Tisdag...


Dagen började väl sådär...var ute med Akhela i spöregnet i morse och när jag kom in var jag genomblöt!
Kollade på klockan och insåg att jag var tvungen att åka hemifrån inom 3 minuter. Kände att de kommer inte att gå!! Ringde därför å sa att jag blev lite sen...
Kom bara några minuter sent men jävlar va blöt jag var! Sicket regnväder!!

Har annars haft en bra dag på jobbet och under dagen hörde Lillsörran av sig och ville ses.
När jag slutat åkte jag mot Sahlgrenska för att hämta henne.
På vägen dit blev jag uppringd av en tränare på SATS, som jag träffat en gång.. och han tyckte det var dax för mig att börja träna :-) Kände att det var lika sant som det var sagt! Så vi bestämde att i morgon klockan 16 ska vi ses där och träna lite. Det ska bli jätteroligt tycker jag. Jag tränade ju massor förr, va på gymmet 2 timmar varje dag ett tag ( det kan man inte tro om mig när man ser hur jag ser ut nu haha) men så va det.. men sen så kom jag till nån punkt då jag bara dog. Jag orkade inte mer...sen gjorde jag en lam come back men det blev inte långvarigt. Så nu äntligen ska jag börja träna igen. Det sköna med att träna tycker jag är att jag mår så bra av det, samt att det är roligt. Man sätter upp egna mål som man strävar efter och jag tränar inte för någon annans skull, utan bara för min egen skull.



Tycker det är lite läskigt med ett nytt ställe där de inte känner MIG! Jag behöver ju en del hjälp när jag tränar eftersom jag inte kan sträcka ut högerarmen ordentligt när jag ska utföra en del övningar. Den låser sig och gör mig mest skitförbannad för jag inte klara av att fixa att sträcka ut armen själv, utan en liten knuff på armbågen. Sen är jag, och har alltid varit, usel på att se till att käka ordentligt å de brukar resultera till att jag blir så yr så det svartnar och sen vaknar man till å vet inte riktigt om man sovit en stund eller om man bara råkade blunda lite förlänge! Låter bra var?! NOT!!!
Så där måste jag verkligen skärpa mig! Vore så jävla pinsamt om man åkte i backen första dagen på gymmet liksom första dagen i Karlstad på gymmet. Att gymma är som att ta droger, man blir så förbannat beroende och kan inte sluta..man bara måste träna mer och sen vill man se lite resultat oxå...ska försöka att träna lite sundare nu än vad jag gjort innan då man tränat på ett felaktigt sätt bara för att så snabbt som möjligt ska se resultat....
Hur som helst så ska de bli väldigt roligt att komma dit i morgon!


(En gammel bild från gymmet i Karlstad...)

När jag hämtat Lillsörran vid Sahlgrenskas entre åkte vi hem till mig.
Tog en liten promenad bort till rasthagen där vi kastade ÅKE & GRETA (akhelas favoritleksaker) med Akhela.

Sen for vi till mölndals centrum för att handla lite. Där var det slagsmål mellan Alkisarna, jag övervägde att ringa dit polisen men efter 10 minuters  iaktagelse så ansåg jag att det mest var fula ord de slängde i ansiktet till varandra med några enstaka knuffar då och då...De va inte så stabila med tanke på att de typ missade varandra varje gång de skulle knuffas... men men,.. det verkade lösa sig.

Kilade in på hemköp och köpte massa avocado, tortilla chips, creme fraiche och lite godis samt filmen " män som hatar kvinnor". For sedan hem och gjorde guacamole...sen satte vi på filmen och käkade vårat snacks.



Det var väldigt gott!
Filmen var bra men inte alls lika bra som "flickan som lekte med elden", tycker jag.
Johan dök förbi och gjorde oss sälskap vilket var väldigt trevligt.

Tack för en mysig afton det var mer än trevligt att ha dig här Söstra mi!!
Du är underbar ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0