Måndag, underbara måndag!




När jag vaknade i morse kände jag mig faktiskt pigg, trots den sena kväll som blev.
Underbara söta Peter ringde och väckte mig så jag inte skulle försova mig eftersom jag själv skulle öppna på förskolan i morse.
Kom till arbetet 06.25 å då stod det redan en förälder med sitt barn och väntade på att någon skulle öppna. (Vi öppnar 06.30 så ja var i tid!)  wiiiiiiiiiiiiiiiiieee! :)

Dagen som varit har varit bra, känns som det är bäst att bara stänga av det som är jobbigt. Sen så köööööör man bara, vilket har gett resultatet att jag haft en riktigt bra dag!
Slutade 14 och åkte då till grannförskolan för att försöka skriva ut lite bilder från när vi var på Fun City med hela förskolan i tisdags. Sicken underbar dag det var! Nog har man allt underbara barn som sköter sig och ser efter varandra! Det är härligt att se!
Men sicken tid det tog att skriva ut då! fick krupp så jag åkte därifrån och bad dem ringa när bilderna behagat komma ut. I över en timme satt jag och väntade på att bilderna skulle skrivas ut. Visst det var 30 sidor, men de bör inte ta så lång tid oavsett för att skriva ut!!! men senare ringde dom så nu vet jag att bilderna väntar på mig!

 
I morgon nalkas det vårfest på förskolan vilket innebär att föräldrar och barn kommer till förskolan på eftermiddagen. Det säljs lotter, glass, korv med bröd mm och barnen sjunger lite sånger för sina föräldrar.
Hoppas VERKLIGEN att det blir fint väder så vi kan vara ute, annars blir det trångt!
Så om en stund ska jag tillbaka till jobbet och förbereda inför i morgon!


en gammel bild på mig & Akhela


Har nyss varit ute med mitt lilla monster till hund, och hon ligger nu som en död sill efter att ha sprungit helt hysteriskt efter sina två favvo leksaker, Kerstin och Greta!


När jag kommer hem senare ikväll ska jag nog försöka bege mig ut och springa igen, de är så jäkla skönt när man sprungit, kommer hem och har tagit sig en svalkande dusch, sen är man seg, go och somnar som en stock!


Nä nu blir de till att diska lite, sen åka tillbaka till jobbet!

Hoppas ni haft en bra dag ni med!

Pusshajj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0