Utedag idag!!



Igår var jag äntligen frisk nog att ta mig ut lägenheten och komma ut till praktiken! Har ju legat hela helgen med värsta hostan och kännt mig allmänt hängig.
Men igår var jag tillbaka på skolan och barnen hade saknat mig:-) Alltid kul att höra!!

Efter praktiken åkte jag hem och tog en ganska lång promenad med Akhela. När jag precis kom in ville Linda ses och de gjorde vi. Tog en promenad i Mariebergsskogen med Alva och Akhela. Hann inte hänga så länge men en stund i alla fall och Linda ger mig verkligen energi!! Känns gott att bara ha riktiga vänner runt om sig nu. Är så trött på all ytlighet och trams så jag har hellre få men riktiga vänner än många och ytliga!!

Åkte sen direkt från Linda till Henkebänk för han skulle försöka återuppliva min döda dator, då de visar sig när han söker på nätet om mitt problem att jättemånga som köpte den modellen under samma period som mig, har lämnat tillbaka datorerna för de hade EXAKT SAMMA PROBLEM!! Så söta Henkebänk ska maila till dom jag köpte den av och klaga rejält och hoppas på att de kan återgälla felet.

De va så skojjigt att träffa Cosmos och Linus, henkebänks katter:-) dom har jag ju inte träffat på evigheter!!! När jag typ bodde hos henkebänk så var jag och Cosmos bästisar å då va Akhela alldeles nykommen till mig så de vaq många  roliga minnen då hunden och katterna lekte!


Åkte sedan upp till Tobbe och Emelie för att kolla Idol som vanligt och givetvis hade jag med mig "Noras-supergoda-äpplepajj" Ingen gör godare paj än mig!!! Enligt min smak då, vill säga!! :-)


Sen när jag kom hem så kom Jesus över och fick smaka på resten av pajjen som blev över. Måste ju hinna göra åt alla äpplen innan de bli röttna!



Idag har vi i förskoleklassen och deras faddrar varit på Skagefyr och tittat på få bland annat fåglar som några snubbar hade fångat så barnen fick klappa och titta på. Det var blandannat järnsparv, rödhake mfl..
Detta var mycket uppskatta av barnen. Vi har matsäck med oss och vi satt på klipporna vid vattnet i solen och fikade.
Sedan sprang de omkring och kollade på insekter  och djur i lupp.








Ikväll ska jag Emelie och Erika på "tjejkvällen" i mitt i city och de ska bli lite kul att se vad de har för erbjudanden å lite så.

Det blir ingen utekväll för min del som börjar jobba 7 i morron igen!

Ska upp till Emelie en stund innan vi drar ner och ta ett glas rött och bara koppla av!


 

Nu ska jag gå ut och kolla läget i ett lager här på skolan. Det var en pappa till en elev som gick i konkurs med sin affär och han sålde massa barnleksaker å prylar. Ska se om de finns nåt kul som XXX kan ha nytta till nu när han ivesterar på nytt till sin lägenhet...kanske de inte finns nåt kul kvar, men men ska kolla i alla fall! Kan man hjälpa så är de bara kul!

Dumt att köpa dyra leksaker om de finns splirrans nya, billigt!


 

Ha en fortsatt bra kväll, och vill sist men inte minst säga Grattis i efterskott Christian K och grattis till flickvännen oxå!!

Take care!!



 

Kram Nora!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0