Torsdag!



Minneslucka i nyktert tillstånd...

Var med om en ganska läskig sak här om dagen faktiskt.

Som ni vet så sover jag ju nästan ingenting om nätterna för jag ligger mest och tänker och har en orolig känsla inom mig...

Men härom dagen la ja mig i badet vid 18.30 å när jag låg där i de heta vattnet kom tröttheten över mig som om någon dängt mig med en stekpanna i huvudet. Sen minns jag inte mer..

Vaknade upp i soffan med en blöt handduk runt om mig och då var klockan 01.05.... Ehh...jag har INGET MINNE av att jag gått upp ur badkaret eller att jag lagt mig på soffan...

Var jäkligt förvirrad när jag vaknade och fattade ingenting. Gick ut i badrummet och där var lamporna tända och vattnet var inte urtappat ur badkaret. Jag kan känna att de kanske var någon gräns som blev nådd där då jag kroppen inte orkade mer. Tycker faktiskt detta är riktigt läskigt!

 

Sov i alla fall som en stock i natt och det var skönt!

Såg en bra film igår faktiskt!

 

The hurt locker



Se den!

Det har varit underbart gött väder ute idag och givetvis var vi ute med barnen i solen å halkan idag på jobbet! Freeda va hos oss och det måste ju dokumenteras!!

 

Jag å Freeeda ♥

 

Min underbara Molle å Jag ♥

 

Åh vad jag älskar mina underbara kollegor!

Kan inte låta bli att krama dom varje dag! Det bara är ett MÅSTE!

Och idag var Lottisen ÄNTLIGEN tillbaka, så skönt att se dig igen! ♥

 

I morgon kväll blir det Fredagsmys med ett av barnen på min avdelning. Ska va barnvakt för henne, men bara ett par timmar. Det ska bli mys!

På lördag ska jag på inflyttningsfest hos Lillsörran å hennes kille som kvickt nog dissade Kallebäck och kom till Mölndal istället! Helt rätt bruden! Samma dag som de fick lägenhet i Kallebäck å tackat ja till den dök de upp en finare lägenhet i Mölndal som de hellre ville ha så då sa de upp den och flyttade istället till helt rätt ställe, MÖLNDAL! Skönt att ha dig närmre nu än innan! Majorna var alldeles för långt borta tycker jag! haha

Söndagen är oplanerad.

Nu ska jag torka av golven och vika lite tvätt!

Sen blir de mys för hela slanten här hemma! Ska kramas med Akhela och dega!!

 

Take Care!!!


Kommentarer
Postat av: Freeda

AAALLTSÅ. det är verkligen sjukt tråkigt att vara ledig när man inte vill.. jag har ingenting å göra! Kommer nog till jobbet imon bara-för-att, om jag inte får något jobb då.... ju.



fina bilder på oss :)

kraaam

2010-02-10 @ 13:27:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0