När livet är underbart!

Jag kan nästan inte förstå att jag snart är färdig med min utbildning!!! Det känns så jälva bra!
Sedan sist jag bloggade har jag pluggat massor med mitt arbete som skulle lämnas in i fredags och det blev tillslut klart även om jag tvivlade en stund på det. Skrev de sista sidorna i bibblan på skolan och vad händer? jo de försvinner och finns inte någonstans på datorn! Jag ville skrika och slänga datorn i golvet med det gjorde jag inte som tur var. Det var bara att ta ett djupt andetag och sedan skriva om allt som försvann. Jag blev ju inte alls lika nöjd med resultatet som blev, för det jag hade skrivit innan kännde jag var mycket mer välformulerat men va fan, nu är det inne och bara till att hoppas att det blir godkänt!

Nu när man är så nära sin examen har man ingen som helst aning om man kommer att bli kvar i karlstad ett tag till eller om man kommer sticka härifrån snabbast möjliga! Jag åker dit där jag får jobb!
Vågar dock inte säga upp lägenheten än, ifall man inte hittar nån ny lya.

Ihelgen har jag bara myst! hade en Nora-och-Akhela-myspys-lördag igår! Vi åt äpplepajj som jag gjort, och kollade på många av alla de filmer som gick på tv igår. Det var super gött. Stängde av ljudet på mobilen så jag vaknade heller inte av fyllesamtalen som visades på displayen i morse!

Tänk så skönt att vakna upp utan någon som helst ångest eller några bortkastade pengar som man spenderat på sprit!!
Kan tycka lite synd om de som alltid är ute och super..vad är det för liv?  Att behöva supa sig kanon för att ha roligt är ju er tragiskt än roligt! Men det är bara min åsikt. Att dricka kan givetvis vara kul, men lagom är bäst!

Ikväll är jag hemma hos Tobbe och degar. Han städar just nu och gör fint hemma tills hans älskling kommer hem!
I morgon ska jag försöka få tag på min handledare och försöka komma igång med min C-uppsats. Vill gärna köra på nu så jag inte väntar till de sista dagarna!

Ha en goe kväll!!!

pösshajjj

Snart snart min lilla älskling kommer du hit och gör mig sällskap!!! jippiiiieeeeee!!!
Miss you S.S ♥


Kommentarer
Postat av: Sandra S

ja snart kommer jag älsklingen! hihi. idag har vi firat mig och vi åt kalkon och massa goa sås :) och potatis självklart ;). Mumma! Hörs och syns i veckan, längtar så efter er bägge två! PUSS hälsa ackelacka att passa på att släppa sig innan jag kommer upp :).

2008-11-02 @ 19:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0