Frysta känslor


Det är VÄLDIG MYCKET just nu som förväntas att man ska hinna göra innan man går på semestern. Man känner hur tungt det börjar bli och det är svårt att hålla en god min utåt, men jag har gett mig fan på att jag SKA fixa det!
Listan är lång, och tidsmässigt känns det inte ens i närheten av att de  skulle kunna vara rimmligt att hinna göra allt innan semester inträder.






För att kunna fokusera nu, så har jag "fryst in" mina känslor. Ja jag har bokstavligen i tanken lagt in känslorna i frysen! Kanske låter helknäppt, men man får helt enkelt ge fan i att känna efter, eller tänka för mycket, genom att distrahera sig själv med andra saker, just för att kunna peppa sig själv med positivitet och bra energi för att orka med!! Förhoppningsvis kanske man även smittar ner andra i sin omgivning om man går in för det tillräckligt starkt!
Kärlek och egna åsikter om saker och ting å allt där till får fasen vänta, jag tänker minsann försöka se till att bara må bra hela tiden fram tills semester. Inget ska få en chans att stoppa mig. Tänker ha roligt hela tiden på min fritid och det har varit fantastiskt skönt att man kunnat täcka dagarna efter jobbet med roligheter varje dag som bara gör en hjärtligt glad! Hela tiden känns det som om jag tankas med glädje och skratt när jag träffar mina vänner! Det finns en verkligen saker jag egentligen skulle velat ta i tu med, men det får som sakt vänta. Nu behöver jag bara se i tunnelseende att snart, är det semester, då är tiden inne att "må"!

Idag när jag slutade jobbet åkte jag hem och hämtade Akhela, sedan for jag hem till Carro, min underbara kollega, som går hemma och är gravid. Det var riktigt trevligt å hennes mage har verkligen vuxit sedan sist!! Tog en promenad och sen fikade vi på deras uteplats. Negerboll och kaffe, de är inga fel de!!

När jag senare kom hem, var Kallekalle här! Mycket trevligt av dig att spontant kika in! Kände mig tyvärr inte jättesocial just då eftersom jag tagit med mig jobb hem men uppskattar ändå besöket och vill lycka dig till på Lördag på Victoria och Daniels bröllop. Hoppas tillställningen blir lugn och att folk är skötsamma!

Så nu sitter jag med utvecklingssamtalen och fyller i papper om varje barn och sen ska ja bara se till att boka in tider så man får avklarat dem oxå, å stryka dem från "att göra innan semester listan".
När jag blir klar med det ikväll tänker jag även försöka skriva klart en analys vad vi gjort i vår verksamhet + en analys om hur det gått. Något som skulle varit inne för ett tag sedan men HAR INTE HUNNIT göra klart den. Suck och stön, ibland saknar man orken att ta tag i saker även om man vet att man MÅSTE BÖRJA NU, men man väntar alltid förlänge, å sen får man stressa ihjäl sig i sista sekund. Så typiskt! Men de har verkligen varit mycket nu det senaste.

I morgon är det fredag, snart lööördag!!! :-) Hoppas så innerligt att det som planerats för lördagen blir av!
Så se till att bli frisk nu människa!!!

Nä nu är de dax att fortsätta jobba!

Ha en bra kväll och ta hand om varandra!

Pöss på er!

Kommentarer
Postat av: M

Underbart Nora att du har den inställningen du har.

Är stolt över dig ska du veta!



Om jag inte minns fel frös du för ett par år sedan in en kärlek i frysen. Då fungerade din metod! Är övertygad om att du fixar det även denna gången!

Finns för dig ALLTID, dag som natt!

Bara att ta fram känslorna ur frysen när du är redo att tina upp dem igen!



Miss ya' girl!

2010-06-17 @ 20:57:57
Postat av: Jag

Tack underbara Du, för att du är den Du är!

Saknar Dig med!

Puss!

2010-06-17 @ 21:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0