Har jag en blogg???

Hm det verkar som jag inleder det nya året med att ha fått insikten om att jag är senil!
Har inte tänkt på min blogg alls typ! Har haft så mycket annat viktigt att tänka på.

Får väl försöka uppdatera er lite lätt vad jag gjort å så det senaste.

Jul och nyår var ju kanon!! Det kúnde inte bli bättre. Fick precis som jag ville.

En lugn julafton med underbara människor runt om mig vilket blev Kallekalle, familjen bergström och några fler. Mamma och pappa firade jul med min bror kalle å hans tjej å familj i år. Men det blev super bra så.

Nyår firade jag med Peter nere i Götet med typ 16 andra sköna stjärnor. Sicken fest!! Musikaliskt folk och sjuk humor och 19875389275829 ton skratt,  och sjukt god mat! De va SUPERKUL!


Dagarna innan den 7 januari som var det STORA DAGEN, gick jag och va såå lycklig för snart snart snart skulle jag ju ÄNTLIGEN få börja jobba.

Lära känna nya människor!!

Frida och jag var och shoppade en dag då jag köpte mig en LG 42 tums plasma tv och en scarf.



Hehe De va inte gratis, men ojj sicken snygg tv jag har nu!!!

Sen en annan dag var jag och mamma ut och handlade lite kläder, köpte mig en kappa och ett linna å lite smink å så en tvbänk från Em. Sååå jävla snygg var den!!! 
 

Har även kollat in en soffa på Em men kan inet köpa den för jag har ju ingenstans att ställa den :-(

I söndags åkte jag upp till Karlstad en sväng och hälsade på Ems och Tobbe. Em å jag va på IKEA å käkade och hon fick även köpt en snygg möbel till köket. Sen satt vi alla tre och sjung/skrek singstar hehe... emelie är en hejjare på det där. Jag SUGER! Får typ minus poäng när jag sjunger singstar haha men de är kul!

Hann åka och klippa mig på måndagen innan jag träffade Felix och Erik och hängde med dem ut på bergvik å sen gick vi och käkade.  Träffade ju Patrik oxå vi tjötade en del och tog våra promenader. Alltid roligare att vara ute och gå med nån man kan tjöta med.
Åkte senare och kikade på Tomas nya lya och hjälpte honom att sätta ihop datorn. Fin lägenhet, men de såg ju inte så fint ut när jag var där med tanke på att den var fylld med flyttkartonger högt och lågt.

På Tisdagen packade jag in än mer i min lilla forrrrrd å begav mig hemåt.
På Onsdagen gick jag upp 05.30 och gjorde mig i ordning, var ute med Akhela, sedan åkte jag till JOBBET. Jisses det känns typ stort att ÄNTLIGEN ha ett heltids jobb ¨å inte bara timmanställd. När jag väl kom fram till jobbet gick all luft ur mig. De va såå skönt att äntligen vara där. Tror nog att jag skulle kunnat ha uppfattats som något tyst första dagen, då man BORDE ha frågat massor men jag ville med bara känna in läget.

U och C verkar vara två störtsköna brudar med krut i! haha.. de har liksom jag,humor på både hög och låg nivå hihi
Jag tror de kommer bli kanon när vi lärt känna varandra mer.

Åååååååååååh va ja är glad att jag har ett jobb och att jag fick jobb där jag verkligen ville vara!
Nu är det bara lägenhet som saknas. Har kollat på ett par stycken men vi får se...jag är ju lite kräsen men jag överlever att pendla än så länge. det tar cirka en timme till jobbet för mig just nu, med bil alltså.

Idag ska jag och Kallekalle ner och kolla två lägenheter... orkar inte skriva mer nu... vet att de är sjukt jobbigt att läsa inlägg som bombaderar en med massa svarta bokstäver huller-om-buller-....

ha de gött pössshajjj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0