Plötsligt händer DET!!!

I veckan som varit har jag hunnit vara utan röst och halvt om halvt förkyld.. men de hindrade inte mig från att vara på jobbet varje dag. Men de är helt klart svårt att arbeta med barn när rösten saknas...försökte mig på att vissla men de gick ju sådär... de blev inte så stor reaktion från barnens sida.
Hade en mysig eftermiddag/kväll med Andäss då vi åkte och kollade på lampa och soffa till hans lägenhet och därefter blev det till att åka runt lite å kika, var bland annat uppe på toppen av masthugget och kikade på utsikten samt va å käkade. Jag var överlycklig som beställde klyftpotatis och fetaost/vitlöks-sås till, fy fan va gott det var! Jag ska nog gifta mig med en potatis!! Uuuh va gött de är!

Fick även en skiva med en låt av en "kollega"..som ska fixas till med lite stämmor som ja ska lägga, intressant med annan musik, inte så hemma på country-musik, men hoppas på att jag får till något bra!

Håller även på att skriva en låt till Dekan, har fått musiken så ja har suttit hemma och försökt hitta på nån nice text å sjunga till haha de låter inge vidare, men de är inte riktigt min starka sida det där med att rappppppppppppaaaaaaaa! :-)
Inte helt lätt att skriva rap-text, när man är van vid att skriva sina söta ballader... men de är en utmaning! 


Ännu en fantastiskt mysig helg har passerat, som spenderats i Linnéstaden med Andäss såklart!

I Fredags tog vi "en öl" tillsammans med Freeda, vilket var mycket trevligt, vad ja kan minnas i alla fall! *host*
Ibland tål man inte så mycket som man tror... även om intaget av alkohol från min sida inte alls var stort så sa de PANG, sen var jag "där"! Som tur var hann jag känna hur fyllan kom smygandes inpå så ja, vi hann hem, men tog mig en liten tupplur på hallgolvet innan jag knallade in och la mig i en säng istället.

Eftersom Andäss vägrar samt är jäkligt snabb på att vända bort ansiktet när ja försöker ta en bild på honom så har jag fortfarande inte lyckats knäppa av en enda bild då hela hans snygga face är med på bilden! Katastrof! Jag som hade velat ha en fin bild om inte annat på mobilen som visas när han ringer, men ICKE! Får helt enkelt nöja mig med att ha en bild med halva hans ansikte på... bättre än inget!

Fick i alla fall tagit bild på underbara Freeda och en på mig själv så klart, från fredagens vistelse på krogen ;-)

Freeda (Frida)

 

Jag och min LILLA ÖL!

Kvällen blev som sagt lyckad, men sedan blev det sovmaraton från min sida!

Herregud vad jag sov på lördagen!!

Det blev en slappar-lördag, och vi gjorde DET, det som vi inte gjort en enda gång under vår tid som vi träffats! Vi är ute och äter JÄMT, eller så köper vi med mat hem, men vi har aldrig praktiserat att laga mat tillsammans! Den enda aktivitet vi haft i köket har varit till att hämta vin, vatten eller kaffe.

Så de va mysigt att laga mat hemma för en gångs skull.

Gjorde en jäkligt god gryta basserad på svartvinbärs-saft, kyckling och härliga grönsaker.. lät knepigt i mina öron oxå när jag hörde det, men de va så jäkla gott!

 

Under matlagningen snaskade vi i oss oliver som var inlagda i nåt gäggamojjs, ja som HATAR OLIVER, på riktigt, kunde inte sluta käka dom! De va smakade inte grön oliv! Bara vitlök och örter, så ja, de va nytt för mig att säga med stolthet att jag käkat oliver! Den ena sorten smakade däremot äckelpäckel, de va nån skäddarost i, de gick inte hem, för dom smakade oliv.. urk!

Hade smarriga tigerräkor oxå som låg i nån halvstark sötsur sås ;-)

 

söndagen vaknade jag tidigt och kände mig mycket utsövd! Skönt värre!

Gick upp och grejjade å kikade på barnprogram tills den snygge, vaknade!
Vi skulle vi åkt upp på ramberget och kikat lite men vägen var avstängd..så vi åkte omkring lite och kikade lite här ochh där, sedan var vi in till nordstan å kollade i lite affärer.

När vi kom hem gick vi ut och åt på vino pasta, å denna gången åt jag Chicken thai,


(ser ju ut som pastarätten varit nere en gång i magen och vänt, men den smakade superrrr)

den var jättegod, men den förra pastarätten ja käkade sista var snäppet godare.
Åt tills jag höll på att kräkas...så sen blev de till att sova bort illamåendet.

Senare på kvällen tog vi en skön promenix in till avenyn å tillbaka. Skulle hämta upp Emma på centralen vid 22 så de va skönt att komma ut lite innan de va dax att åka hem å sova!


Väl hemma i lilla mölndal blev det fnitterkalas hela kvällen...vet inte vad det var som hände, men de var inte mycket som behövdes yttras för att skrattet skulle näst intill lyfta taket!
Jag klappar mig själv på axeln för att jag Nora Eriksson sov i min säng i natt! Tjohoo!
Soffan fick vila!

I morgon bitti tänker jag väcka Emma med denna snygga masken på mig...nära nära hennes ansikte, fatta hon kommer skita på sig HAHAHA!!!



Jag förväntar mig ett ansiktsuttryck i denna stil av henne då.. ;-)


Snygg-Emma!

Ikväll har jag varit på bio med bästaste Peter!
Vi såg Shutter Island, en jäkligt bra film tycker jag!!

Nu ska ja sova, i morgon tjuter larmet klockan 05.00 jippie!
Ska även till kyrkan med barnen i möra tjohoo!


God natt och ta hand om varandra!!

Pösshajj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0