Psykologen Nora Eriksson?

Idag har de varit en slappar dag!!
Har läst och kollat film samt varit ute på långpromenad med Akhela.
Lagade en god middag som jag somnade gott efter.

image272

Jag vet inte om du liksom jag blivit bränd av kärleken?

Är så trött på alla fina ord som man får höra från massa och dumt nog tror man på dem. Dock inte från alla men när man tror man gillar någon som överöser personen en med fina ord så blir man ju jäkligt gald av att höra fina saker.
Men sen går allt åt helvete i alla fall och där står man...


Är specialist att träffa killar som har problem med nåt eller har en down-period, då jag passar in perfekt.
Den snälla tjejjen som alltid ställer upp och finns till 24 timmar om dygnet..sedan när problemet löst sig så "behövs" inte jag längre. Många gånger känner man sig mer som ett tidsfördriv. Jag kan känna att jag är den som får höra folks innersta tankar, problem, känslor som inte många andra får ta del av,  i många fall ingen annan som vet, vilket jag är väldigt glad över att så många anförtror sig till mig. Men jag känner många gånger att de mer är en tillflyktsplats hos mig. Dit man kommer när man är vilsen. Så vill jag inte att det ska vara.

Jag är ingen utbildad psykolog..men jag har alltid råd att ge. Men de är ju bara mina råd som är ett alternativ.
Många gånger har man kunnat hjälpa och stötta nära och kära igenom diverse kriser eller problem. Och det känns ju som underbart för mig med!
Klart jag vill ställa upp på mina nära och kära men de blir så lätt fel, i alla fall när de är någon som man fattar tycke för.


Jag vet att jag inte ska dömma alla för visst har jag träffat en del fina mäniskor på vägen också  men de är inte dom man minns när man känner sig lite nere.
Hur svårt kan de vara att hitta nån man verkligen kan lita på?
Ord är bara ord, även om jag tar åt mig av dem och kan känna mig smickrad tänker jag inte lita på dem utan de måste bli verklighet. De känslor och komplimanger som skrivs och sägs måste visas för att jag ska lita på dem.
Det tär så fruktansvärt mycket på en av att ge av sig själv, lära känna en person samt skaffa sig en bra bild av personen i fråga.
Killar är det ingen brist på runt om, de är däremot brist på vettiga sådana!

Men kräsen tänker jag fortsätta att vara, jag vet att jag är värd en prins, men just nu så känns de splittrat.
Det finns ju en som jag inte kommit över, det finns en som förgyller mina dagar med fina ord som jag vill tro på, men som sagt.. jag är nog mest rädd...rädd för att bli sårad igen..

Jag har egentligen ingen brådska med kärleken..har ju hela livet på mig..men inte vill man ut och desperatragga på krogen när man är över 40 heller!

Kanske är det dumt att ens ge sig in i något nu när man inte vet om man ens blir kvar i Sverige efter jul då man är klar med utbildningen.. ? Men för mig spelar det ingen roll om killen skulle bo här och jag i Oslo eller nåt dylikt. Älskar man någon så gör man det oavsett avståndet emellan.

Nog tjajtat om detta.. men de är vad jag har grubblat över idag.. i morgon kanske de inte allas är det här jag tänker på!?!


GOD NATT OCH SOV SÅ GOTT ALLESAMMANS!

image273


Kommentarer
Postat av: ChEzus

Ta det lugnt tjejen, du kommer hitta den prins du är värd en dag. Ta dagen som den kommer och förbrylla dig inte, allt för mycket, över det som inte förfaller sig rätt just nu. Det som kan gå fel kommer allt för lätt i vår vardag, och det är därför svårare att fokusera på de små ting som faktiskt får det hela att verka ljusare än vad vi själva vill se. Du är ingen närking: du kan därför skippa parten där du går i lera och sörjer istället för att gå på hal is och ha det glatt. Låt havets vindar piska bort de idioter som inte kan ta dig för den du är och bygg sedan upp ditt eget imperium: en plats där du vill verka och bo. Låt det vara i Köln, Karlstad eller varför inte i Oslo? Du sa det själv: var inte så stel, prova nya platser.

?Throughout the centuries there were men who took first steps, down new roads, armed with nothing but their own vision.? (Ayn Randes)

Som sagt, det kommer att ordna sig. Du är, sett från ett livsperspektiv, fortfarande bara en liten plötta. Du har hela livet framför dig. Troligen kommer du att uppleva ett helt bibliotek av nya personer och dess underliga natur. Mitt ibland dem, när du minst anar det, kommer du trilla ned i en bomulsbädd fylld av kärlek.

Om inte?

Håll i mina löständer och vi skall desperatragga tillsammans!

/ han med sandaler och trasiga kläder

2008-04-11 @ 05:06:22
Postat av: Lisa

Känner igen det där med att va psykolog till sina nära och kära. Det är på både gott och ont!
Snygg blogg du har föresten =) Är du bra på bligg design?

2008-04-11 @ 14:25:06
Postat av: Nora

ChEzus: Tack för ett jättefint inlägg!! Du är den bösta ChEzus som finns!!

Lisa: Hej TACK! Nja jag är la inte så bra på bloggdesign.. har fixat färger och bakgrund å sånt själv.. Det enda jag har fått hjälp med är headern av en jätte goe och snäll tjej. Har du nån blogg man kan kolla in på eller?
Kram på re å ha en bra fredag!

2008-04-11 @ 14:40:22
URL: http://noraeriksson.blogg.se
Postat av: frida

ja gumman, det finns så mycket som jag vill skriva till dig känner jag. kärlek kommer och går och man lär sig alltid någonting nytt av alla människor. men den kärleken som är absolut viktigast här i livet är kärleken till sig själv och till sina egna drömmar. den kärleken är nog ännu svårare än kärleken till andra, vad tror du? puss

2008-04-11 @ 17:28:34
Postat av: Lisa

Nej jag har inte någon blogg men har funderat på att skaffa. Har dessvärre inte så mycket att blogga om =)Roligar att spana runt på andras bloggar =)
Hoppas helgen har varit bra!

2008-04-13 @ 12:30:43
Postat av: Nora

Lisa: Helgen har varit kanon! hur har din helg varit? Asså man måste inte ha nåt speciellt att blogga om.. jag bloggar inte om nåt särskillt.. mest massa blajj vad jag gjort under dagen eller om hur jag mår. Tycker du ska skaffa dig en blogg! Du väljer ju själv hur ofta du vill skriva samt vad du vill dela med dig av. Så de så ;-)
Ha de kanon tjejjen! Kul att du läser min blogg!
Kram på dig!

2008-04-14 @ 13:25:22
URL: http://noraeriksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0