar med alla!
Sånt är väl underbart?!

Det var hur mycket mat somhelst och det var både Thailändskt och Indiskt

Jag tog en rejäl portion mat och försökte få med alla sorter...
Jisses amalia vad starkt det var, men fan vad gott det var!
Åt tills magen pekade rakt ut!
Tur att man hade klänning på sig som inte var tight!



Det va såå kul att få träffa TIm oxå!

Tim & Christine, kärleksparet hihi

Blev så imponerad över att han köpt den vackra klänningen till henne,
det är inte många killar som kan köpa kläder till sin dam!
Den satt perfekt och var hur snygg som helst!

Eftersom famlijen är musikalisk så bjöds det på sång & musik på kvällen oxå!!


Själv bjöd jag inte på någon musik och sång förrän nästan alla gått, då tog jag gitarren i famnen och spelade lite.
Det går ju inte att jämföra sig med de där som spelar proffisionellt bra,så kommer jag där med de mest simpla ackord och
inte ens dom tar jag ordentligt, för jag fuskar! hahaha

Det blev en snabb visit på stan oxå... vi skulle gått in på Lounge(s) för vi stod med på listan där,
men kön var för lång och jag och köer, ja ni vet....
Så nä, jag gick å försökte hitta Lillsörran istället på en krog men hon hade nog dragit hem.
Gick och sa hej till Johannes, sen tog jag en taxi hem.
Stökigt värre så har min taxichaffis gått på semester, men åkte med hans kollega, men han var ny
så han visste inte hur man slog in fast pris, så jag åkte hem för hela 0:-
De e bra! haha

Idag har jag bara degat!
Vaknade vid 9 i morse men eftersom jag inte har någon hund att gå ut med så blev det att jag la mig igen.
Har legat och slöat hela dagen och gjort nada, så gött!

 Jag hittade ett plakat i deras hus igår som jag tog kort på utan att fråga!!
E hon inte söt???!!
Älskling, hata mig om du vill för att ja lägger ut detta!!


Söt som socker!

Nu ska jag gå bort till Hemköp och köpa mig en burk kesella och sen slänga mig på soffan och fortsätta dega!


ETT STORT TACK till familjen SVÄRD för en underbar kväll igår!!
Ni är underbara!




Bröllop


Har precis kommit hem från ett bröllop!
Det var min kollega som gifte sig.
Hon var en helt fantastiskt vacker brud!
Vågade inte ha mobilen på i kyrkan så där kunde jag inte ta några kort,
men när de kom ut tog jag MASSOR!!

Nu måste jag hoppa in i duschen snabbt, sen gå hem till Frugan där det blir brakfest ikväll!!
Ca 70 pers är bjudna hihi

Ha en underbar kväll!!

Många kramar och pussar till er!!!


ÄNTLIGEN SEMESTER!!

YES, ÄNTLIGEN SEMESTER!!!


(Man kan inte vara seriös på alla bilder!!! Foto P.B)


NU HAR JAG SEMESTER!! JIPPIE!!


Igår åkte jag hem till Petter och degade!
Det var soft...låg på hans soffa medan han grejjade med massa musik inför spelningen som han har i spanien i morgon.
Fick även en del bilder som vi tagit när vi varit ute och fotat!
Det är alltid välkommet!!
Blandannat den ovan som är otroligt vacker...NOT, å även de tre i headern är bilder han tagit..
Fick ett gäng bilder och ska välja ut 3 bilder och sätta ihop och sen slänga upp dom på väggen!

Är VÄLDIGT glad över att jag har en så fin vän som honom, och att vi hittat tillbaka till den vänskap som vi en gång tidigare hade...innan vi började gymnasiet å kontakten dog ut.
Tack Pettejjj, för att jag har dig som vän!


Idag har dagen bjudit på många skratt, tårar och bus!
Det har bjudits på glass en gång och hallonpaj oxå hihi..nyttigt värre!
Även om jag inte har arbetat på dagiset så jättelänge, så har man hunnit komma alla barnen så nära
så de som lämnar dagis nu för att till hösten börja i förskoleklass var jobbiga att säga hejdå till!
Fick fler presenter idag, en jättevacker blomma, två glas, ett halsband och en handuk!
Man blir så glad av att få paket av barn, tycker jag!

Fick sluta tidigare, men stannade frivilligt kvar tills alla våra barn gått hem.
Så jag kom därifrån någon gång efter 15...

När jag kom hem var jag helt slut, så jag tog en promenix med Akhela sen la jag mig och sov en timme.
När jag vaknade var jag helt galet hungrig, så jag kom på den geniala ideen att jag hade ju indisk mat i frysen efter jag och Christine käkat det härom dagen. Hade även några lådor sedan tidigare tilllfällen då ja käkat de.
Tog en låda och värmde å sen mölade jag in massa god kyckling i munnen och svalde.
Efter några sekunder kom chocken! Det var Christines låda med vrålstark kyckling å sås...jag trodde jag skulle få brännskador  i hela munnen!!  Sprang ut på toaletten och spottade ut de lilla jag inte svalt och tog tandborsten å dränkte den i tandkräm för att sedan borsta tungan!! Mina läppar sved och ja blev alldeles svettig!
FY FAN VAD STARKT DET VAR!! Fattar inte hur man kan käka så stark mat, de smakar ju bara starkt!

La mig i ett svalkande bad och pratade i telefon!
Senare åkte jag hem till Herr Möller för att glo på tv.
Vi drog mot Ica Maxi för att köpa räkor, då vi såg att de va poliskontroll och jag tror knappt jag har åkt bil med människan i någorlunda lagom hastighet, men idag har jag gjort det ett par hundra meter innan polisen var ur sikte!

Väl inne på Ica skrattade jag så högt så det antagligen hördes i hela affären!
Herr möller försökte scanna min tatuering (streckoden i min nacke)...för att se vad jag kosta, men de sa aldrig "pip" så ja sa 25:- haha Sen drog han upp brallerna så han fick en vacker Camel-toe att jag inte dog av skratt!
 Vi fick efter mycket om och med köpt våra räkor, bröd och ägg.
På vägen hem tog vi en annan väg för att undvika polisen!
Det kommer nog en dag då även denna man ska börja köra lite lugnare!
Hans fortkörningsbota som han fick i våras verkade i alla fall inte gjort någon förändring.
Sen åkte vi hem och gjorde räkmackor med majonäs å ägg på! Mumsigt värre!!
Så idag har jag syndat med att även käka bröd!
Kollade på filmen "Rockstar"...och där efter kollade vi lite på Mad Max 2 men de är ju så pinsamt dålig så tröttheten fick sagt sitt ganska tydligt så jag åkte hem.


Så nu har man alltså 4 veckors betald semester!
Är inte det underbart?!!
I morgon bitti åker jag upp till ön för att lämna Akhela, sen ska jag på bröllop och därefter på fest hemma hos Frugan!

Ska bli skitsköjj faktiskt att få träffa Tim!! :-) Denna omtalade man!

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen sova!

God natt på er!

Frysta känslor!



Har precis haft min stora kärlek här.
Det var helt underbart att få se honom!
Har snackat nu och nu vet jag att det inte blir vi.
Inte nu i allafall..man kan ju inte säga vad som kommer att ske i framtiden.

Konstigt nog så var jag glad hela tiden när han var här, även när ja vinkade hejdå i dörren.
Det känns som jag har fryst in mina känslor i frysen.
Jag borde gråta, jag borde skrika och typ tro att jag ska dö av smärtan,
men nej.
Jag känner mig totalt ogiltig och oberörd.
Är glad som vanligt!!!
Vi är ju i alla fall vänner!
Och jag tror verkligen att vi kommer ses igen!

Men de kommer la en dag då känsloran tinar och allt kommer över en...men de får man ta då!!

Nu ska jag åka till Petter!!!

kraaam

God morgon!!

Idag har jag sovmorgon och det gjorde susen!
Har sovit som en gris i natt och när jag vaknade hade Frugan redan gått.
Känner mig utsövd och det är ju en underbar känsla!
Men vet att efter ett par minuter ute i solen så kommer tröttheten komma ifratt mig!
Men det gör inget, för efter lunchen ska jag sova med barnen så om jag är trött så sover jag då!

Nu blir det promenix sen en kopp kaffe, därefter åker jag till jobbet!!!

Ha en bra dag i värmen!!!

Pösshajj

Massage!!



Har haft en jättetrevlig kväll här med Frugan, hon sover nu ! haha
Det var la vinet som tog musten ur henne!
Själv så hann jag aldrig ikapp, vad det gäller intaget av vin!
Blev ett glas för mig, kände att min mage var så stor och utputande så jag ville inte
fylla den mer med något, inte ens vin...då har Nora ont i magen!
Men nu har det gett med sig och magen har gått ner ett par storlekar!

Jag har nyss fått massage på mina ömma axlar som är lika mjuka som tegelstenar,
samt på min rygg som är som en stor knut!
Våga gå till en massör?!
Ja men orka betala!!!

Varje gång jag och Frugan umgås, får hon massage av mig,
vilket hon uppskattar!
Vem kan inte gilla massage?!
Så ikväll var det jag som fick massa massage och hon fick bara lite!

Men helt ärligt måste jag nog gå snart till en riktig massör som är villig att ta sig an
min knuta, till rygg!
Fattar inte varför ryggen alltid krånglar!
Det blev ju aldrig bättre då jag tränade massor heller...
Så jag vet itne om jag kan påverka det så mkt.

Även denna kväll har blivit en kväll då man lyckats glömma det jobbiga i livet och istället
skrattat hysteriskt samt haft skitkul!

Så tack Frugan(Christine) /för ikväll!
Fattar dock inte hur snabbt en människa kan somna!
Blir ingen tid att ligga och småprata utan hon somnar innan man typ sagt godnatt!! :-)

GOD NATT PÅ ER!!!


HATA KÖ!!

Efter ett par timmars sömn var jag redo för ÄNNU en trip ut till Bauhaus för att köpa sån där JÄVLA KAKELPLAST!
Våga köpa fler rullar vid första tillfället än att åka ut tre ggr för att få kökets kakel iordning!
Men nä då!! haha


Frugan


Frilla rasade lite så måste piffa till...
Ska ju ändå in på Bauhaus, där kan man inte gå å se ut hur som helst! hahha



ÅÅh en spegel, måste kolla hur vi ser ut!!
Vi kunde snabbt konstatera att vi var helt fantastiskt snygga!


Vi jobbar mycket på att inte ha ett leende på kort på Frugan men de går ju inte!

Så vi gjorde ännu ett försök i samma pose


Öhh men NÄ vi la ner det projektet med att inte lee på kort!!!


Att vara  & se "normala" och sofitstikerade ut på kort, har vi oxå lagt ner!


Åhh ännu en spegel!!
Bilden blev suddig men vi kan säga att vi såg BRA ut!!


Och som vanligt var det KÖÖÖÖ!

VÅGA ÖPPNA FLER KASSOR!

Jag blev galen!! Stod och spydde galla över den långsamma killen i kassan.
Jag började otåligt stampa i golvet och sucka!
Yttrade alla mina åsikter högt i kön av irritation och den sista som tog mig på allvar var ju så klart Frugan!


usch vad hon skrattade och jag kokade av irritation över att killen i kassan fick gå och
leta efter en streck-kod ute i butiken som inte var inlagd i datasystemet!

TRÖTTSAMT VÄRRE!!!

vi hade full koll på vad våra saker kostade ifall det skulle inträffa samma sak som de förra gångerna..nämligen att streck-koden inte är inlagd i systemet. Hur svårt kan det vara???
Men det verkade som de reagerat på vår frustration de två senaste gångerna så nu fanns det med !! TJOHOOO!!

(kan det vara så att INGEN ANNAN köpt den kakelplastsorten innan KANSKE???)



Kom i alla fall ut därifrån självgåendes utan att ha blivit utslängd, så det var väl lite bra.

Efter det åkte vi hem till Petter och hämtade min vindunk!!
Det var en hel del vin kvar :-)
På vägen hem stannade vi till och köpte med oss Indisk mat på mitt favvoställe!
Vi fick vänta ovanligt länge så vi fördrev tiden med att ta lite bilder ...


Menyn ser ut såhär!!


Kan det bli mer tydligt vad de serverar för mat? Där i den fina låg menyerna!


Det blev tydligt att det inte bara är jag som är egenkär, när vi såg bilden på en av
kockarna som de satt upp alldeles vid kassan.
En fantastiskt vacker bild får vi lov att säga!!!


Dricksskålen var långt ifrån fylld, men några små mynt fanns det å de skulle väl vara bra till
parkeringspengar, menade Frugan, när hon upptäckte övervakningskameran som satt riktad mot kassan!!
Så de fick så snällt behålla sina femtioöringar!

Åkte sedan hem till henne och lämnade sakerna och gjorde klart kökskaklet, så nu jävlar blir det inte i det ärendet vi kommer att besöka Bauhaus igen!
Sen for vi hem till mig och åt MAT!
Jag var helt svimmfärdig för jag var så hungrig och trött...
Jag beställde "grillat", fyra olika sorters grillat kött!



Min pappa har alltid sagt att man ska tugga 20 gånger på varje tugga..
men det gjorde jag INTE !!
Bara efter några få minuter såg min tallrik ut såhär!



Så snabbt gick det ner och jag blev proppmätt, då jag med panik kom på att jag INTE hann ta någon laktostablett.
Så det gick åt HELVETE!
Magen svullnade upp så mycket så jag kände mig som om jag var gravid i åttonde månaden!
Så de senaste tiden har jag legat på soffan med en STOR & ÖM mage!
Men nu börjar det ge med sig !

Vinet slinker ner sakta men säkert för min del, men för Frugans del går det undan! haha

Kvällen har varit mysig och soft, och hon stannar tills i morgon!
Det är alltid gött att ha någon här tycker jag!

Nu ska vi koncentrera oss på att dricka lite vin..eller menade att JAG ska försöka hinna ikapp hennes vinintag!

Ha en trevlig kväll

Pösshajj Nora & Frugan!

Utslagen hund!

Tog kort på Akhela igår när hon kom in efter en promenix!
Hon ser likadan ut idag just nu... hon gillar inte att vara ute i värmen å inne sover hon som en stock!

Här kommer några bilder på världens sötaste!







Nu ska jag och Frugan (Christine)till Bauhaus!!

pösshajj

:-)



Hej häpna och hör, å ring Aftonbladet!!!:
 Idag har jag haft en helt okej dag!!
Började tidigt idag och jobbade de själv fram tills nio halv tio snåret...
Gav Ullis lite sovmorgon med tanke på att vi bara hade 6 barn idag.
Så jag fick sluta tidigare idag, redan klockan 12.15 :-)
Vi har i dag varit hemma hos ett av de barn som vi har och hälsat på!
Det är ju såå roligt att se hur andra bor, och JAAA de blir många gånger en hel del svartsjuka,
från min sida.
Fan va jag vill ha hus!
Så snyggt de va inomhus, men gillade inte att ha grannarns så himla tätt inpå.
Men havsutsikten....åh va härligt om man ändå kunde sett havet från Mölndal!!

När jag kom hem gick jag ut med Akhela i värmen sen somnade jag!

Nu funderar jag på att åka till Bauhaus och köpa mer kakelplast, men har inte kommit överrens med mig själv om jag orkar!
Denna tiden på dygnet är inge bra att köra bil istan!

I morgon behöver jag inte infinna mig på jobbet förrän 10.30 JIPPIE!!!

skriver nog lite mer senare ikväll!!!


kramizar!!

Ska jag ha barn??

Ikväll när jag träffade Christine fick jag nåt av henne som hon hade köp till mig!
Å de va inte vad som helst...ett par babystrumpor!
De passar en nyfödd unges fötter, så jäkla små!
Helt otrolig va småfötter som ska passa in där i!



Nu undrar ju ni... om jag väntar unge??!!!

Men nej, Inte vad jag vet i allafall! Har inga planer på de heller just nu.
Men hon hade sett dom i affären och kunde inte motstå att inte köpa dom så hon köpte dom och gav dom till mig.
hahahaha hon är GALEN!

Det är små bjällror i huvudet på den så de klingar när ungen rör på fötterna!
Haha

Men dom är vekrligen jättesöta!!
Å de är en rosa kant på så jag måste få en tjej senare om ett par år när det är dax!

pösshajj

pladder...

Igår slutade jag jobbet 17 men kom inte därifrån direkt...

å sen skulle jag hem och duscha och göra mig lite fin inför möhippan vi skulle ha för Carro som ska gifta sig. Men problemet var att när jag kom hem hade jag FYRA MINUTER på mig att byta kläder och snygga till mig!

Men jag hann!

Sen for jag och hämtade Ullis och senare till Carro för att hämta upp henne helt ovetandes.

Satt hemma hos Nettan ute i det sköna vädret och grillade och hade jättetrevligt!

Åt massa jordgubbar å tårta och annat mumsigt som INTE ingår i min diet, men ibland får man så snällt unna sig! Jag hade skrivit en låt som vi kollegor tillsammans skulle framföra för Carro. Ullis fick hjälpt mig med några ställen då jag kört fast, men låten blev riktigt bra och uppskattad!!

 

Ikväll har jag funderat mycket...verkligheten har även hunit ikapp mig en bit och jag börjar reflektera över mina handlingar... Personen som har blivit sjuk har gjort att jag lagt allt fokus på det och inte alls på min egen livssituation, på gott och ont.

 

Har känt att kärleken är inte ett stort problem om man jämför problem med problem.

Jag borde vara lycklig över det jag HAR och att jag är FRISK, istället för att klaga över min något stökiga kärlekssituation!

Så de är först idag som jag börjat tänka på de som hänt det senaste..

Det som kändes fel innan kändes rätt nu och nu funderar jag på om jag står fast vid att mina bravader var ett bra beslut.

 

 

Jag vill leva för dagen och göra det som faller mig in.

Varför stöta bort det man är nyfiken på och sen gå och grunna på hur kunde de blivit om jag hade  sagt si eller gjort så. Livet är för kort för att försummas.

Något man förstått nu när man fått stanna upp och se hur man har det egentligen jämfört med andra som har de så mycket värre.

 

I Lördag var jag hos Petter på fest och det var verkligen lyckat!

Trevliga människor och gott vin å en drink eller två :-)

Var först hemma hos honom sen var vi på Magnus & Magnus, ett trevligt ställe.

Hade aldrig varit där innan.

 

Fick lite sällskap här i  ett dygn och fick lära mig något nytt.

Kesella med funlight i??!!

Ööhh låter det gott? Inte i mina öron, men det VAR DET!

Undrar om det kanske finns kesella som är laktosfri..de va riktigt gott även om jag var helt säker på att det skulle smaka skit!

 

Våga erkänna när man ha fel, säger jag bara!! Å japp, de gör jag mer än gärna!

Så de så!


Att vara ensam är jag inge bra på, å speciellt inte när hunden var borta i natt.. när jag vaknade upp  hade jag mina armar omslutna mitt gossedjur som är ett lejon, vid namn ”Johan” . Så, ja, jag är beroende av närhet.

Akhela ligger alltid annars tätt intill min sida på natten, men inte inatt.

Kanske var det därför min sömn typ uteblev och jag har gäspat och kännt mig som en huggorm idag på jobbet?!

 

Efter jobbet var jag ute med Akhela och när jag gick och tölade med Moa i telefon kom en lös hund framspringandes....Jag la på direkt och kopplade in Akhela som började ge ifrån sig lite morrningar. Hon blev osäker och ville inte alls att den stora hunde skulle komma närmre och jag höll med Akhela. Hade innan jag åkt hem läst i aftonbladet om två amstaffar som attackerat flera personer som var lösa och att polisen avlossat 20 skott innan de fick dödat hundarna.

Nu var detta ingen amstaff vi mötte men hunden var stor.

Men den visade ingen aggressiv sida, bara en nyfiken.

Å tur var väl det...men det var lite otäckt för han kom så nära...mindre än en meter ifrån oss.

Tycker dock inte att de framgår på bilden hur vacker hunden faktiskt var!

 

 

Det kom en man gåendes sakta men säkert mot oss och han bara log.

Jag tog ett djupt andetag för att spy ut så mycket galla på mannen, för att han gick med okopplad hund, men så hann han börja prata innan jag fick ur mig ett pip.

Och stökigt värre blev det när han va så lugn och trevlig.

Han satte sig ner och började klappa Akhela och berömma hennes vackra utseende.

 

 

Snabb som jag ÄR med min mobilkamera hann jag dokumentera den vackra hunden.

Jag visste inte vad jag skulle säga, min irritation var borta lika fort som den uppstod.

Hunden va så vacker och ägaren så trevlig så vi stod och pratade en stund. Hunden var en blandning av fyra olika raser.. dobermann, bordercollie, labrador och golden retriever. Akhela och den lösa hunden fick hälsa och då blev Akhela mer trivsam i situationen och ville leka, men de blev inge med det!

 

 

Underbart är det med mina vänner som oftast får mig att skratt och även glömma det jobbiga för en stund eller två.

Idag fick jag veta att klantigheten själv, Christine, igår hade pillat med en kniv i ett eluttag så hon fick sig en stöt. Att jag inte dog av skratt när hon berättade hur ont det gjorde! Haha

Tokigt värre får man lov att säga!

 

Ikväll ska jag hem till henne och kolla in hennes nytapetserade sovrum!!

Jag som lovade hjälpa henne med det, har inte hjälpt henne ett skit med tapetseringen. Det har inte blivit så bara...men är övertygad att M är minst lika duktig på att fixa sånt som jag så de ska bli spännande att se hur det blev!

 

Och eftersom jag skrev blogginlägget innan ikväll så har jag nu varit där och kikat så här kommer lite bilder!!

 

Fondväggen i sovrummet!

 

Köket ser nu ut såhär

  Hon saknar en rulle kakelplast så alla kakelplattor har inte täckts med vit plast än...

 

Här bakom stoppade hon in kniven då hon fick en stöt!

Smart?? öhh nej!

 

Senare åkte jag till Mr Molgan och spanade in hans lägenhet.

Där var det hett!!!

Är glad att jag kan ställa upp fönster och ballkongdörr så de blir tvärdrag här.

Så en fläkt i hans lägenhet? Ja de är nödvändigt, såvida man inte vill bli kokt!

 

Nu ska jag lägga mig och läsa masssa bloggar som jag inte läst på ett tag!!

 

Trevlig läsning, tack ska jag ha!!

 


RSS 2.0