Bloggen lever men det är knappt!



Först av allt vill jag bara säga HEJJA ERIK!!!!
Tycker det är GRYMT kul att han och hans kör kommit så långt och jag tvivlar inte en sekund på att de tar hem hela körslaget! Det vore ju hur kul som helst!
Maggan du va stråland vacker igår och du sjung så fint som alltid!








Förlåt att jag är så sjukt dålig på att blogga nu men jag har inte orkat!
Gör inte så mycket nu mer än att jobba äta skita och sova!
Åker ju från Tjörn och ner till jobbet i Askim varje dag och det tar drygt en timme enkel väg.
Så jag stiger upp tidigt och går och lägger mig tidigt.
Är helt slut när jag kommer hem men jag har inga som helst problem med att gå upp på morgonen, å speciellt inte när man ska göra något kul, som att jobba!!
Jag triv jättebra på min arbetsplats och jag kommer bra överrens med mina kollegor, barnen och deras  föräldrar, kan det bli bättre??

Idag startade jag dagen med att sitta och plugga. Måste få klart min C-uppsats så de blir överstökat.
Sen har jag varit i Uddevalla och hälsat på min farmor med mamma och pappa och alla tre hundarna.
Hann även shoppa lite oxå..
två par dojjor och lite godis hehe

  Tyckte dessa dojjorna va rätt snygga, å tror jag kommer använda dom mycket när vädret tillåter det!



JA JAG VET, det är BARN SKOR, (stlk 35) men va fan de va ju jättevarma och vattentäta.
Passar mig perfekt när jag är ute i skogen och traskar!

När jag kom hem ställde jag mig och kokade en jävla massa soppa.
Vi ska banta i två veckor ja U och C. Soppan blev kanon! Är man grym i köket så är man.
Tror dock inte att man kommer tycka att den är lika god tredje dagen i rad som man käkar den... men va fan, vill man vara fin får man lida pin.
Det har ju av någon konstig anledning hamnat några icke välkomna kilon runt magen under jul. Vette fan hur de hamnat där...hehe men nu ska de bort! har lagt upp ett träningsprogram oxå så de är inte maten som ska ta bort kilona.

Asså i fredags när jag kom hem var jag så sjukt trött och irriterad oxå för den delen. Fattar inte hur föräldrar till sina barn tänker ibland. Stänger vi 17.30 så stänger vi ju då, Å då kan jag tycka att det blir lite stökigt om man kommmer och hämtar sitt barn17.40, vilket leder till att vi inte alls stänger 17.30!! Det kankse känns okej för dom som har lilla vägen hem, men det har inte jag! Hade i alla fall en sjukt kul resa från jobbet till Svingeln med M i bilen. Å vilken besvikelse det var när larmet gick vid SOS centralen och det kom ut en krypkörande ambulans, det va inge action alls.
När jag kom hem så var maten klar och jag satt å åt medan pappa satt ¨å babblade med mig. Sedan tvingade jag mig själv att gå över till grannen men klarade bara av att sitta där i max 30 minuter sen va jag tvungen att gå hem. Jag var så trött så jag gäspade så mycket så ögonen rann å jag blev helt dåsig. Knallade hem och DOG!
Dagen därpå (alltså igår,) vaknade jag 11.30 av att mamma ropade å frågade om jag skulle ut och gå. Gick upp en kort stund tog en macka sen somnade jag om till klockan 16. Förstå att ja  var TRÖTT!!!!
Sen var jag pigg och kände mig på G. En granne kom över på middag hemma men de blev så tjötigt så jag flydde ur huset hahah oj vad dramatiskt det lät. Så illa var det inte, men jag ville inte vara kvar hemma. For till min älskling Frida och Joel å kollade på körslaget! Åhh vad jag är stolt över dem!!!


Nä nu får det vara nog!
ha de gött hajjjjjjj, ja saknar dajjj S.S ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0