Mitt första Spinningpass är avklarat!

I morse eller i natt?? klockan var i alla fall 03 när jag vaknade och kunde inte somna om...
Låg och tänkte å trodde nästan att jag sov men inte då... så jag låg och "vilade"  å lyssnade på massa smöriga låtar. Sånt gillar ju jag ;-) fram tills dess då alarmet på mobilen tjöt. Hoppade ner i ett hett bad och slöade. Så jävla gött va det!!


Idag på jobbet kom en kille fram till mig från ingen stans...å frågade mig om vart vi hade vårat nyckelskåp.
När jag tittade på honom blev jag typ lam och bara log...Hörde knappt vad han sa..en kollega stod brevid då ja frågade henne vart vi hade nyckelskåpet...fast egentligen visste jag ju vart de fanns! Men de kom jag inte på då. Denna söte lille kille va så rar å söt haha å de var de inte bara jag som tyckte!
Men jag höll i alla fall fingrarna i styr, hahaha en av mina kollegor va tvungen att känna lite på honom HAHAHA
Underbara kollega, du, jag älskar dig!♥

Han kom tillbaka tre gånger under dagen då han höll på att fixa nåt som inte fungerade...tror de var nåt elektriskt, men jag vet inte helt säkert. På min rast sprang han utanför personalrummets fönster massor av gånger och alla råglodde när han passerade och vi var INTE diskreta någonstans!
Alla kom med olika bud, vad det gällde att sätta en ålder på pöjken!
Tillsist ringde han på dörrklockan och när kokerskan såg att de va han, ropade hon på mig så jag skulle springa och öppna...vilket jag mer än gärna gjorde!
Om jag hade varit "vit" hade jag varit högröd i ansiktet men som tur var, var det bara ett leende upp till öronen jag gav honom! Men det verkade han inte ha något emot, för han log han med, så det så!

Jag visade honom till nyckelskåpet ännu en gång å sen sa jag bara rakt ut...

-Asså vi har ett dilemma i personalrummet, nämligen att säga hur gammal du är...alla tror olika.
Så min fråga till dig nu är  Hur gammal är du?!

Han log och frågade genast...vad tror du??
Jag vet inte...
Han: men vad tror du...
Jag: 22 kanske???
Sen gav han mig en blink å sa grattis! Du hade rätt!
Woohoo, sa jag, jag som är så jävla usel på att sätta ålder på personer!
Söt som socker var han i alla fall denne lille kille som knallade runt i sina arbetarbrallor med massa verktyg i fickorna!

Hade jag inte varit nöjd med min "livssituation", med det jag redan "har"...om de nu är nåt "vi har"...har faktiskt ingen aning.. , så skulle jag frågat efter hans nummer men lät bli! Vad ska jag med en 22 åring till?! haha rena lammköttet jue;-) men som sagt, en riktig sötnöt! Kul att jag fick se en sån idag, eftersom jag tyvärr inte sett någon på ett tag nu...men snart så....!:-)

Jag har bara haft/"träffat" killar som varit äldre än mig själv, men har ju det senaste månaderna gjort ETT undantag för en person... Han är oxå en riktig sötnöt faktiskt! ;-) Det skiljer ju bara ett år mellan oss..så de märks ju knappt...bara lite..haha

Det var i alla fall väldigt roligt att de för en gångs skull kom en sötnöt till jobbet som skulle fixa nåt, annars kommer det alltid en massa äldre snubbar som inte alls är nåt att hänga i granen!

Efter jobbet åkte jag hem och tog ut akhela...därefter for jag till gymmet för att idag ta det stora steget att nämligen medverka i mitt livs första spinningpass ever!
Först tränade jag och Frugan en halvtimme innan det var daz för spinningen...

Instruktören var mycket snäll och trevlig och hjälpte mig ställa in allt så jag satt som ett smeck på cykeln och jag sa till henne: - Du, innan de här passet är över så kommer jag trilla av cykeln!!!!
Men hon skrattade bara!! haha Ja men jag var helt säker på att jag skulle trilla av! Kunde inte ställa mig upp och trampa å sen sätta mig ner utan att vingla! Ogillade att tramporna trampade helatiden! Men de finns la en anledning till att de rör sig hela tiden, jag vet!


Passet gick bra även om de va nära att jag var påväg ner mot golvet...men fick bukt på det hela efter ett tag....nöjde mig med att dänga vattenflaskan i golvet...det fick vara allt jag bjöd på av underhållning i dag på jobbet! Var genomblöt efter passet och kände mig mycket nöjd med min insats!
Kommer sätta mig på den där hårda sadeln igen även om den gjorde ont i röva!

Får la se hur mitt arsle mår i morgon! Har i alla fall förvanat mina kollegor!

Nu ska jag hoppa idushen sen käka! Jag är hungrig och har idag handlat mat! Ja ni läste rätt!!
Nora eriksson har handlat mat och ställt i sitt tomma kylskåp!! wohoo! ;-)

ha de gött!
P+U+S+S=
PUSS
För de som inte vet hur de ordet stavas!


Kommentarer
Postat av: freda

Jag missade alltså något på jobbera idag Norat!!! jag är ju den enda med åldern inne ;P



saknar er!!!

2009-12-07 @ 19:46:45
Postat av: Nora utan H

Freda: ja du missade verkligen nåt sött hehe men du kan få han!

Jag ville bara titta, å de kan jag lova dig att jag gjorde!



I miss you!

puss på dig

2009-12-07 @ 22:24:41
URL: http://noraeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0