Body Combat

(bildern är snodd från google.se)



Ikväll har jag varit och tränat. Gjorde mitt första BodyCombat-pass ever! Jag visste inte alls vad det var för pass men hann googla det innan jag for till gymet.

Vad är BodyCombat?


(Body Combat
(BC) är ett förkoreograferat non-contact, högintensivt 60 minuters gruppträningsprogram inspirerat av kampsporter som karate, kickboxning, taekwondo, tai chi, kung fu och muay thai från Les Mills International på Nya Zeeland. ) Informationen är från wikipedia.

Jag trodde då att jag max skulle orka hänga med i 20 min.
Men ack vad jag misstog mig! Jag hängde på igenom HELA passet som var på 55 minuter!
Jag är så stolt över mig själv! Det var riktigt roligt men fan va jobbigt det var. Har aldrig svettats så mycket som jag gjorde ikväll, så de måste gjort susen :-)
Efter som allt var nytt för mig var det superbra att Frugan stod framför mig så jag kollade bara på henne helatiden och det gick som sagt över förväntan bra! Annars är det lätt att man blir fast i att bara kolla på alla andra och le lite inombords när nån inte kan, även fast jag själv inte kan.. men de är ju det där med fokus och koncentration som kan va svårt ibland tycker jag. Men idag var jag superfokuserad.
Ledaren sa i slutet att hon kört ett stenhårt pass med oss ikväll...ja då kan ni tänka att jag sträckte på mig lite till eftersom jag fortfarande stod på båda fötterna. Å Frugan som gjort det passet förr kände oxå att det var ett hårt pass!


Kvällen kommer inte bli lång kan jag ju säga. Jag kommer somna som en stock när detta blogginlägg blivit publicerat!
Har sen jag kom hem från träningen tagit en promenix med akhela, duschat och nu ligger jag i soffan och dricker soppa!

Käka ju massa soppor nu och jag måste säga att för det första så är dom goda, och för de andra så blir man mätt av dem. Om de ger nåt resultat har jag ingen aning om. Men det lär ja la märka framöver. Är egentligen emot soppdieter för man lär ju gå upp allt igen när man väl börjar käka igen...men nu var det så att jag sympati-dricker dessa soppor för att Frugan kör en sån kur! Följer de inte slaviskt men käkar inget som är alltför onyttigt! Tog en sallad i dag istället för en soppa till lunch.
Kan va gött att bli av med lite överflödigt fett men jag hävdar ju att träning är sundare än bantning, å då pratar jag av egen erfarenhet. Det är självklart att man måste käka! Men ändå så är jag ju en sån som är usel på att äta och kan lätt svälta ner mig när jag känner för det. Känner min kropp såå väl. Men har man engång varit där, så är der lätt att man faller tillbaka.
Men tillbaka till sopporna... jag undrar om de där sopporna jag nu käkar innehåller tillräckligt av allt så ja får i mig de jag måste, för att orka med träning och allt... Jaja den som lever får se...

Nä gott folk! Ska slurpa i mig min soppa sen slänga på en film och somna till den tror jag!
Är verkligen helt slut!


GOD NATT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0