Jag kissar på mig!



I går när jag kom hem från jobbet var allt bortskruvat och utburet från badrummet utan toan. Den stod kvar, dock ur skruvad så när man skulle pissa fick man fan sitta still så den inte välte!!!


Igår kväll kom Frugan över och vi satt och tjötade massa och jag måste erkänna att jag är lite nere nu när man inte har någon hund. Det gör mycket att ha henne runt om men nu är det alldeles för tomt.
Frugan deckade på soffan så hon sov ju över då ja som ni förstår. Hon drog tidigt i ottan, har ett vagt minne av att hon gick, själv låg jag kvar på soffan och sov som en stock tills....det knackade på dörren och jag studsade upp och på väg bort mot dörren i "inte ännu knäppta brallor" öppnades dörren och 3 män kom in och skulle börja med mitt badrum.
Jag gjorde en hel-om-vändning, och gick tillbaka till soffan och insåg fan, jävla skit va pissenödig jag är!
När jag gick ut mot badrummet för att fråga om man kanske kunde få kissa innan de började arbeta ser jag bara hur de bar ut toan framför ögonen på mig!

Det var då jag började knipa!
Vet att de ska ligga en toa nere i källaren som vi kan gå på men jag kände att jag kommer ALDRIG hinna hitta den innan jag pissat ner mig!
Satte mig och började skriva med Mr P på msn, å han snackade om vattenfall och droppande kranar vilket INTE underlättade mitt dilemma.
Jag fick typ panik för de kom in ännu en man i lägenheten. Fyra män, ingen toalett, å en JÄTTEKISSENÖDIG Nora!!!
Kände mig som ett barn som hoppar och kniper ihop bena med hela kroppen och som gör tillhörande grimager.

Jag fick tillslut pissat, å de va inte i brallan!!!
Det gjorde min dag det! herregud, jag trodde verkligen att jag kunde få med det på meritlistan att pissat ner mig som "vuxen"!! Men icke då! Å tur va väl det!

Idag börjar jag inte förrän 9.30 å givetvis kan man inte göra nåt här hemma som man hade tänkt.

Ska försöka sminka mig och göra mig i ordning sen åka till jobbet, för det väsnas nåt fruktansvärt här just nu!!!

ha de gött hajjjjjj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0