Förlåt!!!



Vill bara säga "FÖRLÅT", till alla er som jag snäser av helt oproviserat dagligen...men de är tufft nu...
Jag är inte mer än människa och jag gör fel som alla andra... Jag ringer inte någon längre för jag har inget kul att berätta..jag är ju bara arg, ledsen eller besviken och vill få ur mig all illska på någon...å jag vet att det inte alls är rättvist mot er som inte gjort något fel alls.

Så därför har jag tagit avstånd från er..


Vill säga FÖRLÅT till min underbara mamma, för mitt kassa humör och för att jag blir så arg hela tiden även fast du är ett otroligt stöd genom presessen som pågår just nu...
JAG ÄLSKAR DIG Å PAPPA!

Det är inte lätt när man bara får anpassa sig efter förändringar, motgångar och beslut.

Och jag kan inget göra, mer än att stå och se på. Mina ord blir inte hörda och jag bär på en frustation över att inte få uttrycka mina åsikter med de ord jag velat.

Jag pallar inte att stå och se på när "vänner" blir behandlade som skit och de får känslan av att de är vatten värda... Jag är den sisata som sviker en "vän" men i nuläget kan jag inte göra så mycket.

Ja önska att de va som "förr" då allt va så kalas! Men de var då och nu får man bara "gilla läget" att de inte är så längre.


Det är så svårt att veta hur man ska bemöta människor som man ogillar på ett snyggt sätt, men det är svårt. Eftersom jag är van med att ha inställningen:" Jag säger vad jag tycker och tänker och står för det! Och passar de inte så (drar Jag) alternativt (så kan Du dra!" men har nu insett att den inställningen inte alltid fungerar i alla situationer pga vad dess ledande konsekvenser kan komma att bli.

Det finns en situation i mitt liv just nu som får mig att känna mig väldigt obekväm och detta gnager mig dag som natt vilket gör att jag inte sovit ordentligt på länge. Jag önska jag hade en trygg famn att krypa upp i och få lägga mitt förvirrade huvud mot för att sedan kunna somna. Men ICKE! Det löser inga problem men det kan vara avkopplande för kroppen att vara någon nära när det är så rörigt inombords.

Tänkte avsluta med ett citat som jag ofta tänker på när jag är i ett "trassligt läge"...som en mycket betydelsefull själ en gång skrev till mig...

"-Nora!
Vad du än hamnar i för situationer i ditt liv,
Tro på dig själv och gör det som känns rätt!
Gör det du vill göra och inte vad andra förväntar sig av dig-
Var 100% Nora,
Så kommer du gå långt,
det är jag helt övertygad om!..."


Martin.H -06



Ha de fint och ta hand om varandra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0